Chevrolet

A Chevrolet egy igazi Amerikai márka, ami Europában nem olyan rég óta van jelen.

A General Motors alapítója úgy döntött, hogy új márkát alapít 1911-ben. Az első Chevrolet nagy siker volt annak ellenére, hogy drága volt és nem mindenki engedhette meg magának a 2500 dolláros Chevroletet. Az alapító rájött, hogy ha csökkentik az árat több vevőt érnek el, így megalkották a Chevrolet Baby Grandet amit a hétköznapi embereknek terveztek. Ez még nagyobb sikert hozott a Chevrolet történetében.

1969-ben bemutatta a Chevrolet a Camarot. Ford akkoriban hatalmas sikereket ért el a Mustang nevű sportautójával. Ezért válaszul megtervezték és forgalomba hozták a Chevrolet Camarot. Akkori Chrysler modellje közül a Dodge HEMI Charger volt a konkurense.

  • A Chevrolet némelyik modelljéhez nehéz megfelelő minőségű alkatrészt találni, mivel nincsenek jelen az európai piacon olyan szinten mint más európai gyártó.
  • Szerencsére nálunk számos beszállító által nagy választékban talál az ön Chevrolet modelljéhez megfelelő alkatrészt kedvező áron.
  • Keressen bizalommal kollégáinkat személyesen, telefonon, vagy rendeljen webáruházunkból.

A Chevrolet legelterjedtebb típusai közé tartozik a Chevrolet Aveo, a Spark, és a Cruze.

A Chevrolet Aveo-t 2006-ban kezdték el gyártani. Egyszerű szerkezete és olcsó fenntartása miatt sokan kedvelik. A négyajtós model hátulja 400 literes csomagteret rejt.

A Chevrolet Spark-ot 2005-ben kezdték el gyártani. Modern és fiatalos formaterve egyből sikert hozott a Chevrolettnek. Tágas beltere és takarékos benzinmotorja kedvező városi használatra.

A Chevrolet Cruze-t 2009-ben mutatták be. Minőségi beltere és mutatós külső jellemzi. Jó törés tesztje és kedvező ára rendkívül népszerűvé tette ezt a kompakt családi autót.

Árak megjelenítése EURO-ban is