Mitsubishi

A Mitsubishi számára mindig fontos volt a tradíciók, hiszen ezek segítenek a jelenben és felkészítenek a jövőre. A Mitsubishi egészen a 19. század második feléig csak a saját országának gyártott. A Mitsubishi kezdetekben egy három gőzhajóból álló  postai vállalat volt.

A Mitsubishi jelentése kettős: a „Mitsu” szó hármat, a „Hishi” szó ( szó közbeni kezdőhangmódosulással „bishi”) pedig az Eurázsiában elterjedt vízi gesztenyét jelenti. A logója is hasonló a rombusz alakú terméséhez, és arra a három gőzhajóra utal vissza ami a kezdetekben a céget jelentette. Manapság a cég azt a jelentést fűzi a Mitsubishiez, hogy „három gyémánt” a logó alakja miatt. A Mitsubishi a hajózásból akkorára nőte ki magát, hogy a gazdaság minden szektorában jelen volt. Jelen volt a bank- és ingatlan szektorban, söriparban, gyártottak hajót és repülőgépet is. A hatalmasra nőtt Mitsubishinek az első próbálkozása az autóiparban nem sikerült túl jól. Az első modellt kézzel készítették és magas rangú állami és cégvezetőket céloztak meg. 1917-ben készült el az első modell a Mitsubishi Model A. Magas minőségének sajnos ára volt, és az első modell veszte a túl drága ár cédula volt. Mindössze 21 példányt készítettek belőle.

Háború után a hadi gyártásból átálltak gőzerővel a járműgyártásra, és első hatalmas sikert a háromkerekű kétszemélyes platós Mitsubishi Mizushimával érték el. A Mitsubishi első saját fejlesztésű kis családi autója 1960-ban gurult ki a gyárból. Ez a modell további sikereket ért el. Az első Európai modellt 1963-ban kezdtek el felbukkanni Európa szerte és hatalmas sikereket ért el, ez volt a Colt széria. Napjainkban közel 170 országban van jelen a Mitsubishi sikere mai napig töretlen.

A Mitsubishi híres a precíz Japán minőségéről, töretlen sikere a megbízható alkatrészeinek is köszönhető amit webáruházunkban kedvező áron hatalmas raktári készletről azonnal megtud vásárolni.

  • Keresse bizalommal kollégáinkat telefonon, vagy személyesen üzleteinkben.
  • Vásároljon kedvezményesen webáruházunkban, vagy üzleteinkben.

Mai népszerű Mitsubishi modellek közé tartozik a Mitsubishi Colt, Mitsubishi Lancer, és a Mitsubishi L 200.

Mitsubishi Colt: A legelső Colt-ot 1973-ban kezdték el gyártani Colt-Lancer néven a sikere pedig a mai napig törhetetlen. A modellek gazdag felszereltégűek, kompakt kis méreteihez képest tágas utasteret kapunk. Csomagtere viszonylag kicsi, de sok tároló rekeszt kapunk. Alacsony fenntartású modell.

Mitsubishi Lancer: Messziről felismerhető külső, tágas belteret rejt ami kényelmes utazást biztosít hosszabb távokra is. Gazdag felszereltégének köszönhetően még komfortosabbá válik az utazás. Törés teszten ötcsillagot ért el. Ár-érték arányban talán az egyik legjobb a szériájában. Menetzaj viszonylag zavaró lehet nagyobb tempónál.

Mitsubishi L 200: Konkurensei közül kimagasló műszakilag és modern forma világában is a Mitsubishi L 200. Kényelmes futóműve és négykerék meghajtása nehezebb terepekkel is.

Árak megjelenítése EURO-ban is