100% MADE IN JAPAN

TOTACHI SPORT 4T 10W-40

A Sport 4T 10W-40 prémium szintetikus keverék motorolaj sportmotorok, ATV terepjárók és hómobilok modern, katalizátorral felszerelt négyütemű benzinmotorjaihoz. A termék előállításához az egyedülálló ZFMTM (Zero Friction Molecular ? Nulla Molekuláris Súrlódás) súrlódásgátló technológiát és speciálisan kiválasztott, magas viszkozitási indexű és kiváló oxidációs stabilitású alapanyagokat használunk. A Sport 4T 10W-40 megfelel az "Low SAPS" olajok követelményeinek, alacsony szulfáthamu, foszfor és kén tartalma miatt. A mechanikai elhasználódással szembeni nagyfokú ellenállása és kiemelkedő oxidációs stabilitása biztosítja az olaj meghosszabbított teljesítményét magas üzemi hőmérsékleten és nagy terhelés mellett is. A további súrlódásmódosítók hozzájárulnak a súrlódótárcsás tengelykapcsolók sima és hatékony működéséhez az olajteknőben.

ALKALMAZÁSI TERÜLET

- A Sport 4T 10W-40 ajánlott olyan sportmotorok, ATV terepjárók és hómobilok modern négyciklusú benzinmotorjaihoz, amelyekhez "Low SAPS", motorolajok szükségesek API SM vagy magasabb szerviz kategóriával.

- A Sport 4T 10W-40 kiváló választás a nagy teljesítményű, négyütemű motorokkal felszerelt modern motoros szánok számára, amelyek nehéz időjárási körülmények között üzemelnek, ahol a hagyományos olajok nem alkalmazhatók az alacsony hőmérsékletű áramlási veszteség miatt.

ELŐNYÖK A FELHASZNÁLÓK SZÁMÁRA

- A Sport 4T 10W-40 kiváló olajfilm nyírási-stabilitásának köszönhetően hatékonyan védi a terhelt alkatrészeket a kopástól, és maximalizálja a motor teljesítményét.

- A kiválasztott szintetikus alapanyagok használata alacsony hőmérsékleten is kiváló olajáramlást biztosít, és könnyű hidegindítást garantál rendkívül alacsony hőmérsékleteken, előzetes bemelegítés nélkül.

- A termék kompatibilis a modern katalizátorokkal, és teljes mértékben megfelel a legszigorúbb környezetvédelmi előírásoknak.

MEGFELEL A KÖVETKEZŐ ELŐÍRÁSOKNAK ÉS KÖVETELMÉNYEKNEK:

- API SN
- JASO MA2

A termék használata előtt győződjünk meg arról, hogy az megfelel a berendezés működési feltételeire vonatkozó gyártói ajánlásoknak és a vevő karbantartási gyakorlatának.

Kiszerelés: 1 liter

Súly[kg]: 1.00

Kedvezmény: 60 %

Eredeti ár: 9 124 Ft

db

Elérhető: Csepeli üzlet

Elérhető: M0 raktár