Szűrés termékcsoportokra:

Akkumulátortöltő

Az akkumulátor, ha lemerül, akkor fel kell tölteni, hogy újra használtató legyen a jármű indítására és az egyéb elektromos fogyasztók kiszolgálására. Az akku lemerülését okozhatja egy rajta felejtett fogyasztó (beltér világítás) vagy az elektromos rendszer hibája, egy rosszul bekötött utólagos egység (autós erősítő) vagy generátor teljesítményének gyengülése. Az akku alacsony töltöttségi szintjére utalhat a megszokottnál lassabban forgató önindító, az indítózás során elnémuló rádió vagy az indító motor forgásával szinkronban villódzó műszercsoport. Ha nem teljesen merült le az akku, akkor meg lehet próbálni az autó bikázását. Teljesen lemerült akkumulátornál külső töltőt kell csatlakoztatni és feltölteni az akkumulátort.
A modern töltők processzor vezérleten működnek. Beállítják az optimális töltőáramot, felismerik a fordított polaritást, illetve a töltési ciklus végét. Ilyenkor csepptöltésre váltanak, amivel mindig megfelelő értéken tarták az akku feszültségét.
Az akkumulátor teljes feltöltése után az indítási nehézségek megszűnnek, amennyiben még jó kondícióban van az akku. Ha bizonyos idő elteltével a nehézkes indítás újra jelentkezik célszerű az autó töltési rendszerét ellenőrizni. Az akku sarukat megtisztítani, a savszintet ellenőrizni, szükség esetén utántölteni. Ha a jármű töltési rendszere jó állapotban van, akkor csak az akkumulátor cseréje oldja meg a problémát. Az új akku kiválasztásánál mindig vegyük figyelembe a gyártó ajánlását.

Autótípus szerinti akkumulátor kereső 

Banner akkumulátor kereső katalógus 

Termékek:
Terméknév
Cikkszám
Gyártó
Ár

Akkumulátor töltő 12V/0,8A

  • Akkumulátor töltő 12V/0,8A

Használt akkumulátor beszámítás! [Egyéb akku 10kg-ig/300Ft] [35-55Ah/2000Ft] [56-75Ah/2500Ft] [76-100Ah/3500Ft] [101-150Ah/5000Ft] [151Ah - /7000Ft]

Bővebb termékismetető >

 Nincs készleten

Árak megjelenítése EURO-ban is