Volvo

Talán nem sokan tudják de a Volvot a világvezető csapágy gyára az SKF alapította 1927-ben. A Volvo a latin volvere igéből származik, ami a jelentése gurulni. A levédett márka nevet eredetileg a csapágyakra szerették volna használni. A svédek egy tartós és megbízható autót szerettek volna gyártani ami bírja a zord északi útviszonyokat. A Volvo be is tartotta az ígéretét és inkább jól bevált megoldásokat használtak, mint újdonságokat. Bár sok dologban úttörő megoldásokat használtak mint például a 1971-ben bevezetett elektronikus benzinbefecskendezés, vagy a szabályozott katalizátor amit a 164E modellen vezettek be világelsőként. A biztonság terén is világelsőként vezet a Volvo. Akár csak az elsőként alkalmazott ragasztott szélvédő üvegek bevezetése. 1959-től minden Volvo első üléseihez járt a hárompontos biztonsági öv. 1967-ben bevezették a világ első hátra felé néző gyerekülését. De nem csak az utasteret látták el már akkoriban rengeteg biztonsági felszereléssel, hanem az autó karosszériája is maximális védelemre lett tervezve.

Napjainkban minden autógyártó maximálisan figyel a biztonságra és az alapkövetelményekre. Igy a Volvo egyre inkább az igényesség és szolid, de mégis jól használható autó megjelenésre összpontosít. A Volvo a Polestar modelljeivel kívánja képviseltetni magát a zöld, fenntartható elektromos autó piacán.

A Volvo az alkatrészek megbízhatóságával is elismerést érdemel ki, amit a webáruházunkban kedvező áron hatalmas választékban, raktári készletről megvásárolhat.

  • Vásároljon webáruházunkban kedvező áron, vagy látogasson el személyesen az egyik üzletünkbe.
  • Keresse bizalommal kollégáinkat telefonon, vagy személyesen.

A Volvo modellek közé tartozik a Volvo S40, a Volvo S80, és a Volvo XC60 is.

Volvo S40: Stílusos megjelenése és élvezetes vezetése sokak kedvencévé vált. Viszonylag szűkös a hátsó utastér és a csomagtér is. Kifinomult és stílusos utastere kényelmes üléseket rejt. Még a belépő modellek is gazdagon felszereltek. Biztonsága hozza az elvárt ötcsillagos töréstesztet. Megbízható modell jó motorokkal.

Volvo S60: Visszafogott megjelenés prémium minőségű utasteret rejt. Tágas beltere hosszabb távokra is ideális, nagy csomagtartója jól pakolható. Kissé hangos a futóműve, de összeségében egy remek és megbízható modell.

Volvo XC60: A Volvo valaha épített legbiztonságosabb modellje. A vezetői pozíció remek, köszönhetően a megemelt hasmagasságnak. Már az alap verzióban is szinte mindent megkapunk. Magas fokú aktív, és passzív biztonsági rendszerrel ellátott modell. A motor választéka szűk. Benzin motorjai sokat fogyasztanak, a dízelek pedig  nem túl sima járásúak. Szervizelése jól tervezhető, és megbízhatóak az alkatrészei.

Árak megjelenítése EURO-ban is