Árgarancia

Figyelem! Kizárólag magyar cég ajánlataira, illetve nem minden termékcsoportra tudunk árgaranciát vállalni.

 

Miért drága az autóalkatrész a szervizekben ?  NÉZZE MEG !

 

SPÓROLJON és éljen az ÁRGARANCIÁVAL , Ön mindig csak jól járhat ! Soha nem az adott %-os kedvezmény számít, hanem az, hogy milyen árból adják!

Spóroljon nálunk autós és szerviz költségein , Mi mindig a legjobb árakra törekszünk !

Küldje el nekünk, ha jobb árat talált és mi azon az áron vagy eseleg még annál is jobb áron adjuk Önnek az adott alkatrészt. Elkötelezettek vagyunk piacon a legkedvezőbb ajánlatok kialakítása iránt. A több mint 30 év kötelez minket. Több mint 25 éve kialakítottuk az „Árgarancia” rendszerünket, amely alapján áraink bármilyen összehasonlítást kiállnak.

Az Árgarancia bizonyítottan azonos márkájú termékre, azonos mennyiségnél, kizárólag csak Magyarországon bejegyzett céggekel szemben és magyar 27% áfát tartalmazó árakkal szemben érvényesíthető. (külföldi cégre , külföldi áfás illetve 0% áfás árakra nem vonatkozik.) Árgarancia elsősorban a Magyarországi versenytársaink áraira vonatkozik!
 

A gyári és utángyártott alkatrészek árgaranciájának az érvényesítése

Ha még nem vásárolta meg a terméket, és máshol jobb árat talált, ez esetben kérjük személyesen vagy telefonon vagy emailben jelezze felénk, hogy hol és mennyivel kapott jobb árat az általunk kínált árnál. Mi rögtön felvesszük a kapcsolatot a beszállítónkkal és az esetek több, mint 95%-ban megoldjuk a problémát.

 

Árkérés és árgarancia igény érvényesítése

Bihacsy Zoltán / bz@zsu.hu / 06-30 612 2503