Árajánlatot kérek

Segítünk a megfelelő alkatrész kiválasztásában

Telefonszámaink H-P 8-17 óra között : +36 1 278 2104 és 2105; +36 30 608-0793; +36-30-991-0177 további elérhetőségeink alul a kapcsolatoknál!

Gyártói leírások

AJUSA jó három év fél évtizeddel kezdődött a fokozatosan bővülő tömítő birodalom építése. Eredetileg csak tömítéseket gyártott a cég mára sokféle motoralkatrész - hengerfejcsavar, vezérműtengely, hidraulikus szelepemelő is készül. A vállalatnak vezérképviselete van az Egyesült Államokban, Mexikóban, Brazíliában, Oroszországban és Kínában. Mintegy százféle típushoz készítenek a dél-spanyolországi üzemben utángyártott termékeket sok tízezres tételekben. Gyakorlatilag az összes gépjárműtípushoz, a személy- és teherautóhoz, mezőgazdasági erőgéphez, kommunális eszközhöz egyaránt. Szakmai körökben közismert, hogy 1995-ig a tömítések alapanyaga azbeszt volt. A világon elsőként az Ajusa hagyta el ezt a mérgező anyagot!

A nevéhez olyan korszakalkotó megoldások fűződnek, mint az első tandem főfékhenger, az első fékrásegítő és az elektromos stabilizációs program (ESP).
A magas minőségű termékeinek köszönhetően, több neves autógyárnak is hivatalos beszállítója, úgymint a BMW, Daimler-Chrysler, General Motors, Honda, Porsche, Toyota, Volkswagen. 1978-ban az Ate szállította a legendássá vált BMW M1-es versenyautó nagyteljesítményű féktárcsáit. Ez az autó a BMW első és eddig utolsó középmotoros modellje volt és összesen 450db készült belőle. 2008-ban, a BMW a modell 30.évfordulóján az M1 versenypályákon elért sikereinek tiszteletére tanulmányautót készített BMW M1 Hommage (hódolat) néven.Az 1981-ben magánvállalkozásként induló vállalkozás folyamatos fejlődésének köszönhetően 2000 szeptemberében átalakult a jelenlegi Auguszt Vonóhorog Kft. társas vállalkozási formává. A kezdeti lakossági és közületi lakatos munkákat 1983 óta fokozatosan felváltotta a személygépjárművekre gyártott vonóhorgok készítése. Először a keleti típusú, majd később a népszerűbb nyugati típusú - pl.: Volkswagen, Opel – gépjárművekre, ma már szinte minden márkájú személy- és kisteher gépjárműre készítünk és forgalmazunk vonóberendezést. A vonóhorog biztonságtechnikai terméknek minősül, ezért a tervezés és a rajzdokumentáció után a Közlekedéstudományi Intézetbe kerül szakvéleményezésre, majd a Nemzeti Közlekedési Hatósághoz (NKH) engedélyezésre. Az engedélyek megszerzése és a hibátlan nullszéria legyártása után kezdődik a sorozatgyártás.


Az Autofren Seinsa spanyolországi céget 1972-ben alapítottak. Tevékenységüket műszaki gumialkatrészek gyártásával kezdték fékrendszerek számára. Azóta a vállalat a személy és haszongépjármű fékrendszer szinte minden eleméhez gyárt jó minőségű felújító- és javítókészleteket. Nagy figyelmet szánnak a fejlesztésre és a termékkínálat optimalizálására. Főfékhenger, dobfék-és tárcsafékhenger gazdaságos javításához ajánljuk a kedvező  kitűnő minőségű Autofren fékhenger-javító garnitúrákat.

A Banner az egyedüli osztrák akkumulátorgyártó, amelyet a nemzetközileg is elismert és vezető akkumulátorgyártók közé sorolnak, és amely sok jelentős gépjárműgyártó, mint Audi, BMW, VW, Chrysler vagy MAN részére szállít OEM-ként, eredeti gyári széria minőségben (original equipment manufacturer) akkumulátorokat. A Banner termékei megállják helyüket a leghidegebb, északi skandináv területeken és az afrikai hőségben egyaránt.

A Banner az egyedüli osztrák akkumulátorgyártó, amelyet a nemzetközileg is elismert és vezető akkumulátorgyártók közé sorolnak, és amely sok jelentős gépjárműgyártó, mint Audi, BMW, VW, Chrysler vagy MAN részére szállít OEM-ként, eredeti gyári széria minőségben (original equipment manufacturer) akkumulátorokat. A Banner termékei megállják helyüket a leghidegebb, északi skandináv területeken és az afrikai hőségben egyaránt.
Jól ismert Hella vállalat mely fő profilja a az autó alkatrészekben a világítás ellátása volt. Későbbiekben csatlakozott hozzá Behr vállalat mely hűtéstechnikával foglakozik. Közösen prémium kategóriás hűtőket állítottak elő az ügyfelek részére.A  Behr-Hella 70 helyszínen és 30 országban van jelen.

A gyújtóberendezések alkatrészei iránt jelentkező igény a századforduló táján Németországban számos cég alapítását eredményezte.1912-ben, Albert Ruprecht megalapította a cégét és ezzel megszületett a BERU márkanév. A cég fejlesztette ki az Ultra X gyújtógyertyát. A négy testelektróda párban helyezkedik el különböző magasságban, így a gyújtószikrának 6 eltérő lehetősége van az üzemanyag-levegő keverék meggyújtására. A BERU vezető szerepet tölt be az első beszállítás terén, az izzítógyertyáit főleg francia (Peugeot) és német (VW, BMW, MB) autógyártók építik be.


August Bilstein, 1873-ban, a németországi Altenvoerde-ben megalapította az innováció melegágyát, a Bilstein-t. Ekkor még senki sem gondolta, hogy a Bilstein házból kikerülő termékek az autók kényelmét és menetbiztonságát fogják szolgálni. Azóta több autógyár beszállítója és az utángyártott piacon is vezető posztot tölt be minőségi termékeivel.


BOGE lengéscsillapítók gondoskodnak a biztonságról és biztosítják kényelmét. Több, mint 4400 különböző típust gyártanak, mint az utángyártott, mint a gyári alkatrész piacra Opel, VW, BMW,Mercedes. Főbb célkitűzései között (ami a ZF csoportot jellemzi) képviselik a minőséget, a megbízhatóságot és a hosszú élettartalmat , hogy Ön és partnereik élvezhessék ennek minden előnyét.


Bosal vonóhorog (Belgium)
A teljes spektrumot lefedi a vontatóhorgok piacán. A legnagyobb gyártók közül a Bosal lát el több európai autógyártó vállalatot behúzható, levehető és fixen rögzített vonóhoroggal.
Bosal kipufogó
A modern kipufogó rendszerek, katalizátorok fontos szerepet töltenek be az egyre szigorúbb környezetvédelmi előírások betarthatóságában.
A Bosal kiváló minőségű kipufogórendszerei megfelelő szintre redukálják a gépjárművek káros anyag kibocsátását, csökkentik a motor zajszintjét valamint üzemanyag-fogyasztását.
Olyan neves gyártók választották gyári beszállítónak mint pl. a Chevrolet, Fiat, Ford, Hyundai, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Toyota, Škoda, VW.
A Bosch csoport, különböző technológiák és szolgáltatások vezető nemzetközi szállítója. A gépjármű- és ipari technológia, valamint a fogyasztási cikkek és az épület-technológia terén több mint 300 000 munkatárssal 51,5 milliárd euró árbevételt ért el 2011-ben. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő mintegy 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Ez az egész világra kiterjedő fejlesztési, gyártási és értékesítési hálózat a további növekedés alapfeltétele. A Bosch 2011-ben 4,2 milliárd eurót költött kutatásra és fejlesztésre, és világszerte több mint 4100 szabadalmi kérelmet nyújtott be. A Bosch valamennyi termékével és szolgáltatásával úgy javítja az élet minőségét, hogy innovatív és hasznos megoldásokat kínál.

