Audi

Gondolkozott már azon, hogy alakult az Audi logója? 1932-ben több nagy autó gyártó volt a piacon, de a gazdasági válság miatt egyik se boldogult egyedül, ezért összeálltak és egyesült a 4 nagy gyártó. Az egyesült cég neve Auto Union AG volt. Ennek a nagy cégnek volt az egyik résztvevője az Audi. Ferdinand Porsche fejlesztette ki a 2 literes hathengeres motort, amit az Audi 920-as modell kapott. Ez hatalmas sikerhez vezette az újonnan alakult Audit.

De miben is más egy Audi alkatrész egy más márka alkatrészeihez képest?

  • Minden Audi modellt rengeteg tervezés és tanulmány előzi meg. Nem véletlen a világsiker az Audi márkánál, mert időt és pénzt nem sajnálva terveznek meg minőségi alkatrészeket amik szolgálják a kényelmet és a luxust amit az Audi márka képvisel.
  • Az Audi vállalatcsoport napjainkban 42.000 embert foglalkoztat. Nagy szerepet tölt be Győrben található Audi gyár is ugyan is itt gyártják az Audi autóknak a motorjainak a nagyrészét.
  • Az Audi a német Volkswagen csoport része ez is utal arra, hogy csak is a legjobb minőségű alkatrészekkel dolgozik az Audi.
  • Kedvező áron, nagy raktári készleten mindig megtalálja az önnek megfelelő alkatrészt. Keressen minket bizalommal személyesen, vagy a webáruházunkon keresztül.

Az első Audi 1910-ben gurult ki a cég gyárából. Akkoriban az Osztrák Nemzetközi Alpesi Versenyen egymás után nyerték meg a versenyt az Audi autói. Audi fejlesztette ki elsőnek a hathengeres motort majd később a nyolchengeres motorral szerelt modelleket is. A fejlődés nem áll meg. Napjainkban is elismert Audi márka elektromos hajtású modelleket dob ki a piacra. Az e-tron úttörő napjainkban és egyedi fejlesztésével még sikeresebbé teszik az Audi márkát.

Audi kedveltebb típusai közé tartozik az A3, az A6, Q5.

Audi A3: Tágas beltere, logikus elrendezés, ergonomikus ülések jellemzik az Audi A3-ast. Jól kidolgozott minőségi anyagok jellemzik az utasteret. Szerencsére megbízható autó TSI motorral elterjedtebb, mint benzinesek. 2005-ös modellfrissítés utáni példányok megbízhatóbbak.

Audi A6: Nagy tekintéllyel rendelkező A6-os kiforrott dizájnja még kellendőbbé teszi ezt a modellt. Tág csendes utastere és a felhasznált prémium anyagok teszik ezt az autót megkülönböztethetővé. Autópályán hosszú utakon is jó az ergonomikus ülések és a tágas csomagterének köszönhető, hogy egy egész család kényelmesen elfér benne egy hosszú nyaraláskor is.

Audi Q5: Városi terepjáró, nem csak városban. Műszerfala letisztult egyszerű ugyan ezek érvényesek az egész utastérre. Összkerékhajtása alapból az első kereket hajtja, de tapadástól függően ügyesen hajtja a hátsó kerekeket is ennek eredménye a kiváló stabilitás bármilyen helyzetben.

Árak megjelenítése EURO-ban is