Telefonszámaink: +36 1 278 2104; +36 1 278 2105; +36 30 608-0793; +36-30-991-0177 További elérhetőségeink jobb alul a kapcsolatok menüpont alatt!

Regisztráció

   

Viszonteladónk, szervizek jelentkezését várjuk!

Kérjük adja meg e-mailben cége nevét, címét, elérhetőségét és tevékenységét (szerviz vagy  viszonteladó) e-mail cím amelyre jelentkezésüket várjuk: ua@zsu.hu

 
 


FONTOS!  
Nem kell várnia a megerősítő e-mailre. Az adatok rögzítése után az Ön adatai azonnal bekerülnek a Zs+U Kft partnertörzsébe. Csak a regisztrációról fog tájékoztató e-mailt kapni. A regisztrációt követően Ön azonnal rendelhet is.


Figyelem!  A szerződött  Magyar Rendvédelmi Kar és a Telekom dolgozóinak regisztrációja NEM ezen a felületen történik!  Ők további KEDVEZMÉNYEKET kapnak ! Részletekkel kapcsolatban kérjük érdeklődjön e-mailben vagy telefonon: autoalkatresz@zsu.hu ,  mrk@zsu.hu vagy 06/30-326-0840


 

Meglévő ügyfelek számára

Amennyiben Ön már meglévő ügyfelünk, csak e-mail címét, jelszavát és a Zs+U Kft. 1-es számú boltban lévő vevőkódját kell megadnia. A webes aktiválás után az első Rendelés, Érdeklődést követően AZONNAL láthatók a kedvezménnyel csökkentett árak! A webes felületen két munkanapon belül láthatók a beállított kedvezmények.

Új ügyfelek számára

Cégek regisztrációjára is itt van lehetőség.
Új egyéni ügyfeleink a kért adatok megadását követően jelentős kedvezményhez juthatnak! A webes felületen AZONNAL láthatók a kedvezményes árak!