Brembo meghatározó szereplője a motorsportoknak. Partnerei többek között a Forma 1-es Ferrari csapat, a MotoGP élcsapata a Ducatti, de számos prémium kategóriás, nagy teljesítményű sportautó is Brembo fékekkel szerelve gördül le a gyártósorokról, mint pl. a Ferrari, Maserati vagy az Aston Martin. Aki a sportos vezetési stílust kedveli, vagy gyakran vezet szélsőséges időjárási viszonyok között, nyugodtan rábízhatja magát a Brembo által fejlesztett, laboratóriumban, közúton és extrém körülmények között tesztelt alkatrészeire.
A Brembo fékalkatrészeket 2008-ban a német "Auto Motor und Sport" olvasói sorozatban harmadik alkalommal választották az év legjobb fékgyártójának. Az olvasók 60,9% voksolt a Brembo márkanévre.

A Bremi céget 1927-ben alapították Németországban. Jó minőségű gépjármű elektronikai alkatrészeket gyárt kedvező árban ügyfeleinek. A széles körben forgalmazott gyújtásalkatrészek mellett légtömegmérőkkel is kibővítették kínálatukat. Gyártott termékeik: Gyújtástrafók, ceruzatrafó, rotor, elosztófedél, gyújtáskábel készletek, gyújtógyertyák, izzitogyertyák, légtömegmérők.
A Castrol világszerte elismert vezető kenőanyag specialista Legtöbben ugyan úgy gondolják, szaktudásunkat csak a személygépjármű és motorkerékpár kenőanyagok fejlesztésénél kamatoztatjuk, ám a Castrol számos egyéb, kevésbé közismert területen is jelen van, melyek akár közvetlenül is hathatnak mindennapi életünkre. Ilyen területek például a gáz -és elektromos energia előállítás, közúti szállítmányozás, építkezések során használt munkagépek, hűtéstechnika, fém- és műanyagipar, tengerészet. Szaktudásunk és több, mint 100 év tapasztalata révén készen állunk a különböző fogyasztói igények kielégítésére. A több, mint egy évszázados kemény munkának és a magas teljesítmény melletti elkötelezettségnek köszönhetően piacvezetők vagyunk a világ számos országában, a kiélezett versenyhelyzet ellenére is. Sokkal tartozunk vállalatunk alapítójának Charles ’Cheers’ Wakefield-nek, aki több, mint 100 éve fektette le a Castrol filozófiájának alapköveit.


A Champion egyszeres-rézbetétes gyújtógyertyáinak a sikereit világszerte a beérett technika és a kedvező ár-teljesítmény viszony alapozták meg. A kiváló hidegindítási és üzemeltetési tulajdonságai mellett további előny a korrózióálló ház (Ultraseal®), miáltal a Champion gyújtógyertyák a legkeményebb kihívásoknak is megfelelnek és mindezt hosszabb futásteljesítmény mellett. A kettős rézbetétes gyújtógyertyáknál nemcsak a középső elektróda rézbetét extrudált, hanem a testelektróda is, ami ezáltal kiváló hővezetési képességgel rendelkezik.Összehasonlítva a hagyományos elektródákkal a testelektróda hőmérséklete akár100 oC-kal alacsonyabb lehet. A hidegebb üzemeltetés csökkenti az elektróda kopását és a jobb égés érdekében nagyobb elektróda hézagot tesz lehetővé. A kettős rézbetétes gyújtógyertyák első gyári beszerelésében a világ leggyakrabban alkalmazott gyújtógyertya típusai.


A
Cifam márkanév a Metelli S. p. A tulajdona. Cifam magas technológiájának, és a teljesen automatizált feldolgozásnak ésösszeszerelésnek köszönhetően, rendkívül precíz maximálisan megbízható és biztonságos termékeket állítanak elő. Minden termékük megfelel a biztonsági előírásoknak és szabványoknak, ezáltal több autógyárnak beszállítójává válhattak.Az olaszorzsági vállalat már közel 40 éve vezető szerepet tölt be a bowdengyártás területén. Kínálatában több mint 5000 személy, teher és haszonjárművekben használatos fék-, kuplung-, gázbowden, kilóméter-óra spirál és egyéb bowden szerepel. A havonta gyártott 400.000 különböző bowden a kereskedelmi piac mellett az autógyártókat is ellátja. Beszállítója többek közt a Porsche, Ferrari és Maserati gyáraknak. Az európai autótípusok mellett, az amerikai és japán modellekhez is széles kínálattal rendelkezik.A ContiTech Power Transmission Csoport hajtószíjakat (ékszíjakat), kapcsoló komponenseket és komplett meghajtó rendszereket gyárt járművekhez, berendezésekhez, gépekhez és egyéb rendszerekhez. Az eredeti berendezések gyártóinak és a pótalkatrész piac szereplőinek a partnereként, termelő üzemei megtalálhatók Európában, a NAFTA régióban, Dél-Amerikában és Ázsiában.


CORTECO autóalkatrészek területén a tömítő-és rezgésvédelemre specializálódott.A Corteco nagy hagyományokkal és tapasztalattal rendelkezik, 52 országban folytatnak értékesítési tevékenységet termékeikkel. A Corteco több mint 18.000 darab minőségi alkatrészeivel, a piacon az egyik legnagyobb utángyártott alkatrész előállító egységévé fejlődött.Több mint 100 éves tapasztalattal rendelkező vállalat, 1905-ben az Egyesült Államokban alapították. A DAYCO-t több mint 30 autógyártó választotta világszerte, mint gyári beszállítót. Nem kisebb márkák, mint a Ferrari, Maserati, Lamborghini, Porsche, Jaguar, de a BMW, Mercedes, Volkswagen, Fiat és még sok más autógyár. Az egyik legnagyobb motorvezérlés alkatrész gyártó, amely nagyon széles termék- palettával és legújabb fejlesztéseivel éri el sikereit. Prémium termékük a HT Belts. Ez egy PTFE(Teflon) anyaggal átitatott szövet, ami nagyobb ellenállást biztosít a külső behatások ellen, valamint hosszabb élettartamot garantál a nagynyomású üzemanyag befecskendezésű diesel motoroknak. Ez a termék elérhető az Audi TDI és VW, továbbá a Ford TDCI, PSA HDI, Renault Dci és a Fiat JTD motorokhoz.


A Delphi jelentős autógyári beszállítóként vesz részt a pótalkatrész piaci versenyben. Termékei megfelelnek a legszigorúbb minőségi követelményeknek, és teljesítik a BER 1400/2002 szabályozást (márkaszervizek által garanciális időszak alatt beépíthető alkatrészek). A Delphi fékbetétek mindig azonos kialakításúak a gyári fékbetétekkel: tartalmazzák a szükséges tisztító hornyokat és rezgéscsillapító lemezt, így csökkentve a zajt és növelve az élettartamot. A féktárcsák gyártásakor az elsődleges szempont a hosszú élettartam és a kiemelkedő hőtűrés, melyet az alapanyagok pontos megválasztásával és a legmodernebb gyártástechnológia használatával érnek el.


A DENSO Corporation 1949-ben a Toyota csoportból kiválva alakult meg Japánban. A cégcsoport vállalatai elsősorban járműipari beszállítóként komplett rendszereket terveznek és gyártanak. Termékei között szerepelnek nyomócsöves befecskendező rendszerek (Common Rail), légszűrők, légkondicionálók, gyújtógyertyák, benzines injektorok is. A csúcsminőségű termékek vásárlói között olyan cégek szerepelnek, mint a Toyota, Isuzu, Nissan, Ford, Suzuki, Volkswagen csoport.

A DENCKERMANN minőségi autóalkatrészek gyártója és forgalmazója. Több, mint 10 éve szolgál ki ügyfeleket a világ minden táján. Európai logisztikai központja Varsóban található. Küldetésük, hogy kiváló minőségű termékeket és szolgáltatásokat biztosítsanak a hosszú távú üzleti együttműködés érdekében. A DENCKERMANN  teljes körű megoldásokat nyújt ügyfeleinek az autó alkatrész piac egész területén. Széles termékpalettáján megtalálhatók szűrők, szivattyúk, fékalkatrészek ( fékbetétek, féktárcsák , fékpofák ), felfüggesztés, kerékcsapágyak és lengéscsillapítók. Hogy megfeleljen a vásárlók elvárásainak, folyamatosan bővülő kínálatukat új termékekkel, valamint új termékcsoportokkal rendszeresen gazdagítja. Tapasztaltak és eredményesek a hazai és a nemzetközi piacon egyaránt, mindemellett teljes körű szakmai támogatást és marketing támogatást biztosítanak
A DEPO 1977 óta készít autó lámpákat. A DEPO cég, Taiwan-ban gyárt normál minőségű fényszórókat és lámpákat. Taiwan-ban már négy gyárban és két fejlesztő központban foglalkoznak autólámpa előállítással. Minden Európába szállított termékük E-jellel van ellátva. Ez elengedhetetlen az európai forgalmazáshoz hogy közúton is használhassuk.

