Mercedes-Benz

 

A Mercedes-Benz az egyik legnagyobb autó vállalatok közé tartozik, azon is belül a prémium kategóriába. A Mercedes két márka egyesüléséből született.Az egyik  Daimler-Motoron-Gesellschaft cég volt a másik pedig a Benz. Megalakulás után a ma is ismert Mercedes nevet az egyik alapító lánya nevéről kapta. A Benz a másik alapító Carlnak a neve. 

A háromágú csillag embléma történetéről több verzió is létezik. Az egyik legismertebb történet azt mondja, hogy mind a három sugár a levegő, a föld és a víz jelképe.

Az egész cég 1886-ban kezdődött egy benzin motorral felszerelt háromkerekű önjáró kocsival. Feltalálója Karl Benz volt aki 1891-ben elkezdte a modell tömeggyártását. 1891-ben megalkotott egy négy kerekű járművet. Ezt követően a Daimler elindítja a Mercedes-35PS modellt, amely szintén nagy sikereket ér el. De Karl Benz nem hagyja magát legyőzni és úgy dönt, hogy csapatával egy verseny autót épít. A Blitzen Benz nevű verseny autó 200 lóerős motort kapott, nem meglepő hogy akkori leghíresebb versenymodell lett.

1926-ban a Mercedes új módon fejlődött tovább. Az összefonódás pozitívan hatott mindkét cég tervezőire és mérnökeire is. A vezető Ferdinand Porsche lett. Az első fejlesztésük az úgynevezett kompresszor sorozat volt. Ezek a modellek hamar népszerűvé váltak. 1930-ban Mercedes új mérföldkőhöz ért. Megjelent a mai legendás modell a „Nagy Mercedes”. 8 hengeres 7665 cm3 motorja  200 lóerős volt. 

A Mercedes szóról mindenkinek a luxus és a prémium szó jut eszébe, köszönhető a megbízható, magas minőségű alkatrészeinek amiket webáruházunkban kedvező áron hatalmas raktári készleten megvásárolhat.

  • Keresse kollégáinkat bizalommal személyesen vagy telefonon.
  • Látogasson el egyik üzletünkbe vagy rendeljen online webáruházunkba minőségi Mercedes alkatrészeket.

A legsikeresebb Mercedes modellek közé tartozik az A osztály, a C osztály, és az S osztály.

Mercedes A osztály: Minőségi anyaghasználat és össze szerelés jellemzi. Magasra tett üléseknek köszönhető, hogy jól kilehet látni. Az alapmodell is magasan felszerelt. Az egyik legbiztonságosabb városi kis autó, öt csillagot ért el a törés teszten. Motorja megbízható nagyobb benzineseken kívül jó fogyasztású autó.

Mercedes C osztály: Minőségi anyaghasználat és tágas beltér jellemzi a C osztályt. Hosszú távokon is kényelmes az ergonomikus ülései. Jól felszerelt alapmodellje is megállja a helyét, de az extrák listája amit kérhetünk pluszba az autóba kilométer hosszúságú. Szervizelése könnyen előre tervezhető köszönhetően a megbízható motornak.

Mercedes S osztály: A Mercedes-Benznél a zászlós hajó kétség kívül az S osztály. Minden vezetői és kényelmi funkciót megkapott amit jelenleg meglehet. Világszinten elismert prémium modell amit a tervezők és a mérnökök hosszú éveken át tartó teszteléssel és fejlesztéssel keltenek életre. Megbízhatóságát és prémium minőségét több világszinten ismert sztár, politikusok és üzletemberek is elismerik és használják napi szinten.

Árak megjelenítése EURO-ban is