TOTACHI GRAND TOURING 5W-40

A Grand Touring 5W-40 nagy teljesítményű, teljesen szintetikus PAO (poli-alfa-olefin) motorolaj, amelyet olyan korszerű benzin- és dízelmotorokban való használatra fejlesztettek ki, amelyek API SN/CF, ACEA A3/B3 vagy A3/B4 motorolajat igényelnek. A szintetikus alapolajok egyedülálló alacsony hőmérsékleti tulajdonságainak köszönhetően kiváló olajfilm-vastagságot biztosít a motor optimális kopásvédelméhez alacsony és magas üzemi hőmérsékleten egyaránt. Minimalizálja a motorban keletkező lerakódásokat és a károsanyag-kibocsátást nehéz üzemi és gyakori leállásokat és indításokat igénylő vezetési körülmények között.

A Grand Touring 5W-40-et az egyedülálló ZFMTM (Zero Friction Molecular ? Nulla Molekuláris Súrlódás) súrlódásgátló technológiával javítottuk, így jelentősen csökkenti a nagy terhelésű, intenzív üzemi ciklusoknak és magas üzemi hőmérsékletnek kitett motoralkatrészek súrlódását és kopását. Tisztán tartja a motort, és hatékonyan megakadályozza a lakk-képződést, így tökéletes választás minden vezetési körülményhez.

ALKALMAZÁSI TERÜLET

Széles körű motorvédelmet biztosít a legtöbb modern személygépkocsi és könnyű üzemű dízel alkalmazáshoz, a SUV-októl kezdve a luxus és nagy teljesítményű járművekig. Kifejezetten a modern európai autómodellek legigényesebb igényeinek kielégítésére lett kifejlesztve.

GARANCIA

A GRAND TOURING 5W-40 megfelel a gyártók garanciális követelményeinek a benzines és könnyű üzemű dízel járművek esetében, ahol API SN/SM/SL vagy ACEA A3/B3, A3/B4 olajra van szükség, vagy meghaladja azokat. A TOTACHI garantálja a termékcímkén feltüntetett írásos specifikációnak való teljes megfelelést.

ELŐNYÖK A FELHASZNÁLÓK SZÁMÁRA

- Meghosszabbítja a motor élettartamát
Javított oxidációgátló tulajdonságok és kiváló olajfilm-stabilitás a modern, nagysebességű motorok megbízható védelme érdekében.

- Könnyű hidegidőszaki indítás
A szintetikus alapolaj kiváló alacsony hőmérsékleti tulajdonságainak köszönhetően.

- Hosszabb olajcsere időközök
A termék kiegyensúlyozott összetétele miatt jól ellenáll az olaj idő előtti leromlásának, és kiváló termikus ellenállást biztosít szélsőséges vezetési körülmények között, ami lehetővé teszi a járművek hatékony működését még a hosszabb szervizintervallumokban is.

MEGFELEL A KÖVETKEZŐ ELŐÍRÁSOKNAK ÉS KÖVETELMÉNYEKNEK:

- API SN/CF
- ACEA A3/B4;
- MB 229.5
- BMW Longlife-01
- Renault-Nissan / Datsun RN 0710/0700
- PSA Peugeot Citroen B71 2296
- Volkswagen/ Skoda/ Audi/ Seat VW 502.00/505.00
- Porsche A40
- Fiat/Alfa Romeo/Lancia H2, N2, M2
- GM-LL- B-025

Alkalmas a következő gyártók járműveihez: TOYOTA, HONDA, GM-OPEL, DACIA, HYUNDAI, KIA, GENESIS, RAVON, HAVAL, GEELY, GREAT WALL, PSA PEUGEOT CITROEN, AUDI, BMW, OPEL, DATSUN, FIAT, ALFA ROMEO, MERCEDES BENZ, MINI, PORSCHE, RENAULT-NISSAN, SEAT, SKODA, SMART, VOLKSWAGEN és egyéb, API SN-t vagy ACEA A3/B3-t igénylő járművekhez.

A termék használata előtt győződjünk meg arról, hogy az megfelel a berendezés működési feltételeire vonatkozó gyártói ajánlásoknak és a vevő karbantartási gyakorlatának.

Kiszerelés: 4 liter

Súly[kg]: 4.00

Kedvezmény: 60 %

Eredeti ár: 24 632 Ft

db

Elérhető: Csepeli üzlet

Elérhető: M0 raktár

Helyettesítő termékek betöltése folyamatban...