 
A 31-es főút mellett, Sülysáp határában, zöld övezetben közel 100.000 négyzetméteren helyezkedik el az 1994-ben megvásárolt Jász-Plasztik Kft. akkumulátorgyára. Ekkor indult el a gyár azon fellendülése, amely napjainkra Magyarország első számú és legkorszerűbb akkumulátorgyártó bázisává nőtte ki magát. E rang elérését a folyamatos technikai újításokkal, a megbízható minőséggel és a vevői igényeket maradéktalanul kielégítő szolgáltatásokkal vívta ki. A cég vezetése minden minőséget javító kezdeményezést előtérbe helyez, aktívan részt vesz a minőségirányító rendszer folyamatos fejlesztésében. ISO 9001 minősítéssel rendelkezik és folyamatban van az ISO16969 minőségbiztosítási rendszer bevezetése. Ennek köszönhetően mára – a mintegy 500.000 darabos évi gyártási darabszámmal  – úgy nemzetközi, mint a hazai piac meghatározó szereplőjévé léptett elő.

A gyárival azonos minőségű motortömítések terén a legjobb választás az ELRING tömítés család. Az ELRING  több német autógyár (Audi, BMW, Mercedes) első számú beszállítója, mindemellett jelen van a többi vezető autógyártó legújabb modelljeiben is (Volvo, Rover, Saab). Saját kutatólaboratóriumának köszönhetően piacvezető szerepet tölt be a belsőégésű motorok fejlesztésében. Ezen fejlesztések korukat megelőzve segítenek a technológiai generációváltásban.

Az ENEOS Japán elsőszámú olaja, piacvezető olajipari vállalatának (JX NIPPON OIL) a terméke.  Kiválóan képviseli az iparágban a világhírű japán műszaki tudást és kreativitást. A Nippon Oil Corporation és a hozzá tartozó leányvállalatok a kutatást, termelést, finomítást, forgalmazást és a marketing tevékenységeket is ellátják, a termékeik az olaj és a földgáz, valamint a kapcsolódó feldolgozott termékek. A finomítás és kereskedelem szegmens magában foglalja a benzin, kerozin, dízelolaj, nehéz üzemanyagok, petrolkémiai termékek, műanyagok, és más kapcsolódó termékek előállítását is. A kőolaj és a földgáz kutató és termelő részlege folyamatosan területeket vásárol, ahol megindítja kitermelést. A Nippon Oil Corporation vállalat neve elsősorban Japánban, Észak-Amerikában, Ázsiában és Európában ismert.


Az ERA Automotive Spare 1983-ban alakult a Turinhoz közeli Moncalieriben. A gyártás Sipea márkanevű elektoromos alkatrészekkel kezdődött, mint például kapcsolók, relék, kormányzárak és generátorok. Hivatásunk a világ autó- és ipari járműveinek elektromos ágazatban a legjobb szakembereknek köszönhetően a magas minőségű alkatrészek előállítása. Fejlődésünk legfontosabb szakaszai:1983 - ERA(Elettro RAPPRESENTANZE Autocomponenti), mint Sipea nevű utángyártó. 1989 - a Sipea bekapcsolódik az amerikai TRW gyártóhoz, ezzel elérve egy pozitív élményt és nemzetközi növekedést.1999 - az ERA független, külön céggé válik, magas szintű gyártója elektromos tűzhelyek alkatrészeinek, világ szinten. 2001 - megkapja az UNI EN ISO 9001:2000 tanúsítványt 2007- már több, mint 70 országban van jelen a világon.

A több, mint 80 országban jelenlevő, termékek és szolgáltatások széles körét kínáló Exide Technologies a világ egyik vezető akkumulátor-gyártója. A több, mint 120 éves tapasztalatának köszönhetően az Exide Technologies rendelkezik a szükséges tudással, kutatási és fejlesztési képességgel, amelyek lehetővé teszik, hogy a cég a legkülönbözőbb energia-tárolási igényekre is tud optimális megoldást nyújtani, legyen szó akár gépjárművekről, akár ipari felhasználásról.
A Facet, gépjárművek részére fejleszt, tervez és gyárt kedvező ár/érték arányú elektronikai alkatrészeket, motorblokkhoz érzékelőket, valamint termosztátot, szinte az összes forgalomban lévő autótípusra. Termékpalettájáról mindenki kiválaszthatja járműjéhez szükséges minden olyan elektromos alkatrészt, amely elengedhetetlen ahhoz, hogy autója akár a legszélsőségesebb körülmények között is biztosan indulhasson.


A kerékcsapágyak kiemelt jelentőséggel bírnak: ezek tartják a jármű teljes súlyát, mely éles kanyarokban megsokszorozódhat. A kerékcsapágy egyedi görgős elemeinek mindössze néhány négyzetcentiméternyi területen kell hatalmas terhelést és terhelésváltozást elbírnia. Sok külső hatásnak is ki vannak téve az alkatrészek, amelyek nagy kihívást jelentenek az FAG fejlesztői számára. Hosszú távon csak a legmagasabb minőségű összetevők képesek ellenállni a nagy nyomásnak – az olyan összetevők, mint amilyeneket az FAG gyárt és kínál a gyári és pótalkatrész piac számára.

A FEBI céget Ferdinánd Bilstein jegyeztette 1844-ben. Az első FEBI gyár 1882-ben kezdte meg működését. Az autógyártók és az utángyártott alkatrész piac egyik fő beszállítója, több mint 20 000 cikkszámot tartalmaz, ez által a FEBI egy mindig megújuló, folyamatosan bővülő kínálatot nyújt mint minőségben és megbízhatóságban.
Az angol Ferodo UK-t 1897-ben alapították. Ez volt az első vállalat, ami kizárólag fékalkatrészek gyártására specializálódott. Jelenleg a Federal Mogul csoport tagja és 24 országban gyártja alkatrészeit. Már 100 éve is beszállítója volt autógyáraknak, akárcsak manapság. A gyári beszállítás mellett az utángyártott alkatrészek piacán is jelen van, természetesen a gyári minőségű termékekkel. A széria gyártás mellett jelentős sikereket értek el a Ferodo Racing termékeik- kel is a motorsportok világában. Több verseny szériában is jelen vannak. Ferodo Racing fékeket használ számos Formula szériás, DTM, Nascar és Rally csapat, de jelen vannak a Moto GP-ben és a Supercross kategóriákba is.

A FERROZ egy jól ismert lengyel gyártó, kiváló minőségű kipufogó rendszereket gyárt személy-és haszongépjárművekhez. Stabilan és dinamikusan fejlődő cég, folyamatosan növekvő termelés, magas minőség és a sokéves tapasztalat lehetővé teszi számukra, hogy versenybe szálljanak a nagyobb európai gyártókkal. A BOSAL alapanyagait felhasználva egyre nagyobb teret nyernek az európai piacon.  KATALÓGUS>
A FIAAM márka kezdetének története az 1950-es évekre nyúlik vissza-vissza, mára a legnépszerűbb, legismertebb szűrő márka a világon.A FIAAM márka elkötelezettje a folyamatos termék bővülésnek, gyakorlatilag az összes autógyár, összes szűrő igényében több mint 2000 cikkszámmal részt vesz. Ide értve a nem csak személyautók igényét, hanem az áruszállitó, személyszállító, nehéz gépek valamint a mezőgazdasági gépek szükségleteit. FIAAM szűrők tervezése és gyártása során a legszigorúbb a gyártók által meghatározott nemzetközi szabványokat teljesítve.

