TOTACHI SPORT 4T 15W-50

A Sport 4T 15W-50 félszintetikus olaj minden léghűtéses és folyadékhűtéses négyütemű motorkerékpár-motorhoz. Alkalmas sportmotorok, enduro-motorok, utcai motorok, cruiserek, mopedek, quadok, terepjárók (ATV), háromkerekű motorok, buggy-k, motoros szánok és egyéb közúti és terepmotorok számára. Maximális védelmet nyújt a motornak, a sebességváltónak és a kuplungnak. Jobb teljesítményt biztosít, csökkenti a motorzajt és meghosszabbítja a motor élettartamát.

A Sport 4T 15W-50-et az egyedülálló súrlódásgátló technológiával, a ZFMTM (Zero Friction Molecular ? Nulla Molekuláris Súrlódás) technológiával fejlesztettük tovább, ami jelentősen csökkenti a súrlódást és a nagy terhelésnek, intenzív üzemi ciklusoknak és magas üzemi hőmérsékletnek kitett motoralkatrészek kopását.

ALKALMAZÁSI TERÜLET

Ajánlott minden olyan 4 ütemű benzines motorkerékpár-motorhoz, amelyek SAE 15W-50 viszkozitási fokozatot és JASO MA2 vagy MA olajokat igényelnek. Ideális a magas üzemi hőmérsékleten működő motorokhoz. Alkalmas trópusi éghajlaton történő használatra. Megfelel az amerikai, japán, európai, kínai, indiai, indiai, ázsiai és más 4 ütemű motorkerékpárok gyártóinak legigényesebb elvárásainak.

GARANCIA

A Sport 4T 15W-50 megfelel a gyártók garanciális követelményeinek a 4 ütemű motorkerékpárok esetében, ahol API SN és JASO MA2 vagy MA olajra van szükség, vagy meghaladja azokat. A TOTACHI garantálja a termékcímkéken feltüntetett írásos előírásoknak való teljes megfelelést.

ELŐNYÖK A FELHASZNÁLÓK SZÁMÁRA

- Erőteljes vezetési élmény
Termikusan stabil a motorok hűtése érdekében, kiváló sebességváltó-védelem, súrlódásszabályozó képesség és olajfilmvastagság-stabilitás jellemzi, hogy a rajongóknak sima és fáradságmentes utazást biztosítson.

- Sima váltás
Kiemelkedő kopásvédelmi teljesítmény és súrlódási tulajdonságok a tökéletes váltás és a hosszabb tengelykapcsoló élettartam érdekében.

- Alacsony olajfogyasztás
Kiváló minőségű összetevőkből áll, hogy megakadályozza a gyors olajveszteséget és maximalizálja az olaj élettartamát nehéz vezetési körülmények között.

MEGFELEL A KÖVETKEZŐ ELŐÍRÁSOKNAK ÉS KÖVETELMÉNYEKNEK:

- API SN
- JASO MA2

Alkalmas különböző gyártók, mint például BMW, DUCATI, APRILIA, HONDA, BENELLI, KAWASAKI, BETA, BAJAJ, KTM, HOREX, LIBERTA, MZ, ROYAL ENFIELD, SWM, VOXAN, YAMAHA, MOTO GUZZI, TRIUMPH, HERO és más API SN vagy JASO MA2, vagy MA olajokat igénylő motorjaiban.

A termék használata előtt győződjünk meg arról, hogy az megfelel a berendezés működési feltételeire vonatkozó gyártói ajánlásoknak és a vevő karbantartási gyakorlatának.

Kiszerelés: 1 liter

Súly[kg]: 1.00

Kedvezmény: 60 %

Eredeti ár: 10 523 Ft

db

Elérhető: Csepeli üzlet

Elérhető: M0 raktár

Helyettesítő termékek betöltése folyamatban...