Honda

A Honda ma a világ hatodik legnagyobb autógyártója. Az eleinte motorkerékpárokat gyártó cég 1980-ra már multinacionális céggé nőte ki magát. Az első sorozatgyártásban gyártott Honda a T360 haszonjármű volt. Ezután jött a Honda sportautója az S500. Érdekességük, hogy a Honda motorkerékpát hagyományából eredően motorjuk magas fordulatszámon dolgozott közel 8000/8500-as percenkénti fordulatszámon pörgőt, és lánchajtás vitte át a motor erejét a hátsó tengelyre.

A Civic 1972-ben jelent meg. Keresztbe építették be az 1,2 literes motorját. A Honda kifejlesztette az úgynevezett rétegelt feltöltésű CVCC motort. Ez a fejlesztés hatalmas sikert hozott a Hondának és a Muskie-féle emissziós törvényt és maradéktalanul teljesítette a Honda.  A Honda betört a Civic-kel az Amerikai piacra is, ahol gyárat is alapított. 1998-ban már 95 gyára volt szerte a világban. Törökországban, Indiában és Brazíliában is gyártottak Hondát.  A Japán gyártó folyamatosan fejleszti és gyártja az alternatív hatású elektromos, hibrid és hidrogénes járműveit.

A Honda magasan tartja a mércét a minőségben is. Honda világhírű a precíz megbízható autóalkatrészeiről is.

  • Minden Honda alkatrésztől elvárják a mérnökök azt a precizitást és magas minőséget amit a Honda képvisel. Rengeteg teszt üzemen és fejlesztésen megy végig egy alkatrész míg kiadják forgalomba, ezért is olyan megbízhatóak a Japán Honda alakrészek.
  • Nálunk kedvező áron és hatalmas választékban talál minőségi Honda alkatrészeket.
  • Keressen minket bizalommal személyesen, vagy webáruházunkon keresztül.

A Honda legismertebb modelljei közé tartozik a Honda Jazz, a Honda Accord, és a Honda Civic.

Honda Jazz: Méretéhez képest hatalmas belső térrel és csomagtartóval rendelkezik. ideális városi használatra de hosszabb utakra is komfortos kényelmes utazást biztosít a Honda Jazz. Jó minőségű anyagok és alacsony fenntartása miatt kedvező városi autó.

Honda Accord: Minőségi beltér és tágas csomagtér jellemzi a Honda Accordot. Limuzin csomagtartója 467 a kombié pedig 406 literes. Magas felszereltégű és az  Euro NCAP töréstesztjén 5 csillagot ért el.

Honda Civic: Jó minőségű anyagok jellemzik, meglepően tágas utastere még vonzóbbá teszi a Civic-et. Megbízható motorja és alacsony fogyasztása miatt közkedvelt típus.

Árak megjelenítése EURO-ban is