Szűrés termékcsoportokra:

MANNOL

Európai színvonalú, minőségi olajtermékünk a MANNOL megfelel a legkorszerûbb elvárásoknak melyet az SCT cégcsoport folyamatos fejlesztésével hosszútávon biztosít. A piaci igényeknek megfelelően, folyamatos fejlesztéseken esnek át az olaj termékek és speciális adalékanyagok és segédszerviz anyagok.
Az autóápolási cikkek széles skálája is megtalálható a MANNOL cég termékei között legyen szó a jármű külső vagy belső részeiről.
A belső tér tisztántartásához remek eszköz a mikroszálas kendő, aminek használatát kiegészíthetjük műszerfalápoló habbal a jobb eredmény eléréshez.
Az üléskárpitokra került foltokat, szennyeződéseket MANNOL kárpittisztító habbal eltávolíthatjuk.
A MANNOL Bőrjavító készlet egy nagyon praktikus és könnyen használható eszköz, amely segít a bőr és a vinil anyag felületén repedések, vágások, égések és könnyek javításában. A környező anyagokhoz illő színeket és szemcséket úgy tervezték, hogy passzoljanak a javítások a környező vinillel vagy bőrrel. A színmegfelelő útmutató segít meghatározni a megfelelő színt a sérült felülethez. Ez a javító készlet alkalmas bármilyen bőr- vagy vinilanyag-felületen keletkező égési lyukak, ráncok és egyéb anyagok javítására, mint például: gépjárműipari kárpitok és bútorok, bútorok, bőrdzsekik és ruhák, kanapék, kanapék, kabriók, műszerfal, poggyász, ruházat és szőnyegek.
A felnikre rakodó fékport eltávolítani nem könnyű feladat, de ha rendszeresen tisztítjuk a megfelelő keréktárcsa tisztító szer használatával ez sem jelenthet nagy problémát. A fényezés állapotának megóvásához fontos, hogy az autót rendszeresen mossuk. Mosáshoz használjunk kifejezett autómosásra fejlesztett sampont, a cseppmentes száradáshoz töröljük szárazra a járművet.  Az időjárás viszontagsági miatt mattult felületek fényét jól megválasztott polírozó szerrel újra eredeti fényűre vissza lehet állítani. A jármű króm felületei is újra csillogóra polírozható a MANNOL króm ápoló pasztával.
Autópályán haladva sokszor elkerülhetetlen, hogy az előttünk haladó jármű által felvert kavics ne az autó szélvédőjére pattanjon. A kavicsfelverődés időben javításával elkerülhető, hogy a szélvédő télen a hő változás hatására vagy padkára parkoláskor a nagy erőhatás miatt elrepedjen. A MANNOL szélvédőjavító készlet használatával ennek kockázatát minimalizálhatjuk. A javítást magunk is elvégezhetjük mindössze 30-50 perc alatt.
Egy szép alufelni egy jól megválasztott gumimérettel sokat javít az autó kiállásán és menettulajdonságain is. Hátránya, hogy a felni sérülékenyebb, egy nagyobb kátyú összekarcolhatja a felni peremét. Az ilyen esztétikai hibák javítására lehet megoldás a MANNOL alufelni javító készlet. Ebben a szettben minden benne van, ami a javításhoz szükséges.

Árak megjelenítése EURO-ban is