Fiat

Ha Fiatra gondolunk mindenkinek elsők közt a népszerű Fiat 500-as ugrik be. De Olaszország legnagyobb járműgyára ami Torinoban található 2. világháború idején harckocsikat és repülőgépeket gyártott.

1957-ben mutatták be a népautónak szánt Fiat 500-ast. 20 évig gyártották nagy sikerrel. 1966-ban megállapodást kötött a Fiat a Szovjetunióval, így Zsigulit később pedig Zastavát és Polski Fiat típusú autókat is gyártott a Fiat. A 60-as években volt a Fiat legdinamikusabb évei, sorra vásárolta fel az autógyártó cégeket mint például a Ferrarit és a Lanciát is. Fiat az autógyártáson kívül rengeteg más szegmensben is jelen volt. Autópályák de még nemzeti légitársaság az Alitalia is a Fiat kezében volt. 1986-ban a Fiat megvásárolta az Alfa Romeot majd 93-ban a Masaratit is. Mindeközben 9-er nyerte meg az év autóját Európában a Fiat.

Fiat autóalkatrészek

  • Fiat alkatrészei a világ legjobb autómárkái közt van minőségben. Ehhez a sikerhez a Fiat mindent megtett, hogy kezdetektől napjainkig kiváló minőségben tervezze és gyártsa az alkatrészeket amit mi kedvezményesen kollégáink segítségével kiválaszthat és megrendelheti autójához, akár személyesen akár a webáruházunkban.
  • A legnépszerűbb típustól az egész ritka modellekig árulunk alkatrészeket nagy raktári készlettel. Forduljon hozzánk bizalommal személyesen, vagy telefonon.

Legnépszerűbb Fiat modellek: Fiat 500, Fiat Bravo, Fiat Punto.

Fiat 500: Az új Fiat 500-ast 2008 óta gyártják egyedi színes belső tér az ötvenes évek stílusában alkották újra. Praktikus tárolóhelyekből nincs hiány de a kesztyűtartó helyett csak egy polc van. Alacsony fenttartású autó és a kiforrott technikának hála nem lesz sok gond vele.

Fiat Bravo: 1995-től gyártották egészen 2013-ig. Igényes anyagokkal tervezték a belteret. Kategória egyik legnagyobb csomagtartójával rendelkezik 400 literes. Biztonságban is sokat fejlődött. Euro NCAP-nál ötcsillagos utasvédelmet ért el.

Fiat Punto: 1994 óta gyártják méretes és kényelmes ülései vonzóak, szélesre nyíló ajtajai miatt könnyű a beszállás. Városban használt Puntók tulajdonosai leginkább a futóműre költenek. Gyakran mennek tönkre a szilentek, gömbfejek és a lengőkarok is. Fenttartási költsége nem magas.

 

Árak megjelenítése EURO-ban is