Jeep

A JEEP az Egyesült Államok haderejéből vált világhírű autógyártó. 1940-ben az USA hadereje felhívást tett közzé, hogy könnyű felderítő járművet keres a Védelmi Minisztérium. 135 gyártó közül először csak 3 autógyártó cég jelentkezett a felhívásra. A Willys-Overland  az American Bantman Car Manufacturing Company és a Ford Motor Company. Végül a pályázatot a Willys-Overland nyerte meg. A háború után a Willys- Overland bejegyezte a JEEP márkanevet.

JEEP CJ-2A: Az első polgári JEEP-et 1945-ben mutatták be és kezdték el gyártani. Katonai elődjét újra tervezték és olyan újdonságokat mint például külső tankbetöltő nyílás, oldalt rögzített pótkerék. 2195 cm3 motort kapott. Összesen négy évig gyártották.

A JEEP Jeepster volt az utolsó amerikai gyártók által készített nyitott utasterű jármű, ami lehúzható ablakok helyett oldalsó ponyvákat használt az időjárás elleni védelem céljából. A JEEP 2011-ben ünnepelte a 70. születésnapját a márka mai napig olyan terepjárókat gyárt ami minden igényt kielégít a terepen is.

JEEP alkatrészek: A márka kezdetek óta zord, rossz utakra gyárt terepjárókat, aminek nem csak megbízhatónak hanem hosszú élettartalmúnak is kell lennie. Ez a megbízhatóság tette a JEEP-et világgyártóvá.

  • Webáruházunkban nem csak megbízható, de kedvező árú JEEP alkatrészeket is talál nagy választékban raktári készletről.
  • Keresse kollégáinkat bizalommal személyesen, vagy telefonon.

Nagy példányszámban eladott modellek közé tartozik a Wrangler, a Cherokee és a Compass is.

JEEP Wrangler: Egy legendás jármű, igazi klasszikus dizájnnal. Egy igazi erőgép ami semmilyen körülmények közt nem hagy cserben. utastere nagy térkínálattal bír, kezelő szervek pontosak. Soros hathengeres motorja megbízható, bár nem túlzottan szervízigényes autó, de az abroncsok és a fogyasztása drága.

JEEP Cherokee: Városban is kényelmesen használható modell, ami terepen is megállja a helyét. Tágas utastere és kifejezetten gazdag felszereltsége jó választás lehet annak aki nem csak egy városi autót keres.

JEEP Compass: A városiasodott Compass háromféle hajtással kapható. Front hajtással és kétféle öszkerékhajtással. Formás kinézete tágas utasteret rejt, ami kényelmes 4 felnőttnek is. Klasszikus JEEP-ektől a tereptulajdonsága elmarad.

Árak megjelenítése EURO-ban is