Vállalatunk 1982-es megalakulása óta gépkocsikban, motoros gépekben és berendezésekben, nehéz-gépekben és speciális berendezésekben használatos kiváló minőségű szűrők gyártására szakosodtunk. A dinamikus fejlődésnek köszönhetően cégünk termékei jelenleg az egész világon elérhetők. Termékeinknek több mint a felét exportra gyártjuk, többek között Németországba, Nagy-Britanniába, Franciaországba, Írországba, Norvégiába, Svédországba, Finnországba, Svájcba, Oroszországba, Görögországba, Olaszországba, Portugáliába, Spanyolországba, Bulgáriába, Csehországba, Ukrajnába, Magyarországra, illetve Amerikába és Afrikába.

Európa egyik legnagyobb utángyártott szűrő gyártója. Minősége önmagáért beszél hisz történelme több mit 75 évre vezethető vissza. A Fram több mint 4000 cikkszámmal van jelen a piacon minden szűrő az OE gyári minőséget képviseli. A legmegbízhatóbb és legelismertebb az autógyártók számára is hisz több nagy név Alfa, Citroen, Peugeot gyárilag Fram szűrővel szerelnek. Nemcsak európai színvonalon hanem amerikai és japán gyártók is előszeretettel használják, mivel technológiája a legkifejlettebb.


A Belgiumban 1911-ben alapított Gates Corporation-t mára a legnagyobb szíjgyártók között tartják számon. A 2008-ban 2 milliárd dolláros forgalmat elért vállalat 45 gyártóüzemével több mint 11 ezer embert foglalkoztat.
A Gates széles termékpalettáját főleg személygépkocsik és haszongépjárművek részére fejlesztették ki. Megbízható, tartós és nagy teljesítményű termékek az eredménye a világ autógyártóival való szoros együttműködésnek.
Termék-konszolidáció: valamennyi szíj- és csőméret többféle gépkocsitípushoz használható.

A Graf vízpumpák kiváló minőségét az alapanyagok gondos kiválasztása, nagy pontosságú gyártógépsorok, és a folyamatos, szigorú gyártási folyamat ellenőrzés garantálja, az alapanyag olvasztástól egészen az összeszerelésig. Termékeiket megbízhatósági teszteknek vetik alá, így megismerve teljesítőképességüket, hogy valóban garantálhassák a hosszú élettartamot és a biztonságos használatot. Vízszivattyú-kínálatuk lefedi az összes európai, amerikai és ázsiai gyártót, és évente jelentős számú modellel bővül a kínálatuk, az aktuális piaci igényeknek megfelelően.

Az 1954-ben egy fiatal házaspár által alapított német vállalat gyári minőséggel azonos és utángyártott alkatrészeket is forgalmaz: VW csoport, GM csoport, FORD, BMW, MERCEDES típusokhoz. 2008 elején indították el a Citroen / Peugeot / Renault vertikumot. 2002-re ez a független családi vállalkozás az alkatrészszektor egyik vezető export nagykereskedőjévé fejlődött. A kb. 10 ezer m2-es raktárbázis több mint 8000 különböző alkatrész tárolását, szállítását biztosítja.

A HENSGT vállalatot 1958-ban Münsterben alapították, napjainkban a világ egyik vezető szűrő

és szűrőrendszer gyártója A modern gyártási technika és a magas minőségszabvány garantálja az állandó kiváló minőségű és működőképes terméket. HENGST rendelkezik minden jelentős minőségi tanúsítvánnyal! Több, mint 150 mérnök dolgozik a vállalat hatáskörében kutatási - és fejlesztési területeken az világ összes híres autógyárának. Az elsődleges beszállítótól vásárolt szűrő optimális motorteljesítményt és hosszú élettartalmú motort biztosít.

 


Több mint 40 éve német székhelyű gyártó! Kiváló minőségű szivattyúkat gyárt gépjárművek számára. Növekszik a HEPU eredeti márka termékek iránti kereslet. A  HEPU  termékek is megtalálhatók számos autóiparban, szervizekben és javítási szolgáltatásokban az egész világon.

A IMPERGOM mára már a fontos szereplővé vált az európai utángyártott piacon. 1976-ban alapították, fokozatosan a gumi és gumi-fém autóalkatrészek gyártására szakosodott, olasz és európai autókhoz egyaránt. Az IMPERGOM 1999-ben kapta az első minőségtanúsítási DNV igazolását, a következőt 2003-ban, majd megújította az új ISO 9001: 2000 minőségbiztosítási rendszerét.
Az INA fejleszt, és gyárt precíziós termékekket mindenre, ami mozog !  Gépek, berendezések, járművek, valamint a légi és űrhajózási területekre is gyárt! A globálisan működő cégcsoport a világ egyik vezető gyártója a csapágyak terén. Ina vállalat  mintegy 170 helyszínen 49 országban megtalálható. Az INA vállalat 1946-ban alakult és 1949 már a tűgörgős csapágyakat is alkalmazták.
A KYB a világ legnagyobb járműipari lengéscsillapító beszállítója. Hetente több, mint 1 millió darab kerül legyártásra. A KYB Europe GmbH világszínvonalú termék minőséget nyújt, és jelentős az utángyártott piac Európában, a Közel-Keleten és Afrikában is. A világon minden negyedik autó KYB lengéscsillapítóval hagyja el a gyártósort. KYB lengéscsillapítóval szerelik a Boeing repülőgépeit, valamint Japán leggyorsabb vasútját a Skinkasen -t is. Származási hely: Japán.

Klokkerholm Karosseridele1969-ben alakult. A első épületükben a gyártás 360 m2 ment, azóta 18.000 m2 folyik a karosszéria elemek minőségi gyártása. A meg növekedett piaci igényeknek köszönhetően és a nagy paletta fent tartása érdekében, a  cég elkezdte építeni az új 3500m2 részlegüket.  


A Kolbenschmidt a Pierburg vállalat beszállítóként a világ élvonalában helyezkedik el! A pumpák, motorblokkok és dugattyúalkatrészek fejlesztésében és  gyártásában szerzett tapasztalatok nagy szakértelmnek köszönhető. Alacsony szennyezőanyag kibocsátás, hatékony üzemanyag felhasználás, megbízhatóság, minőség és biztonság a legmeghatározóbb tényezők a Kolbenschmidt Pierburg innovációs tevékenységeit illetően. A cég főprofilját a dugattyúgyártás, alumínium technika és motor szervizelés adja. Gyárt termékeket benzin- és dízelüzemű motorokba egyaránt. Ezen kívül a 2 ütemű dugattyúk, a dugattyús motorok, nagy helyhez kötött motorok, mozdonyok és tengeri dízelmotorok tervezése és gyártása is feladataik közé tartozik. Ügyfeleik közé tartozik hosszú idő óta sok népszerű autógyártó cég is. Az értékesítésének több mint kétharmada Németországon kívül történik. 
Lemförder cégcsoport kimagasló minőséget biztosít, ami megegyezik a gyári alkatrész minőséggel. A cég komplett választékot kínál motorvezérléssel, kormányzással és futóművel kapcsolatos alkatrészekből. A termékeket helyszíni tesztek sorozatával, a legkeményebb körülmények közötti speciális kopáspróbák révén fejlesztik ki. A több évtizedes tapasztalat eredményeképpen a cég elmondhatja magáról, hogy a piac többi szereplőjéhez viszonyítva minőségben messze a legjobbat nyújtja.

Lesjöfors egy nemzetközi szállító. 1675-ben alakult, de a rugók gyártása csak 1852-ben kezdődött. Napjainkban a csoport Beijer Alma tulajdonában van, bejegyzett cég és az egyik vezető európai gyártó. A cég tevékenysége három területre rendeződik. Szalag alkatrészek, huzalok és utángyártott termékek az autók és más járművek számára. Termékpalettánk egyedülálló szélességének köszönhetőn , és mindenféle rugót gyártósorba tudnak állítani, köszönhetően a 3D CAD modellezésnek. Lesjöfors piaci pozíciója egyre magasabb a felvásárlások és a természetes növekedés következtében. Jelenleg Svédországban, Finnországban , Norvégiában, Dániában, Németországban, az Egyesült Királyságban, Hollandiában, Szlovákiában, Lettországban, Koreában, Kínában, Mexikóban és az USA-ban gyárt vagy értékesít. A minőség és a környezet védelem nagyon fontos számunkra. Lesjöfors tanúsítványai megfelelnek a minőségi és környezetvédelmi követelményeknek: ISO 9001 : 2000 és ISO 14001. 
Loctite ragasztó tömítő rögzítőA Loctite az ipari ragasztók és tömítőanyagok és rendszermegoldások teljes skáláját kínálja, a tervezés és a termékek fejlesztésétől kezdve a a gyártási folyamatig.


