Nissan

A Nissan története 1930-as években kezdődött Japánban. Kezdetekben Datsun néven gyártottak autókat. Személyautók mellett haszongépjárműveket és autóbuszokat is gyártottak. II. világháború hatására a katonai igények kielégítésére megnőtt a gyártás, évi 20 ezer darab járművet gyártottak nagy részt katonai járműveket. A háború tapasztalatai tovább segítették a céget és 1951-ben bemutatták a világhírű modellt a Patrolt. 1959-ben bemutatták a Bluebird modellt amely azonnal nemzetközi sikert hozott. Rá következendő pár évre Amerikában is megnyitották az első képviseletüket. Ezzel párhuzamosan elindult Europában is az értékesítés.

A Prince Motor Company együttműködésének köszönhetően olyan modellek jelentek meg mint például a Skyline és a Gloria. 1969-ben elindult a legendás 2,4 literes 150 lóerős hathengeres 240Z gyártása. 1983-ban megszűnt a Datsun és az összes járművet Nissan márkanév alatt egyesítették és értékesítették. 90-es években újabb sikeres modellek jelentek meg mint például az ötajtós Primera, és a kompakt méretű Nissan Micra. Az amerikai piacon megjelent a Nissan luxus márkája az Infiniti.

1999-ben a Nissan és a Renault szövetséget kötött és létre jött a világ negyedik legnagyobb autóipari csoportja ami éves szinten 5 millió autót gyárt és több mint 265000 embert foglalkoztat. A Japán gyártó kínálata nagyon sok rétegű: kompaktok: Tida, Note. Crossoverek: Qashqai, Murano. Terepjárók: X-trail, Navara. Sportautók 350z, GT-R. Ezek mellett a kínálatban szerepel még széles választékban haszongépjárművek is.

Nissan autóalkatrészek: Jelenleg a világ egyik vezető autógyártó márkája a Nissan, ennek köszönhetően a Nissan alkatrészek is világszinten magas minőséget és megbízhatóságot képviselnek.

  • Webáruházunkban kedvezményesen vásárolhat autóalkatrészeket széles választékban.
  • Keresse bizalommal kollégáinkat személyesen, vagy telefonon.
  • Látogasson el egyik üzletünkben vagy webáruházunkban kedvező árú Nissan alkatrészekért.

A Nissan jelenlegi modelljei közé tartozik a Nissan Juke, Nissan Leaf, és az X-Trail.

Nissan Juke: Modern megjelenésű városi terepjáró, ami hosszabb utakra is jó úti társ lehet. Dízel motorja kitünő mint városban, mint autópályán. Futóműve kényelmes, könnyen vezethető. Belül átlagos anyagminőség fogad, de a kivitelezése Japán precizitású.

Nissan Leaf: 2010-ben mutatkozott be az emissziómentes elektromos Leaf. A Nissan 2010-ben nagyot újított a Leafel, akkoriban nagyon előre mutató volt az elektromos hajtása. Ötüléses kivitele négy felnőtnek kényelmes helyet biztosít.

Nissan X-Trail: Régóta bevált terepjáró kivitelt gondolta újra a Nissan az X-Trail modellt. Nem csak terepen boldogul de hosszabb utakon autópályán is kényelmes. Elől tágas hely és jó kilátás fogad. Átlagosan 10 liter a fogyasztása. Nem túl szervízigényes megbízható autó.

Árak megjelenítése EURO-ban is