Gyári OEM alkatrészek minden típushoz

Eredeti gyári OEM alkatrészek, egyenesen a gyártótól. Minden típushoz akár 2-3 munkanap alatt.

Érdeklődjön kollégáinknál telefonon, személyesen vagy kérjen árajánlatot IDE KATTINTVA.

Mit is jelent pontosan hogy gyári alkatrész, és mik az előnyei ?

Gyári alkatrész természetesen kizárólag az, amit a gépjármű gyártója az adott típusba beszerel a gyártás során, illetve amit pótalkatrészként saját hivatalos csatornáin keresztül forgalmaz. Beszállítóváltás vagy konstrukciómódosítás esetén ez akár ugyanannál a típusnál több jelentősen eltérő alkatrészre is érvényes lehet egyszerre. A gyári alkatrészeknek gyakorlatilag egyetlen hátrányuk van, hogy magasabb árral rendelkeznek, mint az utángyártott alkatrészek. Viszont a magasabb árért cserébe azonban számos olyan előnyt nyújt, ami sokak számára fontos autó javításakor. Az egyik előny a kiváló minőség. Utángyártott alkatrészeknél gyakran nem tudjuk előre, hogy milyen minőséget kapunk a pénzünkért. Természetesen előfordulhat, hogy az olcsóbb utángyártott alkatrész megközelíti a gyári minőséget, azonban gyári alkatrészek esetén nem kell kockáztatnunk, biztosan kiváló minőségű lesz az alkatrész, amit megveszünk. Másrészt nem csak a minőség lesz kiváló, hanem biztosan passzolni fog autónkhoz a gyári alkatrész. Utángyártottaknál előfordulhat, hogy a méretek nem teljesen pontosak, ami nehezítheti a felszerelést, és ronthat az autó kinézetén. Végül azért megjegyezném, hogy az utángyártott alkatrészek is lehetnek közel gyári minőségűek, sok esetben akár jobbak is.

  • Autója gyári alkatrészekkel javítva értékállóbb marad, mint utángyártott vagy bontott alkatrészek felhasználásával.
  • Kevesen tudják, hogy a gyári karosszéria elemek illesztése precíz és pontos, szemben az utángyártott vagy bontott elemekkel.
  • Gyári alkatrésszel javítva időtállóbb és tartósabb lesz, mint utángyártott vagy bontott alkatrészek használatával.
  • Gyári alkatrészekre hosszabb garanciát vállalnak a gyártók, így ugyan többet fizetünk értük, de lényegesen kevesebbet kockáztatunk velük.