 

A Loctite széles körű és kiváló minőségű ipari ragasztói és tömítőanyagai bárhol felhasználhatók, ahol hatékony és speciális megoldásokra van szükség – továbbá az autóipar, a mikroelektronika, az űrhajózás legnagyobb igényeket támasztó alkalmazásai esetén is.


Csavarrögzítők, tömítőanyagok, ragasztók, szerkezeti kötőanyagok, kenőanyagok, tisztítószerek, folyadékszórók stb.

1952. Itáliában jut eszébe Pietro Aricinek, hogy megalapítsa saját gyárát és szerződést kössön a nagy olasz autógyártókkal, aminek köszönhetően fékhidraulikai beszállítóvá vált. Ez volt Brescia első ilyen jellegű gyára, ahol a fék munkahengerek mellett főfékhengereket és fékerő szabályzókat is előállítottak a szakemberek. A precíz munkának köszönhetően az üzlet szépen fejlődött,  és jelentős lépésre szánták el magukat az Arici családnál. Napjainkban az LPR alapfilozófiája az, hogy a gyártás minden folyamatát házon belül oldják meg, a termék minden egyes alkotóeleme LPR minőségi kontrollon esik keresztül, s ezáltal mindenki biztos lehet benne, hogy alkatrészeik megbízhatóak és nagy teljesítményűek.


A LUK a német Schaeffler csoportba tartozó világszerte ismert és elismert márka. Ennek legnagyobb bizonyítéka, hogy minden negyedik a futószalagról legördülő autóba LUK kuplungot szerelnek be. Maga a márka már mintegy 50 éve gyakorlatilag egyet jelent az innovációval, mely nagymértékben alapszik a felhasználók véleményén, így is maximálisan törekedve még a látens igények kielégítésére is. Továbbá nagy gondot fordítanak a magas színvonalú kiszolgálásra és a kiváló minőségű termékskála folyamatos bővítésére. Ezen jellemzőknek köszönhetően vált a végfelhasználók körében és az autóiparban is méltán népszerűvé.
Luk kuplung választás autótípushoz:
Amennyiben most szeretne LUK kuplung szettet nézni járművéhez, használja webshopunkon az "Autótípus szerinti keresőt", vagy válassza ki a megfelelő terméket a gyártó katalógusából, majd írja be annak cikkszámát a "Cikkszám szerinti kereső" alatt található "Általános keresőnkbe"!

Ha segítségre van szüksége, keressen minket személyesen, telefonon, vagy akár emilban is!
FIGYELEM!!! Az árak boltonként és beszállítóként eltérhetnek!
 
A gyártó katalógusa elérhető ITT
Autótípus szerinti kereső (zsu.hu) ITT
Bővebben bemutatkozik a kuplung  ITT

Kuplung árajánlatkérés

A Milánó melletti Corbettában található székhelyű cég jelenleg a világ 10 legnagyobb autóalkatrész gyártó üzeme között van, 32000 embert foglalkoztat 18 országban található 77 gyárában. Az itt készülő termékek a világ összes autógyárában beépítésre kerülnek Európában, Amerikában és Ázsiában is.


A Mahle vállalat több, mint közel 35.000 alkalmazottal a világ 65 pontján található székhellyel és több, mint 3,75 milliárd eurót meghaladó forgalommal a nemzetközi autó -és motoripar vezető cégei közé tartozik.A cég elsősorban innovációs rendszerek és motoralkatrészek gyártásával és fejlesztésével foglalkozik. A kismotoroktól kezdve, személy- és tehergépjármű motorokon keresztül egészen nagy (hajó) motorokhoz alkalmas rendszerek és alkatrészek gyártása és kifejlesztése határozza meg a vállalat profilját.A piacot jelentős mértékben meghatározó cégek közé tartozik, mind a dugattyú és motoralkatrész gyártás, mind a szűrőrendszer gyártás területén.


A MANN-FILTER márkanév a MANN+HUMMEL vállalat része. A MANN+HUMMEL vezető fejlesztési partnere és gyári beszállítója a nemzetközi autóiparnak. A MANN+HUMMEL olajszűrő termékek a legmagasabb minőségi szabványok szerint készülnek. Ez igaz a gyári beszállításhoz előállított termékeinkre (OE, mint Original Equipment - eredeti alkatrész), amelyeket szinte minden vezető autógyár részére szállítunk és igaz az alkatrészként MANN-FILTER márkanév alatt forgalmazott termékeinkre is

Európai színvonalú, minőségi olajtermékünk a Mannol megfelel a legkorszerűbb elvárásoknak melyet az SCT cégcsoport folyamatos fejlesztésével hosszútávon biztosít. A piaci igényeknek megfelelően, folyamatos fejlesztéseken esnek át az olaj termékek és speciális adalékanyagok és segédszerviz anyagok.

1847-ben alapította Gustav Meguin a vállalatot. Kezdetben patazsírt, lenolajat, és mérlegekhez való kenőanyagokat állított elő. 1890-ben bővítette a gyártó programot, mégpedig az acél iparban használatos kenőanyagokkal és ásványi olajokkal és technikai zsírokkal. Ma a Meguin a világ jelentősebb piacain rendszerszállítóként és kooperációs partnerként, Dubaiban és Indiában licencpartnerekkel képviselteti magát. Gyártó és logisztikai cégként, beszállítói vagyunk az ásványolaj-kereskedelemnek, az iparnak, valamint az ásványolajipar számos neves cégének.


Meyle minőségi alkatrészeket kínál személy és teherautókhoz. Kínálatát tekintve az egyik legjelentősebb európai alkatrész forgalmazó. A Meyle márkanév egyet jelent a kompromisszumok nélküli minőséggel. A vállalat 1958-ban alakult és hagyományos német gyártók alkatrészeit forgalmazza Európában, Latin-Amerikában, Dél-Afrikában és Észak-Amerikába. Több mint 10.000 cikkszámával jelenleg több, mint 120 országban van jelen és 1200 embert foglalkoztat.

Mind a Mobil, mind az Exxon cég gyökerei a 19. századig vezethetőek vissza, amikor az amerikai ipar több szektorában is - az acélipar, a bankszektor, a vasút terén, stb. - robbanásszerű fejlődés ment végbe. Az olajipar felvette az iramot, és lépést tudott tartani a petróleum, a kenőolajok és a zsírok iránti fokozódó igénnyel is. Az Exxon Mobil Corporation egyike a világ legnagyobb pertol-kémiai vállalatának. Az Exxon Mobil vezette be elsőként az olyan tartós motorolajakat, melyek csereperiódusa hosszabb és a legtöbb autógyártó vállalat elismerését kiváltotta. Ezek az új motorolajak garantáltan hosszú élettartalmú védelmet biztosítanak a motor alkatrészeinek.

Mobiletron 1982 alapult székhelye Tajvanon van. Autóiparon belül az elektronikára szakosodtak! Megbízható és ügyfelei számára költséghatékony. Gyártott termékek: Gyújtótrafó, kerék nyomásérzékelők, légtömegmérők, diódák, feszültségszabályzók, egyenirányítók, kézi szerszámok.
A Tenneco tulajdonában levő Monroe, az egyik legrégibb a lengéscsillapító márka. Az 1916-ban alapított vállalat pumpákat gyártott az autóipar számára. A motorizáció rohamos fejlődését követve 1926-ban a Monroe mutatta be a világ első lengéscsillapítóját. A Tenneco 1977-ben vásárolta meg a Monroe céget s a folyamatos fejlesztések eredménye, hogy mára a világ egyik vezető gyári és pótalkatrész beszállítójává nőtte ki magát.

