Jaguar

 

1922-ben alapították Egyesült Királyságban Jaguart Swallow Sidecar Company néven.

Kezdetben motorkerékpárokat és oldalkocsis motorkerékpárokat készítettek. Sir William Lyons és William Walmsley, alapította a Jaguart 1922-ben. Az első SS Jaguar 1935-ben jelent meg egy 2,5 literes sedan kivitelében.

 

Jaguar logó története: 1935-ben vezették be a Jaguar logót, de az aktuális, ismert logót 1945-ben mutatták be amit mai napig használnak. Az ugró jaguár logó a sebességet és az erőt szimbolizája.

 

Jaguar E sorozat: 1961-beb mutatta be a Jaguar az E sorozatot ami hatalmas sikert hozott a Jaguarnak. A bemutató napján lenyűgözte a közönséget és a szakembereket. 1974-ig gyártották az E sorozatot.

1968-ban a Londoni Motor Show-n mutatták be a Jaguar XJ sorozatot. Az időtlen karosszériát a Jaguar alapító Sir William Lyons tervezte, azonnal nagy sikert aratott a bemutatón az eleinte csak kísérleti tervnek szánt autó.

1971-ben bemutatták az új Jaguar E 3-as sorozatot. A motortérben egy 5,3 literes V12-es motor dolgozott az erős konkurencia miatt nem halogathatott tovább a Jaguar, ezért fokozták a teljesítményt és nagyobb motort fejlesztettek ki.

 

Jaguar alkatrészek: Több mint 80 éve készülnek az Egyesült Királyságban Jaguar sportautók és ahhoz tartozó autóalkatrészek. Nagy erőknek és teljesítmények vannak kitéve az alkatrészek. A mérnökök és a tervezők minden Jaguar alkatrészeket nagy odafigyeléssel terveztek amik megbízhatóak a sportautózás közben is.

  • Webáruházunkban kedvező áron talál Jaguar alkatrészeket készletről, akár azonnal.
  • Keresse bizalommal kollégáinkat telefonon, vagy személyesen üzletünkbe.

Jaguar XF: 2008-ban mutatták be először a stílusos megjelenésű XF-et. Az S-Type utódjaként mutatták be. V6-os benzines és dízel valamint a V8-as akár kompresszoros benzinmotorokkal csakis automata 6 fokozatú váltóval gyártották. Későbbiekben frissítették a motorpalettát és 2,2 literes négyhengeres turbódízel változatban is kapható lett az XF. Fenntartása viszonylag magas, kevés Jaguár szervív érhető el. Utastere minőségi anyagokat kapott és különleges felszereltségek közt is válogathatunk mint például a holtérfigyelő rendszer vagy a távolságtartós tempomat.

 

Jaguar X-TYPE: 2001-ben mutatták be ezt a modellt a stílusos megjelenése és kényelmes elegáns utastere sok vásárlót hozott a Jaguarnak. A helykínálat megfelelő bár a kombi kivitel praktikusabb pakolás és hosszú utak szempontjából. Mindegyik dízel jó és az áruk is vonzó. A V6-osok közül a 2,5 literes a legjobb választás.

 

Jaguar F-PACE: 2016 óta gyártják a tágas és kényelmes utastérrel rendelkező F-PACE-t. Távirányító gyanánt okoskarkötőt is kaphatunk a Jaguar mellé, hogy sportolás közben is magunkkal vihessük a kocsikulcsot. A négyhengeres kétliteres 180 lóerős dízel kellő dinamikával és kedvező fogyasztással mozgatja az F-PACE-t.

Árak megjelenítése EURO-ban is