TOTACHI HYPER ECODRIVE 10W-40

A Hyper Ecodrive 10W-40 olyan innovatív, teljesen szintetikus motorolaj, amelyet az új generációs benzinmotorokhoz ? turbófeltöltős közvetlen benzinbefecskendezéses (TGDI), és minden egyéb olyan kemény városi körülmények között üzemelő járműhöz terveztek, ahol a ?Stop-Start? üzemmódok jellemzőek. Kiemelkedő védelmet nyújt az eliszaposodás, a lerakódások és dugattyúlakk ellen, hogy a motor újszerű állapotban maradjon. Hatékony kopásvédelmet biztosít, amelyre a kifinomult, kisebb és nagyobb teljesítményű motorokhoz van szükség. Garantált védelem az alacsony fordulatszámú előgyújtás (LSPI) és a vezérmű-lánc kopása ellen.

A Hyper Ecodrive 10W-40-et az egyedülálló ZFMTM (Zero Friction Molecular ? Nulla Molekuláris Súrlódás) súrlódásgátló technológiával javítottuk, hogy jelentősen csökkentse a nagy terhelésű, intenzív munkaciklusoknak és magas üzemi hőmérsékletnek kitett motoralkatrészek súrlódását és kopását. Nagy hatékonyságú kenési és súrlódási tulajdonságokat biztosít a kritikus motoralkatrészek fokozott védelme érdekében, így meghosszabbítva a motor élettartamát.

ALKALMAZÁSI TERÜLET

Ajánlott minden olyan benzinüzemű motorhoz, ami SAE 10W-40 API SP motorolaj viszkozitási fokozatot igényelnek. Személygépkocsikhoz, kisteherautókhoz, CUV-okhoz, SUV-okhoz, könnyű tehergépjárművekhez és egyéb korszerű benzinmotorokkal felszerelt járművekhez. Segít megvédeni az E85-ös üzemanyaggal működő motorokat.
Alkalmas API CF olajat igénylő dízelmotorokban való használatra.
Visszafelé kompatibilis az API SN PLUS, API SN előírásokkal.

GARANCIA

A Hyper Ecodrive 10W-40 teljesíti a benzinüzemű járművekre vonatkozó gyártói garanciális követelményeket, ahol API SP szükséges, vagy meghaladja azokat. A TOTACHI garantálja a termékcímkéken feltüntetett írásos specifikációnak való teljes megfelelést.

ELŐNYÖK A FELHASZNÁLÓK SZÁMÁRA

- Kiemelkedő motor-tisztaság
Az összetevők tökéletes kiválasztása a motorok védelme érdekében a makacs iszap, a káros lerakódások és lakkok ellen, hogy biztosítsa az olaj optimális folyóképességét a kiváló motorvédelem érdekében.

- Kiemelkedő motor élettartam
Nagy teljesítményű motorolaj, amelyet nagyobb lóerővel és nyomatékkal működő ?downsized? motorokhoz terveztek. Gondosan kiválasztott összetevői védelmet biztosítanak az LSPI néven ismert idő előtti gyújtás ellen, amely katasztrofális motorhibákat okozhat. Kiegészítő vezérmű-lánc kopásvédelem a motor maximális élettartamáért.

- Optimalizált olajcsere időközök
Kiváló magas hőmérsékleti stabilitás az iszap, a lakk, a rozsda, a korrózió és más káros lerakódások hatékony kontroljához, a motorolaj maximális élettartamának biztosítása érdekében.

- ECS kompatibilitás (Kibocsátás-csökkentő Rendszer)
Az alacsony foszfor- és hamutartalom hozzájárul a háromutas katalizátorok (TWC) hosszú élettartamához.

MEGFELEL A KÖVETKEZŐ ELŐÍRÁSOKNAK ÉS KÖVETELMÉNYEKNEK:

- API SP
- API SN PLUS
- API SN/CF

Alkalmas a 10W-40-es motorolajat igénylő japán, európai, amerikai, koreai, kínai, orosz gyártók különböző modelljeihez. Számos, 100.000 km-t meghaladó futásteljesítményű motorhoz használható. Tökéletes minden időjárási körülmények között. Jó megoldás az olajégés és a füstkibocsátás megelőzésére.

A termék használata előtt győződjünk meg arról, hogy az megfelel a berendezés működési feltételeire vonatkozó gyártói ajánlásoknak és a vevő karbantartási gyakorlatának.

Kiszerelés: 4 liter

Súly[kg]: 4.00

Kedvezmény: 60 %

Eredeti ár: 23 451 Ft

db

Elérhető: Csepeli üzlet

Elérhető: M0 raktár

Helyettesítő termékek betöltése folyamatban...