TOTACHI EURODRIVE PRO LONG LIFE 0W-20

Az EuroDrive Pro Long Life 0W-20 nagy teljesítményű, teljesen szintetikus motorolaj, amely üzemanyag-takarékosságot és tartósságot biztosít VAG csoport VW 508.00/509.00 vagy Porsche C20 kenőanyagot igénylő legújabb generációs motorjai számára. Fejlett komponens-technológiával, kiváló minőségű PAO (poli-alfa-olefin) kenőanyaggal továbbfejlesztve a magasabb hőmérsékleten üzemelő motorok maximális teljesítménye érdekében. Kiváló olajfilm-ellenállást és kivételes kenési tulajdonságokat biztosít, lehetővé téve a tökéletes motorvédelmet a VAG csoport nagy teljesítményű benzin- és dízelmotorjaiban.

Az EuroDrive Pro Long Life 0W-20 alacsony viszkozitású motorolaj, amit az egyedülálló ZFMTM (Zero Friction Molecular ? Nulla Molekuláris Súrlódás) súrlódásgátló technológiával fejlesztettünk tovább, hogy jelentősen csökkentse a nagy terhelésű, intenzív üzemi ciklusoknak és magas üzemi hőmérsékletnek kitett motoralkatrészek súrlódását és kopását. Nagyobb üzemanyag-takarékosságot biztosít és hosszabb olajcsere időközöket tesz lehetővé a benzin- és dízelmotorokban, ami alacsonyabb karbantartási költségeket jelent a felhasználók számára.

ALKALMAZÁSI TERÜLET

A VAG csoport minden olyan típusú benzin- és könnyű üzemű dízel motorjához ajánlott, amely 0W-20-as viszkozitási fokozatú motorolajat igényel. Az új 2.0 TFSI 140 kW és 3.0 TDI CR 160 kW VW/Audi motorokhoz is alkalmas. Kiválóan használható más európai járművekben, amelyek ACEA C5 kenőanyagot igényelnek. Kompatibilis a dízel részecskeszűrővel (DPF), benzin részecskeszűrővel (GPF), háromutas katalizátorral (TWC) és egyéb utókezelő berendezésekkel felszerelt járművekhez.Mindenféle üzemanyagban használható.

Visszafelé nem kompatibilis a régebbi VW és Porsche specifikációkkal.

GARANCIA

Az EuroDrive Pro Long Life 0W-20 megfelel a gyártók garanciális követelményeinek a VAG csoportba tartozó járműveknél, ahol VW 508.00/509.00 vagy Porsche C20 vagy ACEA C5 szükséges, vagy meghaladja azokat. A TOTACHI garantálja a termékcímkéken feltüntetett írásos specifikációnak való teljes megfelelést.

ELŐNYÖK A FELHASZNÁLÓK SZÁMÁRA

- A motor kiemelkedő élettartama
Az olajfilm-vastagság tartós fenntartása, nagy stabilitás az oxidációval szemben, jó súrlódási tulajdonságok, kopásállósági és motor-tisztítási potenciál a motor élettartamának meghosszabbítása, így a karbantartási költségek csökkentése érdekében.

- Gazdaságosabb üzemanyag felhasználás
Minimális hidrodinamikai súrlódás a jobb üzemanyag-takarékosság érdekében a motor hidegindításakor, és a vezetés során bekövetkező gyorsításoknál is. Az alacsony üzemanyag-fogyasztás hozzájárul a CO2-kibocsátás csökkentéséhez.

- ECS kompatibilitás (Kibocsátás-csökkentő Rendszer)
Meghosszabbítja a különböző kibocsátás-csökkentő rendszerek, például a GPF, DPF, TWC és más utókezelő berendezések élettartamát.

MEGFELEL A KÖVETKEZŐ ELŐÍRÁSOKNAK ÉS KÖVETELMÉNYEKNEK:

- ACEA C5
- VW 508.00/509.00
- PORSCHE C20

Alkalmas a VAG csoport különböző járműveiben, mint például Volkswagen, Skoda, Seat, Cupra, Audi és Porsche való használatra. Használható más európai vagy ázsiai járművekben, amelyek 0W-20 ACEA C5 motorolajat igényelnek. Hosszabb, 10 000 mérföldes olajcsere időköz a motor teljesítményének csökkenése nélkül.

A termék használata előtt győződjünk meg arról, hogy az megfelel a berendezés működési feltételeire vonatkozó gyártói ajánlásoknak és a vevő karbantartási gyakorlatának.

Kiszerelés: 4 liter

Súly[kg]: 4.00

Kedvezmény: 42 %

Eredeti ár: 28 354 Ft

db

Elérhető: Csepeli üzlet

Elérhető: M0 raktár

Helyettesítő termékek betöltése folyamatban...