Tartozékok

Tartozékok

Számos olyan autófelszerelési tartozékok közül választhatunk, amivel a jármű használatát kényelmesebbé, biztonságosabbá tehetjük vagy az intenzív használat nyomaitól védhetjük meg.
A kényelmesebb használat érdekében a belőtérben a gyárilag kialakított tároló rekeszeken kívül plusz kiegészítő tárolókat és pohártartókat helyezhetünk el.
A gyári kárpitokat és szőnyegeket hatékonyan védhetjük üléshuzat használatával vagy választhatunk olyan ülésvédőt ami a kárpitok védelme mellett kiegészítő ülésfűtés funkcióval is rendelkezik. A hideg téli napokon a jármű fűtés rendszere csak néhány kilométer után melegszik fel annyira, hogy az utastér lefűtését el tudja kezdeni. Az ülésekbe szerelhető fűtőpárnák vagy komolyabb beépítést nem igénylő fűthető ülésvédők alkalmazásával a hőérzet jelentősen javítható, ugyanis az elektromos fűtőszálak rövid időn belül felmelegszenek és kellemes meleget biztosítanak.
A csomagtér kárpitjait is hatékonyan védhetjük a szennyeződésektől gumiszőnyeg vagy csomagtértálca használatával.
A téli időszakban a gyakori csapadékos időjárás miatt az utastérben lévő szőnyegek is gyorsabban lesznek koszosak. A szőnyegekbe kerülő saras, szennyeződések eltávolításával járó kellemetlenségeket elkerülhetjük gumiszőnyeg alkalmazásával. A cipőről leolvadó sós hólé vagy sár a gumiszőnyeg felületéről könnyen eltávolítható.

Tekintse meg további termékeinket is:
Csomagtér/Raktér felszerelések, Pedálgumi készlet, Szivargyújtó, Szőnyeg


További információk

Autótípusok