Szállítási és fizetési feltételek

Szállítási idők:  Futárszolgálattal Magyarországi címre 1-3 munkanap,  PickPack pontokra országosan 2-4 munkanap 

Pick Pack Pontokra NEM szállítunk: akkumulátort, karosszéria elemeket, 60x60x60 cm-nél  nagyobb és vagy 20 kg-nál nehezebb csomagot. Ilyen esetben kérjük érdeklődjön üzleteinkben telefonon vagy online.

Amennyiben megrendelése délután 13 óráig megérkezik és futárszolgálattal történő kiszállítást választja, úgy Ön az esetek többségében 24-72 órán belül megkapja a rendelését, feltéve ha a rendelt alkatrész valamelyik központi raktárunkban azonnal elérhető. A fenti határidők kizárólag munkanapokon (H-P) érvényesek.

FONTOS! Kérjük Önöket amennyiben a csomagoláson külsérelmi nyom látható, feltétlen szóljanak a futárnak, hogy szeretné kicsomagolni, és meggyőződni a csomag tartalmának épségéről. Sérülés esetén köteles a futár jegyzőkönyvet kiállítani. A futárszolgálat távozása után sajnos már nincs mód a cserére és a reklamációra. Amennyiben a csomagolás nem sérült, abban az esetben a futár nem köteles megvárni a csomag kibontását, tartalmának ellenőrzését. Megértésüket köszönjük!

FONTOS! Ha akkumulátor mellé más terméket is rendel, abban az esetben két szállítási díjat számolunk fel! Jelenlegi szállító partnerünk nem szállít akkumulátort, így azt egy másik futárszolgálattal tudjuk megoldani. A másodlagos szállító 1 címre 1 csomagot tud 1 szállítási összegért eljuttatni Önökhöz! Megértésüket előre is köszönjük! Bővebb információ üzleteinkben.

A Szolgáltató internetes felületén megrendelt összes termékre az alábbi szállítási információk vonatkoznak: 

A Vásárló részére a megrendelt árut házhoz szállítjuk, ha megfelel a Vásárlási Feltételeknek. A Vásárlót futárszolgálat segítségével szolgáljuk ki. A megrendelt termékekre csomagolási költségeket nem számolunk fel.

2 méternél hosszabb alkatrészt nem szállítunk!

A szállítási díj függ a fizetési módtól és a csomag súlyától is. 30 000 Ft fölötti rendelés esetén a szállítás ingyenes, de ez is csak maximum 20 Kg-ig! Díjszabásunk kizárólag belföldi (Magyarországon kívülre nem szállítunk) csomagfeladásra az alábbiak szerint:

Jelenleg érvényes szállítási költségeink:

 • 0-5 kg - 1049 Ft
 • 5-15 kg - 1363 Ft
 • 15-25 kg - 1679 Ft
 • 25-40 kg - 1889 Ft
 • 40 kg-tól - Egyedi, kérjen árajánlatot!

Utánvételi díj - 299.- (ha nem online bankkártyával vagy előre utalással fizet, 150.000.-ig)

Előre utalás és online bankkártyás fizetés esetén ezt az összeget megspórolhatja.

A megrendelt terméket, termékeket igényes, biztonságos, karton csomagolásban juttatjuk el a megrendelőnek!

Figyelem: Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. (üzemanyag ártól is függő és változó díjak)

Pick Pack Pont

Pick Pack Pont-on történő vásárlás díjszabása és szabályai

Akkumulátort, olajat és karosszéria elemeket nem áll módunkban Pick Pack Pontra küldeni! Ilyenkor kérjük válassza a futárszolgálattal történő szállítást saját címére! Megértésüket köszönjük! A személyes átvétel minél gyorsabb lebonyolítása érdekében kérjük, hogy lehetőség szerint nyomtassák ki az automatikus visszaigazoló e-mail értesítést, vagy jegyezzék fel a rendelés azonosító számát. A munkanapon 13h-ig megrendelt és készleten lévő alkatrészeket Budapesten 1-4 munkanapon belül, míg nem budapesti szállítás esetén 2-4 munkanapon belül veheti át az Ön által kiválasztott Pick Pack Ponton.

Fontos: az átvételkor – az Ön biztonsága érdekében – szükséges hogy igazolja személyazonosságát.

Pick Pack Pont szállítási díj: bruttó 1155,- 

Pick Pack Pont utánvételi díj: bruttó 199,- 

 • egy csomag = egy szállítási díj!  (2 csomag = 2 szállítási díj)
 • kiszállítás díja a csomagolás költségét tartalmazza!
 • csomag maximum súlya 20 kg lehet, de a max. méret nem lehet nagyobb 60x60x60 cm-nél. 
 • a vásárlásról kiállított számlát minden esetben a dobozban/csomagolásban helyezzük el!
 • a szállító cég a szállítási időért felelősséget nem vállal.
 • a csomag átvételkor a vásárló köteles ellenőrizni a csomag épségét, utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni!  Sérüléskor azonnali jegyzőkönyv felvétele minden esetben szükséges!

További információk és Pick Pack Pont kereső ide kattintva!

Fizetési feltételek

Személyes átvétel üzletünkben

Üzletünkben készpénzes és bankkártyás fizetés is lehetséges.

Utánvételes fizetés

A rendelés értékét és a szállítási díjat az átvételkor kell kiegyenlíteni, amely tartalmazza a szállítási és az utánvétel költségeit is. 

Előre utalás esetén

Banki előre utalás esetén,még a szállítás előtt kell fizetni, átvételkor nem kell fizetni, és nincs utánvételi költség sem.

Online bankkártyás fizetés 

A Vásárló a szolgáltatások ellenértékét elektronikus úton, bankkártyával, a megrendelés nyugtázásakor teljesíti. Átvételkor nem kell fizetni, és nincs utánvételi költség sem.

Számlaszámunk: Budapest Bank 10100826-07123900-01003002

KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK INTERNETES KÁRTYÁS FIZETÉSRŐL CIB BANK

ÁLTALÁNOS FIZETÉSI TÁJÉKOZTATÓ CIB BANK

GYAKRAN FELTETT KÉRDÉSEK CIB BANK

Elállás, a Vásárló jogai és kötelezettségei

A fogyasztót indokolás nélküli 14 napos elállási jog illeti meg (Korm. rendelet 4. § (1) bek.)
A fogyasztó kizárólag a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket viseli (Korm. rendelet 4. § (6) bek.)

A vállalkozás követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését (Korm. rendelet 4. § (6) bek.),
A vállalkozás a fogyasztó által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő 14 napon belül fizeti vissza (Korm. rendelet 4. § (5) bek.),

Az elállásra nyitva álló 14 napos határidő attól a naptól kezdődik, amikor a vásárló a csomagot átvette.

Vásárlói bejelentések, panasz kezelés

A Vásárló a Szolgáltatással kapcsolatban észlelt hibákat a Szolgáltató ügyfélszolgálatán, valamint az bz@zsu.hu e-mail címen jelentheti be. A Szolgáltató a bejelentéseket, panaszokat minden esetben 30 napon belül kivizsgálja, és a vizsgálat eredményéről a bejelentés módjának megfelelően tájékoztatja a Vásárlót. A Szolgáltató a bejelentésekről és panaszokról nyilvántartást vezet. A Szolgáltató a Vásárló által bejelentett, a vizsgálat eredményeként valósnak bizonyult és a Szolgáltató érdekkörében felmerült hiba kijavítása iránt haladéktalanul intézkedik.

Árak megjelenítése EURO-ban is