Elektromos autó töltő

Besen elektromos autó töltőkábeleink és fali töltőink magas minőségűek, CE és TÜV tanúsítvánnyal rendelkeznek. Minden termékre 2 év garanciát vállalunk. A BESEN gyár a kínai töltőberendezések és alkatrészek egyik legnagyobb gyártójaként 16 éves tapasztalattal rendelkezik az elektromos autók piacán. Együttműködik számos töltőberendezés-gyártóval Európában és az Egyesült Államokban, és az elmúlt években több OEM-projektben is részt vettek. Az egyik ok, amiért elsők az iparágban, az a professzionális technikai csapat. A Besen volt az első gyár, amely 800 kW nagyteljesítményű egyenáramú töltőállomást gyártott Kínában, és elsőként érték el Kínában az EV töltőcsatlakozók CE, TÜV tanúsítását. Technikai csapatuk küldetése a legjobb termékek biztosítása az Ügyfelek számára. A Webasto Csoport világszerte szinte az összes járműgyártó számára fejleszti és gyártja innovatív rendszereit. A világ 100 legnagyobb autóipari beszállítójának egyikeként a tetőablakok, lenyitható vászon-, valamint fém cabrio tetőrendszerek mellett fűtő-, hűtő- és szellőzőrendszerekkel is foglalkozik. Az akkumulátor rendszerek és elektromos töltőmegoldások piacán a Webasto új termékportfóliót épít ki az elektromos járművek számára. 2017-ben a cégcsoport 3,5 milliárd eurós bevételre tett szert és több, mint 50 telephelyen (ebből 30 gyártó telephely), közel 13.000 alkalmazottal dolgozik. Az anyavállalatot 1901-ben a Münchenhez közeli Stockdorfban alapították és a központ ma is ott található. A Webasto fali töltőinek köszönhetően elektromos autóját már otthon is bármikor kényelmesen feltöltheti. Válassza Ön is a nagy teljesítményű, ám gazdaságos töltési módot otthonába, szakszerű beépítéssel és szervizhálózattal - a Webasto termékeivel megtapasztalhatja az autóipari innovációk valódi arcát. A Wallbox márkanév 2015 óta van jelen az elektromos autó töltő piacon. A spanyol alapítású cég a világ számos országában értékesíti innovatív termékeit. A minőségre az egyik legjobb bizonyíték a számos díj melyet a cég termékei az utóbbi években begyűjtöttek. Wallbox elkötelezett aziránt, hogy elősegítsék a mai elektromos járművek (EV-k) térnyerését, és mindenki számára elérhetővé tegyék a jövő fenntarthatóbb energiafelhasználási lehetőségeit vállalatuk intelligensebb, mégis egyszerűbb töltési és energiagazdálkodási megoldásaival. Intelligens töltőrendszereik a korszerű technológia és a kivételes formatervezés ötvözésével intelligens környezetet hoznak létre az autó, a töltő, az otthon és az okos készülékek számára.

 

A Wallbox által gyártott termékeket az alábbiak jellemzik:

  • Nagyon jól használható, felhasználó barát applikáció jár a termékhez.
  • Folyamatos termékfejlesztés.
  • Széles típusválaszték.

Megoldásaik:

  • Bővíthetők Egyszerűen csatlakoztathatók, és több töltő vezérlésére képesek.
  • Kompatibilisek Modelljeink különféle töltőkábelekkel és tápegységekkel kaphatók, hogy megfeleljenek minden EV és telepítés igényének.
  • Tartósak Európában tervezett és gyártott töltőink tartós kivitelben készülnek, és a Wallbox jótállás érvényes rájuk.
  • Erőteljesek A maximális 22 kW teljesítmény mellett akár 8-szor gyorsabb töltést is tapasztalhat egy szokásos töltőhöz viszonyítva.
  • Hatékonyak Terheléskezelő megoldásainkkal testreszabhatja a töltő energiafogyasztását, hogy ne lépje túl az épülete elektromos rendszerének kapacitását, és elkerülje a váratlanul magas energiaköltségeket.
  • Csatlakoznak A különböző csatlakozási lehetőségek bármilyen számítógépről vagy intelligens eszközről biztosítják töltőink teljes vezérlését.

Autótípusok