Isuzu

Isuzu-t 1916-ban alapították Japánban. Világelső dízelmotorgyártásban és a kis és középhaszonjármű mezőnyben is. Az Isuzu 2009 óta 21 millió dízelmotort gyártott világszerte. Az Isuzu nevet egy folyóról kapta ami jelentése „ötven harangot”. 1936-ban elkészült az első vízhűtéses gépjárműbe tervezett dízelmotor.

1971-ben Az Isuzu szerződést kötött a General Motors vállalattal és megkezdte az első amerikai piacra szánt jármű gyártását. 80-as évekre már nemzetközi szinten elismerték a Pickup Isuzut. 1999-ben az Isuzu Lengyelországi gyárában elkezdte az európai piacra szánt Opel és General Motors márkájú személygépkocsiba való dízelmotorok gyártását. 2000-ben a legyártott Isuzu dízelmotorok teljes száma meghaladta a 15 milliót így tovább folytatja az így is erős, szilárd pozíciójának további megerősítését világszerte. Az alacsony szén-dioxid kibocsátású és üzemanyag takarékos dízelmotorjai nagy sikert hoztak Európában ahol kimondottan fontos a környezettudatosság.

Isuzu a személyautó gyártásban is mérnöki úttörő volt. 1968-ban Giugiaro által tervezett 117-es Coupe meghódította az egész autó piacot. Az Isuzu bemutatta az FF Gemini-t és a kaszkadőr jeleneteket tartalmazó reklámja óriási sikert aratott egész világszerte.

  • Japán megbízhatóság jellemzi az Isuzu modelleket és motorjait.
  • Webáruházunkban kedvező áron talál Isuzu alkatrészeket széles választékban.
  • Keresse bizalommal kollégáinkat személyesen, vagy telefonon.

Isuzu mai legismertebb modellje a D-Max.

8 év után megújult az Isuzu D-Max. Egyből be is zsebelte az év legtakarékosabb pickupja díjat. Ötcsillagos törés tesztet ért el. Lendületességet mutató formatervet kapott az Isuzu platósa. 3 féle kivitelben kapható. Sima szimpla kabinos, nyújtott kabinos, és a dupla kabinos négy ajtóval . Igényes minőségi beltér és kiváló összeszerelés jellemzi.

Árak megjelenítése EURO-ban is