100% MADE IN JAPAN

TOTACHI CVTF MULTI-TYPE

A CVTF MULTI-TYPE univerzális, teljes mértékben szintetikus automata sebességváltó folyadék, speciálisan CVT a fokozatmentes sebességváltók számára tervezve. Megfelel a CVT váltófolyadékot igénylő amerikai, európai, japán, koreai és egyéb ázsiai személygépkocsi gyártók legszigorúbb követelményeinek. Alkalmas lánckerekes vagy szíjtárcsás CVT-váltó kialakítású járművekben való használatra. Hatékony rázkódásgátló összetevővel rendelkezik a rezgések elkerülése és a vezetési komfort növelése érdekében. A CVTF MULTI-TYPE védi az összetett, masszív és nagy terhelésű szerkezeteket. Biztosítja a jó CVT teljesítményt az üzemi hőmérsékletek széles tartományában, lehetővé teszi a nyomaték hibátlan átvitelét, megakadályozza a szíj és a lánc csúszását, így ez a megfelelő folyadékválasztás.

ALKALMAZÁSI TERÜLET

Használata ajánlott személygépkocsikban, SUV-okban, CUV-okban és minden egyéb járműben, ahol kötelező a CVT folyadék használata.
Nem ajánlott hibrid járművekbe szerelt CVT-egységekben való használatra. Nem kompatibilis a nagy nyomatékot és alacsony viszkozitású CVT folyadékokat igénylő CVT rendszerekkel.

GARANCIA

A CVTF MULTI-TYPE teljesíti a gyártók garanciális követelményeit ott, ahol hagyományos CVT folyadékra van szükség, vagy meghaladja azokat. A TOTACHI garantálja a termékcímkéken feltüntetett írásos specifikációnak való teljes megfelelést.

ELŐNYÖK A FELHASZNÁLÓK SZÁMÁRA

- Az átvitel tartós élettartama
Jó légtelenedési jellemzők a hatékony kenés fenntartásához, még nehéz vezetési körülmények között is. Biztosítja a fogaskerekek kopásvédelmét a sebességváltó élettartamának meghosszabbítása érdekében.

- Kimagasló üzemanyag-hatékonyság
Jól kiegyensúlyozott súrlódási tulajdonságok a CVT sebességváltó kialakításával szemben támasztott szigorú követelménynek megfelelő jobb erőátviteli teljesítmény érdekében.

- Zajmentes sebességváltás
A gondosan kiválasztott összetevők hatékonyan csökkentik a zajszintet a sebességváltások során, a nyugodt vezetés és a teljes vezetési kényelem érdekében.

- Optimális olajcsere időközök
Nyírási stabilitása megakadályozza az olajfilm lebomlását a garantált teljesítmény és a maximális váltófolyadék-élettartam érdekében a kifinomult CVT-technológiákban, az olaj teljes élettartama alatt.

MEGFELEL A KÖVETKEZŐ ELŐÍRÁSOKNAK ÉS KÖVETELMÉNYEKNEK:

- HYUNDAI SP-CVT 1
- KIA SP-CVT 1
- TOYOTA TC
- TOYOTA FE
- NISSAN CVT NS-2
- MITSUBISHI CVTF-J1, CVTF-J4
- SUZUKI CVT 3320

A további specifikációkat lásd a használhatósági listában.

Alkalmazható a következő gyártóknál: GM, FORD, CHRYSLER, HONDA, HYUNDAI, KIA, MITSUBISHI, NISSAN, SUBARU, TOYOTA, AUDI, BMW, CITROEN, MERCEDES BENZ, PEUGEOT, RENAULT, DAIHATSU, DODGE, JEEP, MAZDA, MINI COOPER, SUZUKI, VOLKSWAGEN, ahol CVT váltófolyadék alkalmazandó.

A termék használata előtt győződjünk meg arról, hogy az megfelel a berendezés működési feltételeire vonatkozó gyártói ajánlásoknak és a vevő karbantartási gyakorlatának.

Kiszerelés: 1 liter

Súly[kg]: 1.00

Kedvezmény: 60 %

Eredeti ár: 9 823 Ft

db

Elérhető: Csepeli üzlet

Elérhető: M0 raktár