A futómű alkatrész területen, már több mint 90 éve elismert és már nem csak Amerikában, hanem Európában is kedvelet márka a MOOG, mely csak úgy, mint a FERODO és a CHAMPION a Federal Mogul csoport tagja.A Federal Mogul szakértőinek folytonos kutatásai és egyedi fejlesztései tökéletes alapot biztosítanak egy rendkívül korszerű és teljes futómű alkatrész paletta megvalósításhoz. Emellett a fejlesztő csapat filozófiájának köszönhetően a MOOG termékek tervezésében ötvöződik egy kettős szemlélet, melyben egyaránt fontos szerepet kap a végfelhasználó/járműtulajdonos magas fokú elégedettsége és az alkatrész beszerelhetőségének gyorsítása, könnyítése.

A Motorad vállalatot 1958-ban alapították. Ma a magas minőségű termékek, termosztátok, termosztát tömítések, hűtősapkák első számú szállítója a világon, mind az utángyártott, mind az OE piacot tekintve. A Motorad folyamatos sikereinek oka a sok éves tapasztalat, rugalmasság, hozzáértés és a magas technikai fejlettség. Az állandó beruházások és a folyamatos kutatások eredménye, hogy olyan magas minőségű termékeket gyártsanak, ami garantálja, hogy minden termék felülmúlja a vevők igényeit is. A Motorad OE (gyári minőségű) beszállítója Európa legnagyobb autógyárainak, ezek közé tartozik az Audi, Fiat, General Motors, Kawasaki, Mazda, Saab, Subaru, Volvo, VW Csoport.

Az NGK a világ legnagyobb gyújtó- és izzítógyertya gyártója, és az EU 1400/2002-es számú határozatának értelmében termékei eredeti gyári alkatrésznek minősülnek. A legtöbb autógyártó ugyanis NGK gyújtógyertyával szereli össze autóit és pótalkatrészként is az NGK gyártmányait ajánlja ügyfeleinek. Az NGK a kezdetektől fogva élen járt a gyújtó- és izzítógyertyák kifejlesztésében és gyártásában.

Nissens Több európai autógyárnak szállít autóipari radiátorokat és a klímaberendezéseket. A Nissens autós üzletága több, mint 10.000 különböző cikkszámon kínálja termékeit. A cég filozófiájának köszönhetően a logisztikai rendszerük lehetővé teszi, hogy a lehető legrövidebb idő alatt az ügyfelek hozzá jussanak a kiváló minőségű termékeikhez.


Az NRF Hollandiában, 1927-ben kezdte meg működését. Gyártási pályafutását vasutak hűtőrendszereiknél kezdte! Daf és a Volvo gyári beszállítója. Saját alumínium előállító üzemmel is rendelkezik így előállítási folyamatban is gyorsabbak valamint fejlesztésben. A fogyasztok egyedi igényeit 96 órán belül képesek teljesíteni, ezek mellet prémium minőséget és kedvező árat biztosítanak!
Az OCAP 1975-ben egy magánvállalkozásként indult, azóta egy családi vállalkozási csoport alakult ki belőle. 1994-ben megkapták az ISO9001-es minősítést. Jelenleg ISO14001 és ISO/TS 16949 minősítésük van.Gyári beszállító a VW, AUDI személyautókon túl a DAF, LDV, PIAGGIO, DAIHATSU gyártmányokhoz is, valamint mezőgazdasági és más nehéz gépek gyártásához.

OSRAM a "Látni és látszani"!  Az OSRAM a világ két legnagyobb fényforrás gyártójának egyike. Több mint 100 éve az OSRAM "szenvedélye az intelligens világítás". Osram GmbH vállalat 1919 júliusában alakult, jelenleg Müncheni székhellyel rendelkezik! A sok éves tapasztalatnak köszönhetően az autóiparba is prémium kategóriás izzókat fényforrásokat gyárt ügyfele részére. A gyors technikai fejlődéssel is lépést tud tartani mind kedvezőbb kisebb energia felvételű ledekkel. Ügyfelei számára hatalmas választékot kínál hisz vannak nagyobb fényerejű izzók, vagy hosszabb élettartalmű, de az olcsóbb kategóriás szintén megbízható hagyományos izzókkal is. 
A Pierburg szerepkörében első szintű beszállító, az egyik legközelebbi partnere az autóiparnak , a kezdetektől fogva sikeres fejlesztő. 1909-ben alapították Berlinben, mint acél kereskedőt. 1928-ban  kezdett karburátorokat gyártani és nagyon hamar kizárólagos szállítója lett minden német és számos nemzetközi gépjármű gyártónak . 1986-ban átvette a Rheinmetall Group és 1998-ban egyesült a Kolbenschmidt-tel, így alkotják a Kolbenschmidt Pierburg AG-t. A KSPG csoporttal a Pierburg specialistája lett a szennyezőanyag kibocsátás vezérlésének, a levegő ellátásnak, a fojtószelepeknek és a mágnesszelepeknek. Több évtizedes tapasztalatnak köszönhetően innovatív és világszerte elismert képességekre tett szert. Egyre nagyobb igényeket kell kielégíteni az új generációs motorok terén, fontos szempont az alacsonyabb üzemanyag fogyasztás, az alacsonyabb károsanyag kibocsátás és a nagyobb teljesítmény, valamint a kényelem és a biztonság. Ezekre a célokra kínál a Pierburg magas technológiai megoldásokat: elektromos hűtőfolyadék szivattyúkat, DC -motorral hajtott kipufogógáz visszavezető rendszereket, különböző szelepeket , valamint a több fajta meghajtó modulokat egyaránt. Mindezek a fejlesztések segítenek megteremteni egy gazdaságilag és ökológiailag kiegyensúlyozott autót. Ahogy a múltban, a Pierburg napjainkban is aktívan formálja a jövő autóját
A PRO-TEC Konszern több, mint 30 éve a gépjárműipar egyik legjelentősebb petrolkémiai szerviztermék gyártója és beszállítója! A termékek nem csupán az autóiparhoz kapcsolódnak, hanem széles körben alkalmazhatóak, pl. az ipar különböző területein, vagy a motorsportban. A PRO-TEC termékeket éveken keresztül tesztelték és a fejlesztés folyamatos, főképpen azért, hogy a benzin és dízelmotorok fejlődésével lépést tartva, azok optimális teljesítőképességét e téren is biztosítsák. A termékek fejlesztése és gyártása a legszigorúbb minőségi követelmények figyelembevételével a DIN ISO 9002 minőségtanúsítással történik, és a gépjárműgyártók fejlesztéseit nyomon követve a termékek ennek megfelelően változhatnak. Magyarországon 1992-óta forgalmazzák!
A Remsa közel 40 éves szakmai tapasztalattal ma már a világ vezető fék alkatrész gyártói közé tartozik az autóiparban. Folyamatos fejlesztésekkel és a technológiai fejlődéssel a Remsa az egyik legnagyobb fékbetétek gyártója az európai piacon. Elsősorban fékbetéteket és féktárcsákat gyárt személygépkocsikhoz, teherautókhoz és egyéb járművekhez. A cég nyolc helyen termel Európában, Mexikóban és az Egyesült Államokban.A Remsa célja, hogy az ipar meghatározó vezető szereplője legyen a kutatás és fejlesztés területén is, amely magas minőségi és teljesítménybeli elvárásainak megfeleljen.
A Repsol egy nemzetközi olaj- és gázipari társaság, mely világszerte több mint 30 országban van jelen. Piacvezető Spanyolországban és Argentínában. Az egyik legnagyobb magántulajdonban lévő olajtársaság, vagyonát tekintve a legnagyobb vállalat Latin-Amerikában.
A Repsol YPF műszaki tevékenysége a gyártási folyamatokon túl a kutatásra valamint új termékek kifejlesztésére egyaránt kiterjed. A Repsol által kifejlesztett megoldások versenyelőnyt biztosítanak számunkra, miközben a szakszerű technikai támogatás lehetővé teszi a megfelelő technológiák kiválasztását és adaptálását.

