Alfa Romeo

Mitől más egy Alfa Romeo alkatrész, mint más autó márka alkatrésze?

  • Először is a kiváló olasz minőségű alkatrészek, amiket külön, külön több ponton tesztelnek gyártás után. Egy igazi olasz vérű sport kocsit, csak is prémium minőségű alkatrészekből állhat össze.
  • Minden Alfa Romeo megérdemli az eredeti olasz minőségű gyári alkatrészeket, amit nálunk rendkívül jó áron megkaphat széles választékban és hatalmas raktári készleten, amit rövid időn belül házhoz is szállítunk.
  • Kollégáink készségesen állnak önhöz, forduljon hozzánk bizalommal akár személyesen, vagy telefonon

Ha egy igazi olasz autó márkára kell gondolnunk, akkor mindenkinek elsők közt az Alfa Romeo ugrik be. Nem hiába hiszen nagy múltú cégről beszélhetünk, aki az évtizedek alatt nem csak a személygépkocsi fronton, de versenypályán, sőt a világháborúban is bizonyított.

Első világháborúban többek közt repülőgépmotorokat, és lőszereket gyártottak az Alfa Romeo gyárban. Alfa Romeo történetében 1915-ben hozott gyökeres változást Nicola Romeo, aki a cég vezetője lett. 5 évre rá már a legendás Alfa Romeo nevet viselte a márka. Az első modell neve a Torpedo 20-30 HP volt. Alfa Romeo világhírű versenyautók mellett, kitűnő utcai autókat is gyártott. 1925-ben megnyerte az Alfa Romeo a Grand Prix világbajnoki címet.

Az 1986-os év hatalmas változást hozott az Alfa Romeo életében. A Finmeccanica ekkor adta el céget a Fiat csoportnak. Az első modell a 164-es volt, amit bemutattak. A kilencvenes évek végétől tervezték, és gyártották azokat az Alfa Romeo modelleket, amelyeket manapság is láthatunk nap mint nap. 1998-ban az év autója lett az Alfa Romeo 156-os ez a modell nagy sikert ért el a cég történetében.

A 21. században egy erős pozíciója van az Alfa Romeonak az autók piacán, ami nem csak autót árul, de egy fajta életérzést is, ezzel reklámozza magát a cég a sportos megjelenésű utcai modellekkel.

Az Alfa Romeo elterjedtebb típusai közé tartozik a Giulia, és a Stelvio.

Alfa Romeo Giulia: Meggyőző külső, remek vezetési élmény, új technológiák jellemzik a Giuliát. Tágas utasteret és csomagteret kapott a Giulia amit minőségi anyagokkal vontak be. Legkülönlegesebb mind közül a QV ami egy Ferrari eredetű motort kapott át dolgozott futóművel és karosszéria elemekkel. Kiváló biztonsági asszisztensekkel látták el ezt a modellt.

Alfa Romeo Stelvio: A Stelvio az első Alfa Romeo SUV. A Forma messziről felismerhető és könnyen belelehet szeretni. Csomagtere tágas 525 literes. Utastere kidolgozz minőségi anyagokkal készült magas beltér jellemzi.

Árak megjelenítése EURO-ban is