Infiniti

A nyolcvanas években alakult az Infiniti. A Japán gyártok szerettek volna egy prémium autót. Az új márka emblémája egy átformált végtelen jel. Az Infiniti reklámkampányokban a nyugalmat és a természetességet hangsúlyozták ki. Nem volt nagy reklám sikere az Infinitinek ugyan is nem mutatták az autókat a klipekben és a hirdetésekben.

1985-ben elindult a „Horizon” project célja, hogy a Nissan 20 év alatt a luxusautó piac meghatározó szereplője legyen. 1988-ban Kaliforniában bemutatták a Q45-öt és az M30 sportkupét és megépítették a kereskedőhálózatot. Az Infiniti legnagyobb sikere az FX. 2003-ban mutatták be és rá 5évre jött is a következő frissítés. a V6-os változat 3,5 literes ami 280 lóerős vagy a 4,5 literes V8-as 320 lóerős változatban készítették. Későbbiekben bemutatták mindkét V6-os motorral kapható kisebb változatott az EX-et.

  • Mint márkához híven az Infiniti alkatrészek is kiváló minőségűek és megbízhatóak.
  • Nálunk kedvező áron tud beszerezni Infiniti alkatrészeket személyesen, vagy webáruházunkon keresztül.
  • Keresse bizalommal kollégáinkat személyesen vagy telefonon.

Legismertebb Infiniti modellek közé tartozik a QX50, Q50, Q30.

Infiniti QX50: Az Infiniti egy igen kedvelt és nagyszámban eladott modellje a QX50, nem hiába hiszen kategóriájában szinte az elsők közt van. A beltér prémium anyagokat kapott mint például a NASA mérnökei által tervezett ergonomikus ülések. Ezek mellett minden olyan biztonsági és vezetői asszisztenst megkapott ami létezik.

Infini Q50: Limuzin kivitelben sportkocsi egy kis hibriddel megspékelve, ez a Q50. 2013-ban mutatták be az első modellt. Formáját könnyen összetéveszthető a mazda 6-oséval csak éppen ez drágább. Utastere minőségi anyagok kidolgozott bőr és szép varrások adják. 3,5 literes V6-os motorja párosul egy villanymotorral ami összesen 364 lóerőt képes leadni. Nagyon jól irányítható és szerethető autó.

Infini Q30: Infiniten mérföldköve volt a Q30 bemutatása hiszen Japánban nagy kereslet volt egy kompakt crossoverre ami a prémium szegmensbe tartozik. 2.2 dízelmotorja kedvező fogyasztású átlagban 6.5 litert fogyaszt. Utasterére nem lehet panasz kívül belül prémium anyagokat használt fel az Infiniti

Árak megjelenítése EURO-ban is