TOTACHI SPORT 4T 10W-50

A Sport 4T 10W-50 teljesen szintetikus olaj minden modern négyütemű motorkerékpár motorjához, sportmotorokhoz, utcai motorokhoz, túramotorokhoz, quadokhoz, ATV terepjárókhoz, négykerekű UTV terepjárókhoz és egyéb közúti és terepmotorokhoz, amelyek 10W-50 viszkozitási fokozatú olajat igényelnek. Optimális kenésvédelmet biztosít a motor minden alkatrészének a súrlódás és a kopás minimalizálása érdekében, változatos vezetési körülmények között. Kiváló minőségű összetevőket tartalmaz, hogy tisztán tartsa a motort és a sebességváltót a maximális teljesítmény érdekében minden erőteljes vezetés során.

A Sport 4T 10W-50-et az egyedülálló ZFMTM (Zero Friction Molecular ? Nulla Molekuláris Súrlódás) súrlódásgátló technológiával, fejlesztettük tovább, ami jelentősen csökkenti a nagy terheléssel működő, intenzív üzemi ciklusoknak és magas üzemi hőmérsékletnek kitett motoralkatrészek súrlódását és kopását. Rendkívül stabil, hogy fenntartsa viszkozitását minden vezetési körülmények között. Maximális védelem a motorkerékpár kritikus alkatrészeinél - motor, sebességváltó és kuplungrendszerek.

ALKALMAZÁSI TERÜLET

Ajánlott minden olyan 4 ütemű benzines motorkerékpár-motorhoz, amely SAE 10W-50 viszkozitási fokozatú és JASO MA2 vagy MA olajokat igényel. Ideális a magas üzemi hőmérsékleten működő motorokhoz. Alkalmas hideg és meleg éghajlaton történő használatra. Megfelel az amerikai, japán, európai, kínai, indiai, indiai, ázsiai és más 4 ütemű motorkerékpárok gyártóinak legigényesebb elvárásainak.

GARANCIA

A Sport 4T 10W-50 megfelel a gyártói garanciális követelményeknek olyan 4 ütemű motorkerékpárok esetében, ahol API SN és JASO MA2 vagy MA olajra van szükség, vagy meghaladja azokat. A TOTACHI garantálja a termékcímkéken feltüntetett írásos specifikációnak való teljes megfelelést.

ELŐNYÖK A FELHASZNÁLÓK SZÁMÁRA

- Jobb motorhatásfok és teljesítmény
Minimalizálja az iszaplerakódást, hogy a motor belső alkatrészei tiszták és jól kentek maradjanak a motorkerékpárok maximális mechanikai hatékonysága érdekében.

- Gyorsulás és sima váltás
Javítja a tengelykapcsoló tapadási tulajdonságait a zökkenőmentes gyorsuláshoz felpörgetés közben és teljes sebességnél.

- Optimalizált olaj élettartam
A kiváló minőségű összetevők biztosítják, hogy a motorkerékpár az egyes szervizintervallumok között a legjobb állapotban legyen.

MEGFELEL A KÖVETKEZŐ ELŐÍRÁSOKNAK ÉS KÖVETELMÉNYEKNEK:

- API SN
- JASO MA2

Alkalmas különböző gyártók, például HUSQVARNA, KTM, APRILIA, YAMAHA, BENELLI, BETA, EXPLORER, GENERIC, HUSABERG, MZ, ROYAL ENFIELD, SWM és más gyártók 10W-50 API SN vagy JASO MA2, vagy MA olajok használatát igénylő gyártmányaihoz.

A termék használata előtt győződjünk meg arról, hogy az megfelel a berendezés működési feltételeire vonatkozó gyártói ajánlásoknak és a vevő karbantartási gyakorlatának.

Kiszerelés: 1 liter

Súly[kg]: 1.00

Kedvezmény: 60 %

Eredeti ár: 10 960 Ft

db

Elérhető: Csepeli üzlet

Elérhető: M0 raktár

Helyettesítő termékek betöltése folyamatban...