TOTACHI ULTIMA ECODRIVE L 5W-30

Az Ultima Ecodrive L 5W-30 nagy teljesítményű, teljesen szintetikus PAO+ESTER (poli-alfa-olefin + észter) motorolaj, amelyet olyan modern benzin- és dízelmotorokban való használatra fejlesztettek ki, amelyek modern emisszió-szabályozó rendszerekkel vannak felszerelve. Szintetikus Mid SAP (közepes szulfáthamu- és foszfor-tartalmú) prémium motorolaj, amelyet háromutas TWC kipufogógáz-csökkentő katalitikus rendszerrel felszerelt személygépkocsik és könnyű haszongépjárművek modern négyütemű benzin- és dízelmotorjaihoz terveztünk, hogy segítse kiváló teljesítményt, és védelmet nyújtson, potenciális üzemanyag-takarékossági előnyökkel együtt. Kiváló védelmet nyújt a nehéz stop-and-go vezetés során.

Az Ultima Ecodrive L 5W-30-at az egyedülálló ZFMTM (Zero Friction Molecular ? Nulla Molekuláris Súrlódás) súrlódásgátló technológiával fejlesztettünk tovább, ami jelentősen csökkenti a nagy terheléssel és intenzív üzemi ciklusokkal működő, magas üzemi hőmérsékletnek kitett motoralkatrészek súrlódását és kopását. Tisztán tartja a motort, és hatékonyan megakadályozza a lakk-képződést, így tökéletes választás minden vezetési körülményhez.

ALKALMAZÁSI TERÜLET

Széles körű motorvédelmet biztosít a legtöbb modern személygépkocsi és könnyű dízelüzemű alkalmazáshoz, a SUV-októl kezdve a luxus és nagy teljesítményű járművekig. Kifejezetten a modern ázsiai, amerikai és európai autómodellek legigényesebb elvárásainak kielégítésére kifejlesztettük ki.

GARANCIA

Az ULTIMA ECODRIVE L 5W-30 megfelel a gyártók garanciális követelményeinek olyan benzines és könnyű dízelüzemű járművek esetében, ahol API SN/SM/SL vagy ACEA C3 olajra van szükség, vagy meghaladja azokat. A TOTACHI garantálja a termékcímkéken feltüntetett írásos specifikációnak való teljes megfelelést.

ELŐNYÖK A FELHASZNÁLÓK SZÁMÁRA

- Hosszú élettartamot biztosít a motor számára
Javított oxidációgátló tulajdonságokkal és kiváló olajfilm-stabilitással rendelkezik a modern nagysebességű motorok megbízható védelme érdekében.

- Könnyű hidegindítás
A szintetikus alapolajok kiváló alacsony hőmérsékleti tulajdonságai révén.

- Hosszabb olajcsere időközök
A termék kiegyensúlyozott összetétele miatt ellenáll az olaj idő előtti leromlásának, és kiváló hőállóságot biztosít szélsőséges vezetési körülmények között, ami lehetővé teszi a járművek hatékony működését még a hosszabb szerviz-intervallumokban is.

MEGFELEL A KÖVETKEZŐ ELŐÍRÁSOKNAK ÉS KÖVETELMÉNYEKNEK:

- API SN/CF;
- ACEA C3;
- GM DEXOS 2;
- Fiat/ Alfa Romeo/ Lancia S1/S3
- MB 229.51
- Audi/Volkswagen/Skoda/Seat 502.00-505.01
- PSA Peugeot Citroen B71 2290
- TOYOYA / LEXUS / HONDA / MITSUBISHI /
- HYUNDAI / KIA / GENESIS

Alkalmas különböző gyártók, mint például TOYOTA, LEXUS, DAIHATSU, NISSAN, INFINITI, ACURA, HONDA, BUICK, CADILLAC, GMC, VAUXHALL, OPEL, MITSUBISHI, MAZDA, SUBARU, SUZUKI, ISUZU, HYUNDAI, LANCIA, KIA, GENESIS, RAVON, DAEWOO, HAVAL, BRILLIANCE, DONGFENG, LUXGEN, BYD, FAW, HAVAL, CHANGAN, GEELY, JAC, CHERY, GREAT WALL, LIFAN járműveihez és más, API SN vagy ACEA C3 minőséget igénylő járművekhez.

A termék használata előtt győződjünk meg arról, hogy az megfelel a berendezés működési feltételeire vonatkozó gyártói ajánlásoknak és a vevő karbantartási gyakorlatának.

Kiszerelés: 4 liter

Súly[kg]: 4.00

Kedvezmény: 60 %

Eredeti ár: 25 944 Ft

db

Elérhető: Csepeli üzlet

Elérhető: M0 raktár

Helyettesítő termékek betöltése folyamatban...