Suzuki

A Suzuki eredetileg egészen más gépek gyártásával foglalkozott. Michio Suzuki alapította 1890-ben, eleinte szövőszéket gyártott a Suzuki és ahogy fejlődött a japán Selyem ipar úgy növekedett a Suzuki termelése is. A Suzuki alapítójának nagyon sok találmánya volt ami  hozzájárult a gépet jobbá tételéhez.

 1937-ben A Suzuki át állt az autó tervezésre. Első prototípusok végül még nem kerültek sorozatgyártásba de akkoriban Újdonságnak számító négyütemű négy hengeres vízhűtéses motort kapott volna a modell. A motor 800 cm³ És 13 LE-s lett volna. De a második világháború közbeszólt és a polgári használatra szánt autókra nem volt kereslet. A háború után A Suzuki abbahagyta a jármű gyártást és visszaállt a jól bevált textilipari gyártásra. 1951-ben a Gyapot piac összeomlott és a Suzuki újra feltámasztotta a járműgyártást.

 Az első bemutatott modell egy segédmotorral hajtott kerékpár lett. Olcsó és egyszerű és könnyen fenntartható volt, 36 cm³-es 1 LE-s motort kapott. A nagy számban eladott motorkerékpároknak köszönhetően megvolt a háttér az autógyártáshoz. Az első Suzuki autó 1955-ben jelent meg, és a Suzulight nevet kapta. A 60-as években a Suzuki egy nagyobb modellt is kifejlesztett. A 3,9 m-es hosszú kétajtós öt személyes Suzuki Fronte 800, kétütemű motorral szerelték fel, ami már erősebb 40 lóerős volt. A 70-es évek végén a Suzukinál megújult modellek jelentek meg mint például a Suzuki Alto .1982-ben bemutatták a kis terepjárót Jimny-t. 1981-ben a Suzuki és a General Motors csoport szerződést kötött, így a Suzuki világszinten is jobban tudott terjeszkedni. A Magyarországon található esztergomi gyár már 2006-ban legyártotta az egymilliomodik Suzukit. A 2008-ban bemutatott Suzuki Splash, és az új 2015-ben megjelent Vitara és az sx4 s-cross modellek hazánkban az egyik legkedveltebb autók közé tartozik.

A Suzuki nem csak a kedvező árú modellek miatt népszerű, hanem a megbízhatóság és könnyen fenntarthatóság miatt is szeretik az emberek.

  • Vásároljon webáruházunkban kedvező áron Suzuki alkatrészeket hatalmas raktári készletről, akár azonnal.
  • Keresse kollégáinkat bizalommal telefonon, vagy személyesen üzleteinkbe.

A Suzuki modellek közé tartozik a Suzuki Swift, a Suzuki Vitara, és a Suzuki sx4 S-Cross is.

Suzuki Swift: 1989-től gyártott modell a napjainkig az egyik legkelendőbb városi autó egyike Magyarországon. Régebbi modelleket az alacsony vételáruk és olcsó fenntarthatóságuk, és megbízhatóságuk miatt kedvelik. Az újabb modellek már biztonságosabb karosszériával és komfortosabb utastérrel rendelkeznek. Sok biztonsági és kényelmi extra kérhető az újabb modellekbe.

Suzuki Vitara: A teljesen megújult Suzuki Vitara 2015-ben jelent meg, azóta is töretlen a sikere. Hazánkban Esztergomban gyártják a Vitarákat is. Remek helykínálata és tágas utastere van. Városi terepjáró révén jó a kilátás az vezetőülésből. Akár hosszabb utakra is remek választás lehet a Vitara ami kedvező fogyasztású, és megbízható motorral szerelt modell.

Suzuki Sx4 S-Cross: Igazi családi autó ami komfortos utazást biztosít hosszabb utakon is. 4 felnőtt kényelmesen elfér, hátul is tágas láb, és fejtér van. Csomagtartója nagy, könnyen pakolható. Turbómotorja takarékos és halk. Sok kényelmi és utasvédelmi extra kérhető hozzá.

Árak megjelenítése EURO-ban is