A Roadhouse évente több mint 25 millió darab fékalkatrészeket gyárt le. Roadhouse az ügyfeleinek egyedül álló gyártási technológiájával kínálja termékeit, és ez által a legátfogóbb termékskála elérhető a palettájukon. Ez a termékcsalád magában foglalja az európai, amerikai, japán, koreai és ausztrál piacot is és ennek következménye, több mint 2000 különböző alkatrész cikkszám!

A Ruville céget 1922-ben Egon Ruville - a tehergépjármű és alkatrész piac úttörője - alapította.Azóta a cég számos szakember munkájának köszönhetően meghódította a világpiacot is. Cégük sikertörténetét éppúgy köszönhetik a velük dolgozó kiváló szakembergárdának, mint partnereiknek, a világ összes tájáról érkező vásárlóiknak és autóipari beszállítóiknak.Sikerük kulcsa a minőségben és a hozzáértésben rejlik, ezért nem meglepő, hogy jelszavuk a precizitás. Jelentős hangsúlyt fektetnek arra, hogy minden termékük maximálisan megfeleljen vásárlóik minden irányú igényeinek.Legyen szó teher- vagy személygépjárműről, minden vásárlójukat kiváló minőségű alkatrészekkel látják el. Rendelkeznek minden európai és ázsiai márkával, melyeket a világ szinte minden országában forgalmaznak.Feszítőgörgőkből és kerékcsapágyakból több gyárnak is eredeti alkatrész beszállítója.


A Sachs a világ számos vezető autógyártójának kiemelt partnere. Több mint 90 éve vesz részt a különböző versenysorozatokban. A Sachs által szponzorált csapatok sorozatos bajnoki címei mind a csúcsminőséget igazolják. Jó példa erre a 2007-es Dakaron VW Touareget vezető négyszeres Dakar-győztes finn Ari Vatanen, akinek kocsijához a hidraulikus vezérlésű kuplungot szállította. De Sachs fejlesztés a versenysportban alkalmazott magas teljesítményű karbon kuplung rendszer is.

Ma SCT-Vertriebs GmbH az egyik a legnagyobb és legsikeresebb nemzetközi cége lett az autóalkatrész és felszerelési piacon. Az SCT konszern magában foglalja a motor-, hajtómű-, hidraulikaolajok, kenőanyagok, olaj- és üzemanyag adalékok, autóápolási termékek, autós szerszámok, autóipari szűrők, szíjak, izzók, ablaktörlők és fékbetétek mellett saját bejegyzett védjegyei Mannol és az SCT. Több, mint 1300 különböző típusú szűrőt forgalmaz a cég, személy- és teherautókhoz, valamint mezőgazdasági berendezésekhez egyaránt.


A Selenia a Petronas egyik termékcsaládja. Szorosan együtt dolgozik az autóiparral és a nehéziparral és próbálja kielégíteni a piaci igényeket. Az ügyfeleknek kínált minőségi termékei, garantálják a kivételes teljesítményt és a hosszan tartó megbízhatóságot. És nem utolsó sorban figyelembe veszi a szigorú környezetvédelmi előírásokat is. Természetesen rendelkezik és megfelel minden nemzetközi szabványnak. Főbb partnerei között tudhatják, mint beszállítók FIAT, Lancia,Alfa.

Gyárival megegyező minőségű futómű alkatrészeket kínál személy és teherautókhoz. Alkatrészei elérhetőek minden típushoz az Alfa Romeo-tól a Zastava-ig. A vállalat 1933-ban alakult, személyautó alkatrészeikről hamar ismerté váltak az egész világon. 50 évvel később a teherautós alkatrészek felvétele után képesek lettek kiszolgálni az egész automotiv szektort. Legfőbb erősségük kimagasló kínálatuk és alkatrészeik magas színvonalú elérhetősége.

Az SKF Csoport a világpiac vezető szállítója a csapágyak, a tömítések és a kenéstechnikai rendszerek körébe tartozó termékek, megoldások és szolgáltatások területén. A svéd SKF csapágygyártó cégből nőtte ki magát napjainkra komplex megoldásokat szolgáltató nagyvállalattá. OE alkatrész beszállítója valamennyi jelentősebb globális autógyártónak. Az SKF kiemelt hangsúlyt fektet a kutatásokra, így jelentős részt mondhat magáénak a közvetlen gyártói fejlesztésein alapuló, pótalkatrész forgalmazás terén is.

Az SNR prémium kategóriás csapágyakat előállító cég!  Franciaországban található. Az SNR a kifogástalan minőségű csapágyakat gyárt ipari célra és személy-, valamint kis tehergépjárművek igényeit is kielégítik. Az SNR csoportja a szerte a világban megtalálható több mint 200 országban van jelen!
Az UFI FILTERS 1972-ben, Verona városában alakult. A SOFIMA szűrők UFI vállalat alatt készültek. Már 41 autógyár van aki SOFIMA szűrőket alkalmaz járműveiben eredeti alkatrészként. Jól ismert megbízható autó gyártók, mint pl a VW konszern, vagy a FIAT, de szállít szűrőt az olasz cég ipari gépekhez, motorkerékpárokhoz és óriás hajómotorokhoz is.
A Spidan világszerte igazi partner az autóiparban, vezető ellátója a világ autógyárainak. (Audi, Ferrari, Jaguar, Lexus, Mercedes-Benz, Rolls Royce). A Spidan anyavállalata a GKN Driveline vezető szerepet tölt be a különböző hajtásláncok, féltengelyek fejlesztésben. Megannyi szabadalom és forradalmi újítás fűződik a nevéhez. Legújabb fejlesztése a BMW X6-ban alkalmazott DPC (dinamikus nyomatékelosztás- szabályzás) rendszer, mely a nyomaték egyenletes elosztását teszi lehetővé a két hátsókerék között.

A Starline Rhiag Group által fejlesztett autóalkatrész márka. A Rhiag Group egy multifunkcionális cég a Német Automobiltechnik partnere. Európában vezető szerepet tölt be az autóalkatrész kereskedelemben, ötven éves tapasztalattal rendelkezik a független autóalkatrész piacon és célja, hogy megfeleljen a megbízható, minőségi és anyagilag is kedvező autójavítás elvárásainak. 

A folyamatos kutatás-fejlesztésnek köszönhetően minden Starline termék megfelel az alábbi követelményeknek: MEGBÍZHATÓSÁG, KÍVÁLLÓ ÁR/ÉRTÉKARÁNY, SZÉLES VÁLASZTÉK.

Vásárlóink érdekeit szem előtt tartva csak neves, fejlett gyártási technológiákat alkalmazó gyártókkal dolgozunk együtt. Minden Starline termék kiváló, gyári OE vagy azzal megegyező minőségű, így felhasználható az új autók garanciális időszakában végzett javítások során, ezáltal megfelelnek a 461/2010 számú Európai Uniós rendeletnek! A legjobb ár/érték arányt a lehetséges legjobb beszerzési források körültekintő kiválasztása biztosítja. Ezen felül a többletköltségek csökkentése lehetővé teszi a számunkra, hogy alacsonyabb árakat biztosítsunk a termékek megbízhatóságának csökkentése nélkül! A Starline komplett megoldást kínál a kereskedők és autójavítók számára: a választék mintegy 30 termékcsoportban több mint 20.000 cikkszámot tartalmaz személy és tehergépkocsikhoz.

Forgalmazás:

A Rhiag/ Automobiltechnik Multinacionális csoportként dolgozik a független autóalkatrész piacon, Európában piacvezető a személy és tehergépkocsi alkatrész forgalmazásában! Jelen van Németországban, Olaszországban, Svájcban, Csehországban, Szlovákiában, Lengyelországban, Magyarországon, Ukrajnában, Romániában. A logisztikai hálózat 10 központi raktárból és 193 telephelyből áll, összesen 1millió köbméter tárolási kapacitással rendelkezik, hátteret biztosítva a 83000 vevő, évi mintegy 50 millió darab alkatrésszel történő kiszolgálásához. Tapasztalatunk, méretünkből fakadó előnyeink és a szenvedélyünk a legjobb garancia a megbízhatóságra az autóalkatrész piacon!A SWAG az autóipari kopóalkatrészek, szabad pótalkatrészpiacán működő, gyártói kompetenciával rendelkező, világszerte vezető, nagykereskedelmi partnerek közé tartozik. A SWAG már 1954 óta egyet jelent a kiváló minőséggel és a gyors rendelkezésre állással. Az autóipari beszállítói iparágban tevékenykedő, vezető gyártók stratégiai partnere és a kiváló minőségű gépjármű-pótalkatrészek disztribútoraként a mottójuk: "Best Choice for Spare Parts" Ez a mottó számukra kötelezettséget - és az vásárló számára előnyt jelent.

