100% MADE IN JAPAN

TOTACHI HYPER ECODRIVE 0W-20

A Hyper Ecodrive 0W-20 olyan innovatív, teljesen szintetikus, erőforrás-kímélő, üzemanyag-hatékony motorolaj, amelyet az új generációs benzinmotorokban - turbófeltöltős benzines közvetlen befecskendezésű motorokban (TGDI), hibrid elektromos járművekben (HEV), plug-in hibrid elektromos járművekben (PHEV), hatótávnövelt elektromos járművekben (REEV és EREV), akkumulátorral segített hibrid járművekben (BAHV), és minden más olyan járműben való használatra terveztek, amely szigorú városi körülmények között üzemel, ahol jellemző a "Stop-Start" üzemmód. Kiváló kenést és kopási teljesítményvédelmet biztosít a legnehezebb vezetési körülmények között is. Kiváló összetétel a motor hatékonyságának növelésére és az üzemanyag-takarékosság fokozására, egyben tartós védelmet nyújtva a motornak. Garantált védelem az alacsony fordulatszámú előgyújtás (LSPI) és a vezérmű-lánc kopása ellen.

A Hyper Ecodrive 0W-20-at a ZFMTM (Zero Friction Molecular ? Nulla Molekuláris Súrlódás) súrlódásgátló technológiával javítottuk, amely jelentősen csökkenti a nagy terhelésű, intenzív üzemi ciklusoknak és magas üzemi hőmérsékletnek kitett motoralkatrészek súrlódását és kopását. Kiemelkedő hideghőmérsékleti teljesítmény a tökéletes kenés biztosítása érdekében a motor indításától a teljes sebességhez tartozó fordulatszámig.

ALKALMAZÁSI TERÜLET

Ajánlott minden olyan benzinüzemű motortípushoz, ami SAE 0W-20 API SP, ILSAC GF-6A erőforrás-kímélő motorolaj viszkozitási fokozatot igényel. Személygépkocsikhoz, furgonokhoz, CUV-okhoz, SUV-okhoz, könnyű tehergépkocsikhoz és más, újabb benzinmotorokkal felszerelt járművekhez. Segít megvédeni az E85 üzemanyaggal működő motorokat.

Visszafelé kompatibilis az API SN PLUS, API SN, ILSAC GF-5 előírásokkal.

GARANCIA

A Hyper Ecodrive 0W-20 megfelel a gyártók garanciális követelményeinek azoknál a benzinüzemű járműveknél, ahol API SP és ILSAC GF-6A olajra van szükség, vagy meghaladja azokat. A TOTACHI garantálja a termékcímkéken feltüntetett írásos specifikációnak való teljes megfelelést.

ELŐNYÖK A FELHASZNÁLÓK SZÁMÁRA

- Továbbfejlesztett üzemanyag-hatékonyság
Segít javítani az üzemanyag-fogyasztást, akár 2,3%-kal is, a magasabb viszkozitású olajokhoz képest. A kiemelkedő alacsony hőmérsékleti teljesítmény biztosítja a könnyű motorindítást és támogatja az üzemanyag-megtakarítást.

- Kiemelkedő motor élettartam
Nagy teljesítményű motorolaj, amelyet nagyobb lóerővel és nyomatékkal működő ?downsized? motorokhoz terveztek. Gondosan kiválasztott összetevői védelmet biztosítanak az LSPI néven ismert idő előtti gyújtás ellen, amely katasztrofális motorhibákat okozhat. Kiegészítő vezérmű-lánc kopásvédelem a motor maximális élettartamáért.

- Optimális vezetési teljesítmény
Gondosan kiválasztott összetevői kiváló kenést és hatékony védelmet biztosítanak a motor erőteljes reakciója érdekében, különböző vezetési körülmények között.

- Hibrid járművek
Optimális kenést és kopásvédelmet biztosít az alacsony sebességgel, és stop-and-go vezetés közben keveset futó motoroknál.

- ECS kompatibilitás (Kibocsátás-csökkentő Rendszer)
Az alacsony foszfor- és hamutartalom hozzájárul a háromutas katalizátorok (TWC) hosszú élettartamához.

MEGFELEL A KÖVETKEZŐ ELŐÍRÁSOKNAK ÉS KÖVETELMÉNYEKNEK:

- API SP
- ILSAC GF-6A
- Resource Conserving
- FORD WSS-M2C947-B1 / 947-A
- CHRYSLER MS-6395
- FIAT 9.55535-CR1
- GM Dexos 1

Alkalmas különböző gyártók járműveiben való használatra, mint például TOYOTA, LEXUS, DAIHATSU, NISSAN, HONDA, MITSUBISHI, MAZDA, SUBARU, SUZUKI, ISUZU, FORD, DODGE, JEEP, RAM, CHRYSLER, HYUNDAI, KIA, ACURA, CHEVROLET, INFINITI, FIAT, hibrid benzinmotorok és más járművek, amelyek SAE 0W-20, API SP, Resource Conserving és ILSAC GF-6A olajokat igényelnek.

A termék használata előtt győződjünk meg arról, hogy az megfelel a berendezés működési feltételeire vonatkozó gyártói ajánlásoknak és a vevő karbantartási gyakorlatának.

Kiszerelés: 4 liter

Súly[kg]: 4.00

Kedvezmény: 60 %

Eredeti ár: 29 135 Ft

db

Elérhető: Csepeli üzlet

Elérhető: M0 raktár

Motorolaj 0W-20 4L ENEOS Ultra
E.U0W20/4 * *SZ

Elérhető: Csepeli üzlet

Elérhető: M0 raktár

Elérhető: Erzsébeti üzlet

Kedvezmény: 35 %

Eredeti ár: 17 037 Ft

Ár: 11 000 Ft
db