Rendkívüli hírek

NYITVA TARTÁS

A KIJÁRÁSI KORLÁTOZÁS IDEJÉN IS ÜZLETÜNK NYITVA TART 8-15 ÓRÁIG!

TELEFONOS ÜGYFÉLSZOLGÁLATUNK TOVÁBBRA IS 8-17 ÓRÁIG FOGADJA A RENDELÉSEKET ÉS HÍVÁSOKAT! FACEBOOK ÜGYFÉLSZOLGÁLATUNK 0-24-BEN ELÉRHETŐ!

A keddtől hatályba lépő törvény miatt, határozatlan ideig hétköznapokon 8-15 óráig lehetünk nyitva. Mindent megteszünk annak érdekében hogy ebben a veszélyhelyzetben is zavartalanul tudjunk működni, de valahol sajnos ez minket is érint. Üzleteinkben több helyen elhelyeztünk már kézfertőtlenítő automatákat. Higiéniai okokból, a személyes vásárlás esetén szigorításokat kellett bevezetnünk. Bővebb információ lejjebb görgetve.

SZIGORÍTÁSOK SZEMÉLYES ÁTVÉTEL ESETÉN

Fontosnak tartjuk az Ön és munkatársaink egészségét, ezért kérjük Önöket, hogy a járvány elleni védekezés részeként a zárt üzlettérben egyszerre maximum 4 ember tartózkodjon! Amennyiben nincs szabad munkatársunk, megkérjük, hogy az üzlet előtt várakozzon!

ÁRUELLÁTÁS ÉS KISZÁLLÍTÁS

A KIJÁRÁSI KORLÁTOZÁS nem befolyásolja, hogy saját szállításunk és csomagküldésünk zavartalanul műküdjön. Ezért továbbra is nyugodtan rendeljenek futárszolgálattal! PickPack pontos rendelés esetén ha lehetőség van rá próbálják a benzinkutakat (OMW, MOL, AVIA) kiválasztani a biztos nyitva tartás miatt. Sok egyéb átvételi pont csak 15 óráig van nyitva, és egy -egy be is zárhat bármikor a kijárási korlátozások miatt.

Szeretnénk tájékoztatni Önöket arról, hogy a sajnálatosan kialakult Európai helyzet miatt, előfordulhatnak a rendeléseiknél késések a következő hetekben. (+1-3 nap) Ennek fő oka a központi Európai autóalkatrész elosztó raktárakból történő lelassult szállítás illetve határátlépési problémák. A fertőzés elkerülése, illetve mindenki egészségének megóvása érdekében, ha tehetik a vásárlásnál válasszanak inkább a futárszolgálatot, vagy Pick Pack Pontot, a személyes átvétel helyett. Továbbá a futárok kizárólag az első nyitható ajtóig kézbesítenek! A kézbesítés során a címzettek saját tollat használjanak az aláíráshoz, az utánvétes csomag esetén a pontos összeget készítsék elő. A futárok maximum öt percet várakozhatnak zárt légtérben, amennyiben van rá mód, a szabadban vegyék át a csomagot. Rendelésével kapcsolatban amennyiben szükséges hívja munkanapokon 8 és 17 óra között Call Centerünket a 06 20 222 12 02-es telefonszámon. 

Kérjük gondoskodjanak olyan átvételi pontokról, helyekről ahol 15 óra után is át lehet adni a megrendelt csomagokat!

ÁRAJÁNLAT KÉRÉS, ÉRDEKLŐDÉS

Megkérjük kedves vásárlóinkat, hogy árajánlat kérés és érdeklődés céljából, ha egy mód van rá, NE SZEMÉLYESEN jöjjenek be, hanem használják ONLINE felületünket KLIKK IDE, vagy telefonos ügyfélszolgálatunkat! Ha épp nincs szabad telefonos kollegánk, igyekszünk mindenkit a lehető leghamarabb visszahívni! Telefonos ügyfélszolgálatunk 8-17 óráig H-P: 06 20 222 1202

ÁRVÁLTOZÁS

Az EURO árfolyam hirtelen változása miatt napközben árváltozások is elképzelhetőek.

EGÉSZSÉGÜGYI DOLGOZÓKNAK EXTRA EGYEDI KEDVEZMÉNY

Amennyiben Ön egészségügyi dolgozó és minden nap azért küzd hogy a lehető leghamarabb megfékezzük a vírust, és ezt igazolni tudja, EXTRA EGYEDI kedvezményt biztosítunk Önnek vásárlásából, ráadásul az ország bármely pontjára történő szállítás költségét is átvállaljuk! Ezzel szeretnénk megköszönni azt a hatalmas munkát és áldozatot amit értünk tesznek! A kedvezmény csak csomagküldéssel vehető igénybe, mindenki egészségének megóvása érdekében! További információkért itt érdeklődjön munkaidőben H-P 8-17: Bihacsy Zoltán / bz@zsu.hu / 06 30 612 2503


Reméljük ezen szomorú helyzet hamarosan javulni fog!

Köszönjük együttműködésüket és megértésüket : ZS+U csapata

Árak megjelenítése EURO-ban is