Dacia

A Dacia 1966-ban született meg Romániában. Nevét a Dacie ősi római szóból ered ami akkoriban a jelenlegi Románia területét jelentette.

A Dacia kezdetekben a fő célja, hogy megbízható és modern családi autót készítsen. Fontos szerepet tölt be a Dacia történetében hogy ebben az évben licence szerződést kötött a Renault vállalattal.

A Renault megvásárolta a Dacia márkát és teljes körűen felújította a Pitestiben található gyárat.  A minőség terén igazi áttörést értek el. A fő szempont a Romániai zord éghajlat, utak gyenge állapota és messzi távolságok miatt megbízhatónak kellett lennie a Dacia autóinak.

2004-ben a Dacia minden eddigi rekordját megdöntötte az újonnan bemutatott Dacia Logan. Egy családi szedánt terveztek amiből 2006-ban megjelent a Dacia Logan MCV a kombi változata.

2011-ben egyetlen év leforgása alatt több mint 340 000 új ügyféllel büszkélkedhetett. Megnyílt a Dacia marokkói üzeme is.

  • A márka fő nézete a megbízhatóság és az olcsó fentarthatóság, amit a mi üzletünk még kedvezőbb ajánlatokkal tesz lehetővé.
  • Keresse bizalommal munkatársainkat telefonon, vagy személyesen, válogasson megbízható Dacia alkatrészeket a weboldalunkon.

A Dacia legkedveltebb modelljei közé tartozik a Duster, a Sandero a Logan.

Dacia Duster: A piacon kapható legolcsóbb szabadidő autó egyben a legnépszerűbb Dacia a Duster. Az új 1,0 literes 100 lóerős háromhengeres benzinmotorral szerelték fel. Sokan kételkednek ebben a motorban de teljesen hibátlanul teljesítette a követelményeket és megbízhatónak minősül. Kedvező fogyasztást ért el és LPG átalakítással is kérhető. Futóműve szépen javítja ki az úthibákat menetközben és jól tartja az autót az úton.

Dacia Sandero: Remek családi kompakt autó nem csak városban, hanem autópályán is megállja a helyét. Kedvező fogyasztás és megbízhatóság jellemzi. A Sandero nagy előnye hogy a piac egyik legalacsonyabb áráért kapunk egy jól használható családi használatra is alkalmas autót. Csakis 1,0 literes háromhengeres benzines motorral kérhető.

Dacia Logan: Tágas és kényelmes olcsón megvehető autónak szánta a Dacia ezt a modellt amikor bemutatták. Tágas 510 literes csomagtatója még kedvezőbbé teszi. Az MCV hétszemélyes kivitelben is rendelhető.

Árak megjelenítése EURO-ban is