DS

2010-ben újra feltámasztotta a Citroën a DS francia luxusfelszereltségű modellsorozatot. Franciául a DS istennőt jelent. A Citroën cég már gyártott 1955-től 1975-ig DS modelleket.

2012-ben a Citroën egy korszakot zárt le a C6 lezárásával. A Citroën az új időszakot a DS-el tervezte elindítani. A DS márka darabszámban nem is, de szén-dioxid kibocsátás terén az élen jár a többi autó márkához képest. Ehhez hozzá járul a DS modellpaletta elektromos és plug-in hibrid változatai is mint például a DS 7 Crossback és a DS 3 Crossback. Mára a két márka eltávolodott egymástól. A DS 2025-re az összes modelljét hibrid és elektromos változatban szeretné kínálni. Erre minden esély meg van ugyan is mindegyik modellből kapható elektromos és plug-in hibrid verzió.

  • A DS alkatrészeket a magas minőség és megbízhatóság ötvözi, amit a webáruházunkban állandó raktári készleten és kedvező áron biztosítunk.
  • Keresse bizalommal kollégáinkat telefonon, vagy személyesen üzletünkbe.

Jelenlegi DS modelljei közé tartozik a DS3, a DS 3 Crossback, a DS 4, DS 4 S, DS 5, DS 5L S, DS 6, DS 7 Crossback.

Kompaktabb méret közé tartozik a DS 3.  Messziről felismerhető formaterve jellegzetessé teszi a C3 platformára épülő DS 3-at. Minőséget és kényelmet sugároz. Papíron ötszemélyes a DS 3, de négy átlagos felnőt kényelmesen befér. A sportos futóműnek köszönhető, hogy remekül veszi a kanyarokat és stabilan tartja a kocsit.

A DS 4 kiváló hosszú távok megtételére is hála a motor és a váltó együttesének és a kényelmes futóművének. Nem elhanyagolható a bel tér sem. Jó minőségű anyagokat használt fel a DS az autó gyártásánál, ami a megfelelő kényelmet és komfortot biztosítja hosszú távon.

DS 5 2011-ben mutatták be. Futóműve hibátlan hosszabb utakon is kényelmet nyújt, családi autónak is megállja a helyét. Csomagtartere tágas 468 literes.

DS7 az igazi nagy ágyú. Messziről felismerhető az egyedi formatervezésű DS 7. A kényelmes bőr első ülések masszás funkciót kaptak a tökéletes komfort érdekében. Minden olyan extrát megkapott, amit egy prémium autó megkaphatott. Hosszú távon is megbízható úti társnak bizonyosul, ami minden igényt kielégít.

Árak megjelenítése EURO-ban is