Iveco

 

Az Iveco a világ egyik legnagyobb haszongépjármű gyártó egyike. Több mint 100 országban értékesítenek Iveco gépjárműveket világszerte. Széles termék palettával rendelkezik az országúti haszongépjárműtől egészen a speciális tűzoltóautókig gyártanak járműveket.

 

Az Iveco 1970-ben alakult. 5 nagy cég alapította az Iveco-t köztük a Lancia és a Fiát is. Az Iveco megszületése után 3 évre rá megszületett a Iveco Daily a kisteherautót 2,5 literes dízelmotor hajtotta és 72  lóerős volt.  Teher bírása átlagon felüli volt, össztömege akár 5 tonna is lehetett. Az első generációs Iveco Daily nagy sikert hozott a cégnek, hamar elkezdték fejleszteni a következő generációs Iveco-t ami új meghajtást, felfüggesztést és karosszériát kapott. 1984-ben bemutatta az Iveco a 4 kerék meghajtású kisteherautót ami még a legnehezebb körülmények között is megállja a helyét. Az Iveco Daily 4x4 nem az egyetlen újdonság volt amit bemutattak. Egy évvel később bemutatta az Iveco a TurboDaily-t az egyik legnépszerűbb modellé nőtte ki magát az Iveco történelmében.

 

Az Iveco alkatrészeket úgy fejlesztették ki a mérnökök, hogy nagy teherbírás ellenére is megbízható legyen hosszú távon minden körülmények közt.

 

  • Kedvezményes áron tudja beszerezni az Iveco alkatrészeket járműéhez a webáruházunkban.
  • Keresse bizalommal kollégáinkat személyesen vagy telefonon.

 

Az Iveco egyik legnépszerűbb modellje napjainkban is a Daily. Sokoldalúságának és megbízhatóságának köszönhető, hogy az egyik legelterjedtebb kishaszongépjármű lett.

Négy kivitelben kapható:

  • Furgon: Kategóriájában a legsokoldalúbb járműbe, az egyetlen furgon amely 3,3-tól 7,0 tonna megengedett össztömegig terjedhet. Raktere akár 19,6 köbméteres is lehet. Sokoldalúságával rengeteg iparban használják Pl: nehéztárgyak szállítása, futárszolgálat.
  • Fülke-alváz: A fülke-alvázas Daily megengedett össztömege 3,3-tól 7,2 tonnáig terjed. Akár büféskocsi vagy lakóautó is lehet belőle.
  • Minibusz: A Daily minibuszok nagy választéka megfelel a különböző számos személyszállítási feladatoknak. Turistabusz, menetrendszerinti de iskola busz is készül az Iveco Daily-ból.
  • 4x4: Négykerék meghajtásának köszönhető, hogy városon kívül terepen is megállja a helyét. Akár 5,5 tonna megengedett össztömeget képes szállítani nehéz körülmények közt.

Árak megjelenítése EURO-ban is