Ön is MRK tag ? Akkor nálunk extra kedvezményben részesül!

Cégünk a legtöbb autóalkatrészre kiemelt kedvezményes vásárlási lehetőséget kínál a Magyar Rendvédelmi Kar tagjainak, ami a gépjárművel kapcsolatos javítási költségeket szerintünk igen nagy mértékben tudja csökkenteni. Továbbá nagyon sok alkatrészünkre ÁRGARANCIÁT is vállalunk. Ez azt jelenti, hogy amennyiben az általunk ajánlott árnál kizárólag ugyanazon termékre bárhol jobb árat kap kérjük jelezze felénk e-mailben vagy telefonon és mi mindenképpen megpróbálunk ugyanolyan vagy akár jobb árat adni Önnek a megrendelt alkatrészre.

A határozatlan idejű együttműködési megállapodást 2013. évben írta alá Dobson Tibor dandártábornok Úr és cégünk képviselője. A kedvezményes árakat minden tag alanyi jogon veheti igénybe, minden kötelezettség nélkül. Webáruházunkban elsősorban a kopó-fogyó autóalkatrészekre, karosszériaelemekre kínálunk igen kedvező MRK-s árakat.  Egyes esetekben például a kenőanyagokra, akkumulátorokra és a felszerelésekre sajnos már nem tudunk további MRK-s extra kedvezményeket adni a piaci árviszonyok miatt. Ezen termékeknek a webes eladási ára viszont nagyon kedvező ! 

Magyarország egész területére futárszolgálattal szállítunk , de természetesen személyesen is be tudnak jönni vásárolni dél-pesti üzleteinkbe. Munkanapokon általában 24-72 órán belül küldjük a megrendelt alkatrészeket. A kedvezményes vásárlásnak nem feltétele a regisztráció. A kiemelt kedvezmények online csak a regisztráció után fognak látszani. Amennyiben regisztráció nélkül szeretne vásárolni kérjük hívja kollégánkat munkanapokon 8 és 17 óra között a lenti elérhetőségeken. Ez esetben mindenképpen említse meg, hogy MRK tag.  

A kedvezmény eredményes igénybevételéhez a webáruházat használja tájékozódásra. A legkedvezőbb ár – minőség megtalálásához pedig kérjen segítséget telefonon vagy e-mail-ben. Az email esetén kérjük tüntesse fel a gépjármű pontos adatait (márka, típus, 17 karakteres alvázszám) és a lehető legrövidebb időn belül megküldjük ajánlatunkat. A kopó-fogyó alkatrészeknél rendkívül sok márkával találkozhatunk különböző ár és minőség tekintetében és ebben a nagy halmazban nem feltétlenül tud mindenki eligazodni. Nekünk viszont ez a dolgunk és bármilyen kérdésben, kérésben nagyon szívesen segítünk. 

Figyelem: Aki a kedvezményt jogtalanul kívánja igénybe venni az a hatályos Btk 299§ (2) bekezdés b) pontját sérti!

Regisztrációhoz kattintson ide majd válassza ki hogy "MRK tag vagyok"

Bármilyen kérdés esetén kérjük hívja ( munkaidőben H-P 8 és 17 óra között ) Call-Centerünket : 06/20 222-1202