Szűrés termékcsoportokra:

Folyadékok:

A gépjármű megfelelő működéséhez elengedhetetlenek a különböző folyadékok. A motor, váltó, differenciálmű hosszú élettartamáról a kenőanyagok gondoskodnak. A fékrendszerben a fékfolyadék szerepe, hogy a pedál lenyomásakor termelt energiát közvetítse a fékmunkahengereken keresztül a fékbetétekhez.
Az autó karbantartásakor fontos feladat elvégezni hűtőfolyadék szintjének ellenőrzését is. A hűtőfolyadék megfelelő szintje a megbízható üzem fontos eleme.
A szélvédőmosó folyadék nem elengedhetetlen az autó használatához, de a biztonságos közlekedésben fontos szerepe van. Érdemes odafigyelni az évszaknak megfelelő mosó folyadék használatára, különösen a téli időszakban. A téli szélvédőmosó folyadék összetételéknek köszönhetően tartalmaz olyan anyagokat, amik meggátolják, hogy a folyadék megfagyjon. Az ablakmosó rendszerbe fagyó mosófolyadék megrepesztheti a szélvédőmosó tartályt, tönkre teheti a szivattyút, ami a mosó folyadékot a mosó fúvókákhoz juttatja. A modern autók szélvédőmosó tartályai jellemzően az első sárvédő alatti üregbe kerülnek elhelyezésre. Egy elfagyott tartály cseréje komoly költségbe verheti a figyelmetlen tulajdonost.
A jármű akkumulátorát is érdemes egy időszakos karbantartás alkalmával ellenőrizni. A hagyományos ólom-savas akkumulátorral szerelt járművekben az elektrolit szinte a cellazáró kupakok eltávolítása után szemügyre vehető. A lecsökkent elektrolitszint desztillált víz utántöltésével korrigálható.
Az autó karbantartásával kapcsolatos tevékenységek során számos olyan szennyeződéssel találkozunk, aminek eltávolítása meglehetősen nehéz. A szezonális kerékcserekor a fékpor bele eszi magát a bőrünk apró pólusaiba. A hatékony kézmosáshoz használjuk, speciálisan erre fejlesztett kéztisztítót.

Árak megjelenítése EURO-ban is