Árajánlatot kérek

Segítünk a megfelelő alkatrész kiválasztásában

Telefonszámaink H-P 8-17 óra között : +36 1 278 2104 és 2105; +36 30 608-0793; +36-30-991-0177 további elérhetőségeink alul a kapcsolatoknál!

Regisztráció

   

Viszonteladónk, szervizek jelentkezését várjuk!

Kérjük adja meg e-mailben cége nevét, címét, elérhetőségét és tevékenységét (szerviz vagy  viszonteladó) e-mail cím amelyre jelentkezésüket várjuk: ua@zsu.hu


Új vásárló vagyok.
Vásárlási lehetőségek:

Webes regisztráció, regisztrált vásárlóként gyorsabban tud vásárolni, rendelést leadni.  Naprakész lehet a rendelései állapotát illetően, és figyelemmel kísérheti korábbi rendeléseit.  

Vásárlás regisztráció nélkül (telefonos, személyes, e-mailes rendelés) esetén. Amennyiben hozzájárul, ebben esetben is rögzítjük nevét, címét, telefonszámát, e-mail címét a későbbi elérhetőség és adategyeztetés miatt.
A névre félretett alkatrészek kezelése is egyszerűbb. Ön kérheti a név nélküli alkatrész rendelést is, de ebben az esetben a webes árak nem minden esetben illetik meg Önt!

  


FONTOS!  
Nem kell várnia a megerősítő e-mailre. Az adatok rögzítése után az Ön adatai azonnal bekerülnek a Zs+U Kft partnertörzsébe. Csak a regisztrációról fog tájékoztató e-mailt kapni. A regisztrációt követően Ön azonnal rendelhet is.


Figyelem!  A szerződött  Magyar Rendvédelmi Kar és a Telekom dolgozóinak regisztrációja NEM ezen a felületen történik!  Ők további KEDVEZMÉNYEKET kapnak ! Részletekkel kapcsolatban kérjük érdeklődjön e-mailben vagy telefonon: autoalkatresz@zsu.hu ,  mrk@zsu.hu vagy 06/30-326-0840