Árajánlatot kérek

Segítünk a megfelelő alkatrész kiválasztásában

Telefonszámaink H-P 8-17 óra között : +36 1 278 2104 és 2105; +36 30 608-0793; +36-30-991-0177 további elérhetőségeink alul a kapcsolatoknál!

Alkatrész ismertetõk
Vízhűtő
A vízhűtő a motor hűtésében játszik fontos szerepet. Elég nagy hőnek van kitéve így az autó elejére szerelték, hogy a menetszél is tudja hűteni valamint a hátulján  egy keretre fel van fogatva egy vagy kettő ventilátor. A megfelelő hűtőfolyadék megválasztása nagyon fontos és hogy mindig a megfelelő szinten legyen.

A vízhűtő a motort hűti. A hűtőfolyadék a motorban felmelegszik, onnan távozik a hűtő fele és ott újból lehűl, így a motorban kiépített kis hűtőjáratok és a lehűtött folyadék segítségével védi meg a motort, hogy felforrjon vagy esetleg a dugattyú besüljön. Ezt a rendszerben lévő folyadékot a vízpumpa forgatja.


A hűtő felépítése: Van, egy beáramló cső majd belemegy és eloszlik a hűtőben, vékony csövekben, amire rögzítve van nagyon vékony lemez vagy alulap, ami hűtőbordaként funkcionál. Ha hűtőnk meghibásodik, elég könnyen lehet észrevenni, azaz a legrosszabb esetben nagy fehér gőz távozik, a jobbik eset mikor csak szép lassan csöpög belőle a víz.