Borsehung - VIKA - DPA alkatrészek

VAG csoport gyári minségű alkatrészek!

Borsehung

A Borsehung GmbH az autóalkatrészek professzionális gyártója és szállítója, különös tekintettel a Volkswagen-csoportra.

A Borsehung márkanév alatt gyártott összes termék teljesen OEM, gyári termék, és jelenleg professzionális nagykereskedőknek kínálják a világ minden tájáról. A Borsehung mindig is arra törekedett, hogy globális partnereinek előnyös és változatos OE termékeket kínáljon kedvező áron, bár a Borsehung középpontjában az OEM ajánlatok állnak, a minőség terén nem engednek. A termékeink minőségbiztosításába, a menedzsmentbe és az ellátási láncba történő jelentős beruházásoknak köszönhetően a Borsehung 4 éves minőségi garanciát kínál ügyfeleinek. A Borsehung a járműgyártók egyik vezető márkája. Jelenleg a márkánk számára gyártott termékeket több kategóriában kínálják. Többek között motorrendszerek, elektromos rendszerek és karosszéria elemek.

DPA

A Vika és a DPA lesz a legmegbízhatóbb választás, ha SKODA, Volkswagen, Audi és SEAT utángyártott alkatrészeket keres.

Az autó karosszériájának alkatrészeit a DPA márka képviseli, az összes DPA lámpát és a visszapillantó tükröt az EU E-jel minőségi hitelesítési szabványa, a magasság minőségi szabványa tanúsítja, ugyanakkor versenyképes áron a DPA termék világszerte jól bevált és elfogadott márka. A Skoda autóalkatrészek globális piacának vezetője és szakértőjeként a vika DPA „egy specialitást és több erősséget” jelent. „Egy különlegesség” azt jelenti, hogy a vika DPA évek óta az utángyártott piacon van, a Skoda autóalkatrészekre összpontosítva; A „több erősség” azt jelenti, hogy a vika DPA a legjobb, egyedülálló minőséget képviseli a versenyben, ugyanakkor versenyképes árat és jól megalapozott garanciális szolgáltatási struktúrát. Ezenkívül a vika DPA termék általában új autóalkatrész-terméket dob piacra, egyidejűleg az új Skoda autómodell bemutatásával. Mindez a Skoda autóalkatrészek teljes választékát kínálja ügyfeleinknek.

VIKA

A Vika és a DPA lesz a legmegbízhatóbb választás, ha SKODA, Volkswagen, Audi és SEAT utángyártott alkatrészeket keres.

A VIKA, a Tantivy tulajdonában lévő DPA márkája, a piacon jól bevált, megbízható autóalkatrészeket kínál széles választékban az egész gépjármű számára. Beleértve a motort, az üzemanyag rendszert és kipufogó rendszert, hűtést, a sebességváltót , futóműalkatrészeket, karosszéria elemeket, és végül elektromos alkatrészeket. ŠKODA, Volkswagen, Audi, SEAT tehát a VAG csoport összes típusának. Több mint 15 000 alkatrésztípust kínálnak a ŠKODA-hoz, és több mint 10 000-et a Volkswagen-hez, közel 15 000-et az Audi-hoz, majdnem 15 000-et a SEAT-hoz. Összesen több mint 20 000 autóalkatrész van, amelyet világszerte kínálnak. A Vika márka képviseli, és mindegyik alkatrésznél garantálják, hogy megfelelnek a helyi ország és a helyi piac minőségi előírásainak. Különösen a fékrendszer esetében teljesül az EU E-jel minőségi hitelesítési szabványa. Az innováció fenntartásával a Vika növekszik, és több terméktípussal bővül ügyfelei számára. A Vika márka a leginkább tiszteletreméltó márka a Tantivy számára, a legmagasabb szintű termékminőséggel.

 

AUDI ALKATRÉSZEK

VOLKSWAGEN ALKATRÉSZEK

SEAT ALKATRÉSZEK

SKODA ALKATRÉSZEK

Árak megjelenítése EURO-ban is