YUASA akkumulátorok
A Yuasa Battery, Inc. 1979 óta gyárt powersport akkumulátorokat az Egyesült Államokban, megalkuvás nélkül magas színvonalon. Mi vagyunk a legnagyobb amerikai motorkerékpárok, motoros szánok, robogók, terepjárók, egymás melletti és motoros vízi járművek akkumulátorainak gyártója és forgalmazója.

 

YUASA YBX Autó akkumulátorok

 

Bemutatjuk a vadonatúj Yuasa YBX sorozatot autóipari és tengeri közlekedéshez. YBX márkánk a vezető járműgyártókkal közösen kifejlesztett következő generációs akkumulátortechnológiát kínálja, amely feltöltve és beszerelésre készen érkezik. A fejlett technológiájú járműveket szem előtt tartva a Yuasa YBX akkumulátorait részleges töltési teljesítményre optimalizálták, és alacsonyabb önkisülési arányra fejlesztették ki a hosszabb eltarthatóság érdekében.

 

YBX 9000 széria exkluzív tulajdonságok:

 • Olyan fejlett technológiával rendelkező járművekhez tervezték, mint a Start-Stop, a regeneratív fékezés és az energiavisszanyerés
 • Csökkentett üzemanyagfogyasztás és alacsonyabb károsanyag-kibocsátás
 • Maximális biztonság a cseppálló szerkezettel és szabad sav nélkül

YBX 7000 széria exkluzív tulajdonságok:

 • Olyan fejlett technológiával rendelkező járművekhez tervezték, mint például a Start-Stop
 • Lítiumkarbon adalék a jobb töltéselfogadásért és teljesítményért
 • Csökkentett üzemanyagfogyasztás és alacsonyabb károsanyag-kibocsátás
 • Ajánlott választás normál gyújtású járművekhez, amelyek sok rendszeres rövid utat tesznek meg, mint például taxik és szállító járművek

YBX 5000 széria exkluzív tulajdonságok:

 • Nagy teljesítményigényű járművekhez
 • Maximális lemezek a kiváló indítóerő érdekében
 • Borulásbiztos fedél az extra biztonság érdekében
 • Ideális hideg időjárási viszonyok között
 • Prémium választás a kiváló teljesítmény érdekében
   

AUTÓ AKKUMULÁTOR VÁSÁRLÁS >>>YUASA POWERSPORT akkumulátorok

 

A Yuasa több OEM-nek szállít powersport akkumulátorokat, mint az összes versenytársa együttvéve az Egyesült Államokban és világszerte. Az ok egyszerű: prémium minőség, páratlan megbízhatóság, hosszú élettartam és fejlett tervezés több éves alkalmazási tapasztalattal. Tekintse meg nagy teljesítményű powersport akkumulátoraink teljes választékát motorkerékpárokhoz, ATV-khez, UTV-khez, motoros szánokhoz, személyi vízi járművekhez, robogókhoz és sok máshoz.

 

YUASA AGM (karbantartásmentes, YTZ)
 

A Yuasa nagy teljesítményű AGM akkumulátora. Hatalmas teljesítmény kis, könnyű csomagolásban.

YTZ sorozatú akkumulátor: hosszabb akkumulátor élettartam, fejlesztett rezgésállóságnak, korrózió-megelező nagynyomású lemezekkel.

 

YUASA AGM (karbantartásmentes, YT, YTX, YTZ)

A tartós konstrukció és a kemény AGM kialakítás azt jelenti, hogy az akkumulátor készen áll, amikor Ön készen áll. Az absorbed Glass Mat (AGM) akkumulátorok eltérnek a tipikus powersports akkumulátortípusoktól, mert más a felépítésük. Ez a fejlett akkumulátor-kialakítás kiküszöböli a vízveszteséget. Miután ezek az akkumulátorok megteltek savval, soha nem kell vízzel feltölteni vagy ellenőrizni a savszintet. Ezt a speciális vonalat úgy optimalizálták, hogy karbantartás nélkül is jól működjön. Lényegében ez a végső „szereld be és felejtsd el” akkumulátor.

 

YUASA Yumicron (hagyományos, YB, Y50, Y60, 6N, 12N)
 

Nem minden járműhöz van szükség AGM-akkumulátorra, de a Yuasa továbbra is rendelkezik a megoldással. Egyszerű és hatékony, a Yuasa hagyományos akkumulátorai a Yuasa nevet viselő akkumulátorok páratlan minőségét hordozzák. Úgy tervezték, hogy védjen a korróziótól, ellenálljon a vibrációnak, és nagyobb hajtóerőt biztosítson motorkerékpárjának vagy fűnyírójának.


MOTOR AKKUMULÁTOR VÁSÁRLÁS >>>