A Textar márka 1913 óta világszerte a személygépkocsi és haszongépjármű gyártók vezető gyári fékbetét beszállítója.A világ egyik legnagyobb fékalkatrész előállítójaként munkaadója 4400 munkatársának a világ 10 országának 15 üzemében. A Textar fékbetétek több mint 160 különböző receptúra alapján készülnek, melyek részben több mint 20 egymástól eltérő összetevőből állnak. Ezeket mind speciálisan a különböző járművek eltérő fékberendezéséhez, motorteljesítményéhez, terheléséhez és fékkarakterisztikájához hangolták. A TMD jóval magasabb vizsgálati szabványt követel meg, mint a pótalkatrészpiac részére szóló fékbetét jóváhagyási EU-s irányelv az ECE R90. Az egyedülálló szabadalmaztatott eljárások biztosítják az első beépítésnél jóváhagyott gyártási folyamatokkal együtt azt a termékpalettát, amely páratlan a nemzetközi pótalkatrész piacon.

A Thule a szállítási megoldások széles választékát kínálja az autó tulajdonosok számára, legyen szó kirándulásról, nyaralásról, sítúráról. Kínálatában az alaptartókon kívül többek között tető boxok, kerékpártartók, kajaktartók és ezek kiegészítői is megtalálhatóak. A Thule a dolgos hétköznapokon is segít, létratartók, rakományrögzítők is szerepelnek kínálatában.  A Thule termékek tervezésekor fontos szempont az aerodinamikus külső, a biztonság és az egyedi stílus kialakítása. Így aki megpillantja az autóra felszerelve, azonnal látni fogja azt az egyedi megjelenést, mely csak a Thule termékekre jellemző.

A TRW Automotive Holdings Corp. a világ nyolcadik legnagyobb autóipari beszállító vállalata, a fékrendszerek és fékalkatrészek gyártásában pedig az első. A cég filozófiája, ennek megfelelően teljes tevékenysége, marketingmunkája a biztonságot helyezi a középpontba. „Pótalkatrészgyártó vállalata, a TRW Automotive Aftermarket is az OE-termékcsoport minőségbiztosításával dolgozik. A fékalkatrészek gyártásánál, mivel ezek közvetlenül a biztonságot meghatározó termékek, a legnagyobb gondossággal jár el, és csak a legkiterjedtebb és legszigorúbb vizsgálatsorozat után bocsátja csak piacra Lucas név alatt forgalmazott termékeit”  


Tajvani cég mely fő profilja az autó alkatrészpiacban az utángyártott lámpatestek, fényszórók gyártása. Nagyon széles választékban gyártanak és ez mellet igen barátságos áron. Gyári szabványoknak megfelelő terméket gyártanak így minden közlekedési engedélyt, jelölést megkapnak! Hollandiában raktárból szolgálják ki ügyfeleiket
A termékcsalád következetesen ragaszkodik a Valeo elnevezésben rejlő üzenethez. Tegyen próbát a Valeo fejlesztéseivel, az utólag beszerelhető tolató radarral, vagy a Silencio ablaktörlőkkel, mely már megjelenésében is hordozza a gyári fejlesztés eredményeit. A Valeo név a versenysportban sem ismeretlen fogalom.A 24 órás Le Mans-i versenyeken induló autók támogatója és alkatrész beszállítója.

A csúcsteljesítmények sora az, ami a VARTA-t kitünteti. A maximalista minőségszabványok nem hagynak helyet kompromisszumok számára. Ehhez minden tudásunkat bevetjük, hogy időtálló innovációt alkossunk. Így Önnek mindig műszaki csúcsteljesítményre képes akkumulátorokat kínálhatunk, melyek még nagyobb teljesítményt és megbízhatóságot garantálnak. És amelyek növelik előnyünket versenytársainkhoz képest.

A Vemo 1977-ben alakult meg Vierol vállalat ként. Főkép nyomásérzékelők, ablakmosó pumpák, alapjárati motorok, kapcsolók, érzékelő és kapcsoló gombák,stb elektromos alkatrészek gyártásával foglalkoznak. Több mint 120 országba szállít már. (VEMO- Vierol Elektro Motoren Oldenburg)

A cég története 1920-as évekbe nyúlik vissza, amikor az alapító Hugo Reinz elkészítette az első tömítést olajos papírból, azbesztkartonból, gumírozott azbesztből. A mai REINZ Dichtung GmbH-t a második világháború után alapították a németországi Neu-Ulm-ban. Alig 10 év múlva már több, mint 500 komplett tömítéskészletet gyártott a gyorsan fejlődő cég. A vállalat fejlődése során nagy hangsúlyt fektetett a legkorszerűbb technika fejlesztésére, ezek gyakorlati alkalmazására. Ezzel is hozzájárult, többek között a Porsche McLaren csapat Forma-1-ben, 1980-as évben elért sikereihez.

 


A Wahler  gyár alapítása Pforzheimben 1902-ben történt. Az első termosztátot 1938 gyártották le! A motor optimális működéséhez fontos a megfelelő hőmérséklet, és hogy az folyamatosan biztosítva legyen. A Wahler termékek segítségével az ügyfeleink hozzájárulnak ahhoz, hogy autójuk motorja hosszú élettartamú lehessen.

A WALKER homologizált kipufogó rendszerei gyári minőségűek, így az ellennyomás szintjük is gyári értékű - a pontos ellennyomásnak köszönhetően:optimális égés valósul meg, így maga a jármű maximális teljesítmény leadással és minimális fogyasztással működik, úgy, hogy közben minimalizálja a kibocsátott káros anyagok és zajszennyezés mennyiségét - a téves ellennyomás esetén nem csak a katalizátorbetét és maga az autó rongálódhat, de szennyeződik a környezet és károsul az egészségünk is.

A XADO olajok minőségét az API American Petroleum Instritute garantálja és engedélyezte az Intézet minőségtanúsító szimbólumának használatát. A XADO olajok megfelelnek a jelentősebb autógyárak - Mercedes, Volvo, Opel, GM, VW, MAN - külön gyári előírásainak is. Ami ezenfelül egyedülállóvá teszi a XADO olajokat az a minden olajban megtalálható revitalizáció anyag. Ez a revitalizáló gélekhez hasonlóan, egy fém-kerámia réteget hoz létre a motor belső alkatrészein, ami sokkal simább és keményebb mint az eredeti fém alkatrész, és jelentősen kisebb belső súrlódást eredményez. Ezáltal a Xado olajok rendszeres használatával gazdaságosabb és csendesebb üzem érhető el és a motor élettartama számottevően megnő.

 

Xado termékek a Zsu alkatrészáruházban - kattintson a címre


Xado motorolajok Xado motorkerékpár olajok Xado hatjóműolajok Xado hidrauliaolajok Xado zsírok Xado revitalizálók


A Zimmermann vállalat kizárólag Németországban készíti féktárcsáit és fékdobjait, s méltán népszerűek a hazai autósok körében, mert a kiváló minőség mellé rendkívül versenyképes ár társul.  Székhelye is Németországban van, termékei OE minőségűek! A tuning rajongók körében is méltán népszerűek a Zimmermann termékei, hiszen a fúrt kivitelű sport féktárcsák gyártásakor odafigyeltek arra, hogy a tetszetős kinézethez kiváló fékhatás is társuljon. A Zimmermann Coat Z féktárcsák a legújabb autógyárak követelményeinek megfelelően korrózióvédő bevonatottal készülnek, így használatuk során végig újszerű hatást tudnak biztosítani. A kiváló fékhatás elérését a Zimmermann fékbetét, a Zimmermann standard féktárcsák, a Zimmermann Sport féktárcsák és a Forma Z féktárcsák együttes használatával biztosíthatjuk.