Szűrés termékcsoportokra:

Légterelők

ZSU autó specifikus légterelőkAz autó ajtajaira felszerelhető légterelők számos előnyt nyújtanak az év minden szakazában. A csapadékos időjárás beköszöntével az ablakok párosodása rendkívül bosszantó jelenség. A szélvédőfűtés bekapcsolásával a hátsó ablak könnyen páramentesíthető, de az első szélvédőn és az oldalablakokon lecsapódott párát eltüntetni nehezebb feladat. Az ablakokra szerelt légterelőknek köszönhetően esős időben is biztosítható a jármű szellőztetése, ezzel egyidőben az ablakok gyors párátlanítása.
A légterelők a nyári időszakban is hasznos társak az autózás során. Lehetővé teszik az utastér kellemes, huzatmentes szellőztetését. Ezzel megkímélve a jármű utasait a légkondicionáló használatával járó kellemetlenségektől.
A légterelők jellemzően nagyon rugalmas műanyagból készülnek amit a gyártók füst színűre színeznek. Ennek köszönhetően szűrik az oldalról érkező napsugárzást is, kiegészítve a járműre gyárilag szerelt lehajtható árnyékolókat.
A nyári forróságban a tűző napon hagyott jármű utastere felforrósodik. Az ablakokba szerelt légterelők alkalmazásával az ablaküveget résznyire lehúzva lehet hagyni, ezzel elősegítve a jármű szellőzését. Segítségével biztosak lehetünk abban, hogy a kánikula miatt lehúzva hagyott ablakok nem okoznak kellemetlen meglepetést egy futó nyári zápor esetén sem. A felszerelt légterelők a vizet nem engedik befolyni az oldalüvegeken, ezzel védve a járművet a beázástól.
A légterelők felszerelése nem igényel különleges szakmai előképzettséget vagy szerszámokat. Rugalmas anyaguknak köszönhetően felszerelésük egyszerű, a mellékelt leírás alapján az autó tulajdonosa is könnyedén elvégezheti.

Válasszon autójához készült Heko vagy Szatuna légterelőt!
Ha nem találja az autójához megfelelő légterelőt, keressen minket emailben autoalkatresz@zsu.hu vagy telefonon +36202221202 számon.

Árak megjelenítése EURO-ban is