100% MADE IN JAPAN

TOTACHI SPORT 4T 20W-50

A Sport 4T 20W-50 kiváló minőségű motorolaj sportmotorok, terepjárók és buggik modern négyciklusú motorjai számára, beleértve a háromutas katalizátorral (TWC) felszerelt motorokat is. Az olajat súrlódásgátló ZFMTM technológiával és speciális, súrlódásmódosítókat tartalmazó adalékanyag-csomaggal gyártjuk. A termék megfelel az "Low SAPS" olajok követelményeinek, alacsony szulfát-hamu, foszfor és kén tartalmánál fogva.
Az olajfilm megnövelt tartóssága és kiváló oxidatív stabilitása egyedülálló teljesítményt biztosít az olajnak magas üzemi hőmérsékleten és nagy terhelés mellett. A további súrlódásmódosítók hozzájárulnak a súrlódótárcsás tengelykapcsolók sima és hatékony működéséhez az általános olajteknőben. A további súrlódásmódosítók hozzájárulnak a súrlódó tengelykapcsolók zökkenőmentes és hatékony működéséhez az olajteknőben.

ALKALMAZÁSI TERÜLET

- A Sport 4T 20W-50 a sportmotorok, terepjárók és buggik nagy teljesítményű négyciklusú motorjaihoz ajánlott, amelyek alacsony hamutartalmú, "Low SAPS" típusú motorolajokat igényelnek.

- A Sport 4T 20W-50 tökéletes választás a különösen nagy terhelés alatt működő motorok számára, ahol a hagyományos olajok nem alkalmazhatók az olaj védőképességének magas üzemi hőmérsékleten történő elvesztése miatt.

ELŐNYÖK A FELHASZNÁLÓK SZÁMÁRA

- A Sport 4T 20W-50 az olajfilm kiváló nyírási stabilitásának köszönhetően hatékonyan védi a terhelt alkatrészeket a kopástól, és hozzájárul a motor megbízható teljesítményéhez nagy terhelések mellett is.

- A speciálisan kiválasztott alapanyagok használata egyedülállóan stabil védelmet biztosít nagy terhelések esetén, amikor az olajnak nincs elegendő ideje lehűlni.

- A termék jól illeszkedik a háromutas katalizátorok (TWC) működéséhez, és teljes mértékben megfelel a legszigorúbb környezetvédelmi előírásoknak.

MEGFELEL A KÖVETKEZŐ ELŐÍRÁSOKNAK ÉS KÖVETELMÉNYEKNEK:

- API SN
- JASO MA2

A termék használata előtt győződjünk meg arról, hogy az megfelel a berendezés működési feltételeire vonatkozó gyártói ajánlásoknak és a vevő karbantartási gyakorlatának.

Kiszerelés: 1 liter

Súly[kg]: 1.00

Kedvezmény: 18 %

Eredeti ár: 4 147 Ft

db

Elérhető: Csepeli üzlet

Elérhető: M0 raktár

Motorolaj 20W-50 1L | Totachi Sport 4T 20W-50 800ml
TOSPORT4T20W50 *TO
TOTACHI

Elérhető: Csepeli üzlet

Kedvezmény: 60 %

Eredeti ár: 8 293 Ft

Ár: 3 338 Ft
db