Hyundai

A Hyundai név jelentése modern idők, A döntött H alakú embléma pedig két kezet fogó embert szimbolizál, a gyártót és az elégedett vásárlót.

Ju-Yung Chung az alapító 1947-ben 31 évesen alapította meg személy és tehergépkocsi szerelőműhelyét, és elnevezte a céget Hyundainak. Hyundai fénykora a 80-as 90-es évek voltak még hatalmas tankhajókat is készített a Hyundai. De bekövetkezett a cég történelmében az össze omlás. A Hyundai állami segítséggel talpon tudott maradni és tovább fejlődött. Az első önálló modelljük a Hyundai Pony volt, amit 1974-ben mutattak be Torinóban. Sok európai országba exportáltak belőle. 1985-től már az USA-ba is importált a Hyundai, méghozzá a Pony 2. generációját.

A Hyundai azóta se állt meg a fejlődésben, 2006-ban megújult az egész személyautós modell paletta.

Hyundai autóalkatrészek:

  • Napjainkban a Hyundai világelsők közé nőte ki magát, ez annak is köszönhető, hogy csak is jó minőségű alkatrészekkel dolgozik a Hyundai.
  • Webáruházunkban széles választékban talál Hyundai alkatrészeket kedvező áron.
  • Keressen minket bizalommal személyesen, vagy telefonon.

A legismertebb Hyundai modellek közé tartozik a Hyundai I20, A Hyundai I40 és Hyundai Tucson.

Hyundai I20: Az I20 kategóriáján belül nagy helykínálattal rendelkezik, 4 átlagos felnőtt elfér. A nagy ablakainak köszönhető, hogy világos a beltér és a kilátás is jó. Az 1,24 literes motor nem érződik lomhának a 75 lóerő elégnek bizonyosul városi használatra. Fogyasztása nem hozza a gyári adatokat, akár 7 liter feletti is lehet az átlagfogyasztása.

Hyundai I41: 2011-ben jelent meg a modell elsőnek elsőként kombiváltozatban. Kényelmes futóművel és gazdag alapfelszereltséggel gyártják. Tágas családi autó, ami hosszú távokon is megállja a helyét.

Hyundai Tucson: A frissített modellt 2015-ben mutatták be, tágas utastere és magas felszereltsége miatt kelendő autó lett. Családi és hosszú távra is alkalmas modell, viszont a benzines motornak magas a fogyasztása. Összeségében egy jó megbízható családi autó, ami hosszú évekig gondtalan útitársunk lehet.

Árak megjelenítése EURO-ban is