Szállítási és fizetési feltételek

Szállítási idők:  Futárszolgálattal Magyarországi címre 1-3 munkanap,  PickPack pontokra országosan 2-4 munkanap 

Pick Pack Pontokra NEM szállítunk: akkumulátort, karosszéria elemeket, 60x60x60 cm-nél  nagyobb és vagy 20 kg-nál nehezebb csomagot. Ilyen esetben kérjük érdeklődjön üzleteinkben telefonon vagy online.

Amennyiben megrendelése délután 13 óráig megérkezik és futárszolgálattal történő kiszállítást választja, úgy Ön az esetek többségében 24-72 órán belül megkapja a rendelését, feltéve ha a rendelt alkatrész valamelyik központi raktárunkban azonnal elérhető. A fenti határidők kizárólag munkanapokon (H-P) érvényesek.

FONTOS! Ha akkumulátor mellé más terméket is rendel, abban az esetben két szállítási díjat számolunk fel! Jelenlegi szállító partnerünk nem szállít akkumulátort, így azt egy másik futárszolgálattal tudjuk megoldani. A másodlagos szállító 1 címre 1 csomagot tud 1 szállítási összegért eljuttatni Önökhöz! Megértésüket előre is köszönjük! Bővebb információ üzleteinkben.

A Szolgáltató internetes felületén megrendelt összes termékre az alábbi szállítási információk vonatkoznak: 

A Vásárló részére a megrendelt árut házhoz szállítjuk, ha megfelel a Vásárlási Feltételeknek. A Vásárlót futárszolgálat segítségével szolgáljuk ki. A megrendelt termékekre csomagolási költségeket nem számolunk fel.

2 méternél hosszabb alkatrészt nem szállítunk!

A szállítási díj függ a fizetési módtól és a csomag súlyától is. 30 000 Ft fölötti rendelés esetén a szállítás ingyenes, de ez is csak maximum 20 Kg-ig! Díjszabásunk kizárólag belföldi (Magyarországon kívülre nem szállítunk) csomagfeladásra az alábbiak szerint:

Jelenleg érvényes szállítási költségeink:

 • 0-5 kg - 1049 Ft
 • 5-15 kg - 1363 Ft
 • 15-25 kg - 1679 Ft
 • 25-40 kg - 1889 Ft
 • 40 kg-tól - Egyedi, kérjen árajánlatot!

Utánvételi díj - 299.- (ha nem online bankkártyával vagy előre utalással fizet, 150.000.-ig)

Előre utalás és online bankkártyás fizetés esetén ezt az összeget megspórolhatja.

A megrendelt terméket, termékeket igényes, biztonságos, karton csomagolásban juttatjuk el a megrendelőnek!

Figyelem: Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. (üzemanyag ártól is függő és változó díjak)

Pick Pack Pont

Pick Pack Pont-on történő vásárlás díjszabása és szabályai

Akkumulátort, olajat és karosszéria elemeket nem áll módunkban Pick Pack Pontra küldeni! Ilyenkor kérjük válassza a futárszolgálattal történő szállítást saját címére! Megértésüket köszönjük! A személyes átvétel minél gyorsabb lebonyolítása érdekében kérjük, hogy lehetőség szerint nyomtassák ki az automatikus visszaigazoló e-mail értesítést, vagy jegyezzék fel a rendelés azonosító számát. A munkanapon 13h-ig megrendelt és készleten lévő alkatrészeket Budapesten 1-4 munkanapon belül, míg nem budapesti szállítás esetén 2-4 munkanapon belül veheti át az Ön által kiválasztott Pick Pack Ponton.

Fontos: az átvételkor – az Ön biztonsága érdekében – szükséges hogy igazolja személyazonosságát.

Pick Pack Pont szállítási díj: bruttó 1155,- 

Pick Pack Pont utánvételi díj: bruttó 199,- 

 • egy csomag = egy szállítási díj!  (2 csomag = 2 szállítási díj)
 • kiszállítás díja a csomagolás költségét tartalmazza!
 • csomag maximum súlya 20 kg lehet, de a max. méret nem lehet nagyobb 60x60x60 cm-nél. 
 • a vásárlásról kiállított számlát minden esetben a dobozban/csomagolásban helyezzük el!
 • a szállító cég a szállítási időért felelősséget nem vállal.
 • a csomag átvételkor a vásárló köteles ellenőrizni a csomag épségét, utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni!  Sérüléskor azonnali jegyzőkönyv felvétele minden esetben szükséges!

Fizetési feltételek

Személyes átvétel üzletünkben

Üzletünkben készpénzes és bankkártyás fizetés is lehetséges.

Utánvételes fizetés

A rendelés értékét és a szállítási díjat az átvételkor kell kiegyenlíteni, amely tartalmazza a szállítási és az utánvétel költségeit is. 

Előre utalás esetén

Banki előre utalás esetén,még a szállítás előtt kell fizetni, átvételkor nem kell fizetni, és nincs utánvételi költség sem.

Online bankkártyás fizetés 

A Vásárló a szolgáltatások ellenértékét elektronikus úton, bankkártyával, a megrendelés nyugtázásakor teljesíti. Átvételkor nem kell fizetni, és nincs utánvételi költség sem.

Számlaszámunk: Budapest Bank 10100826-07123900-01003002

KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK INTERNETES KÁRTYÁS FIZETÉSRŐL CIB BANK

ÁLTALÁNOS FIZETÉSI TÁJÉKOZTATÓ CIB BANK

GYAKRAN FELTETT KÉRDÉSEK CIB BANK

Elállás, a Vásárló jogai és kötelezettségei

A fogyasztót indokolás nélküli 14 napos elállási jog illeti meg (Korm. rendelet 4. § (1) bek.)
A fogyasztó kizárólag a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket viseli (Korm. rendelet 4. § (6) bek.)

A vállalkozás követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését (Korm. rendelet 4. § (6) bek.),
A vállalkozás a fogyasztó által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő 14 napon belül fizeti vissza (Korm. rendelet 4. § (5) bek.),

Az elállásra nyitva álló 14 napos határidő attól a naptól kezdődik, amikor a vásárló a csomagot átvette.

Vásárlói bejelentések, panasz kezelés

A Vásárló a Szolgáltatással kapcsolatban észlelt hibákat a Szolgáltató ügyfélszolgálatán, valamint az bz@zsu.hu e-mail címen jelentheti be. A Szolgáltató a bejelentéseket, panaszokat minden esetben 30 napon belül kivizsgálja, és a vizsgálat eredményéről a bejelentés módjának megfelelően tájékoztatja a Vásárlót. A Szolgáltató a bejelentésekről és panaszokról nyilvántartást vezet. A Szolgáltató a Vásárló által bejelentett, a vizsgálat eredményeként valósnak bizonyult és a Szolgáltató érdekkörében felmerült hiba kijavítása iránt haladéktalanul intézkedik.

Árak megjelenítése EURO-ban is