Szezonális termékek

Szezonális termékek

Nyári termékek:
Szezonális termékeink között megtalálhatók, azok a kiegészítő felszerelések, amik szükségesek vagy megkönnyítik a téli vagy nyári autózást.
A tavaszi és nyári időszakban hosszú autópályázós utak után gyakran nagy nehézséget okoz a szélvédőre és az autó elejére kenődött bogarak eltávolítása. A szélvédőmosó folyadékok többsége tartalmaz bogároldó adalékot, ami megkönnyíti a bogár maradványok eltávolítását.
A meleg időjárás beköszöntése előtt célszerű a légkondicionáló rendszer tisztítását elvégezni. A légkondicionálót saját kezűleg is tisztíthatjuk tisztító hab vagy klímafertőtlenítő spray használatával.

 

Téli termékek:
Téli termékeink között minden felszerelés megtalálható, amivel komfortosabbá tehető a téli autózás.
A járműről a hó és jég rétek könnyen eltávolítható a megfelelő jégoldó és jégkaparó termékek használatával. A szélvédőt védhetjük a jegesedéstől fagyvédő fóliával.
A jármű utasterének komfortját növelhetjük, elektromos kiegészítő fűtés beszerelésével, amivel fűthetjük a levegőt vagy üléseket is.
Az üzemanyagellátó rendszer dugulását megelőzhetjük dermedésgátló adalékkal. A hűtőfolyadék fagyállóságának mértékét fagyállómérő készülékkel ellenőrizhetjük.


További információk

Autótípusok