Szűrés termékcsoportokra:

SONAX

SONAX a piacvezető Németországban az autóápolási termékek területén, és az egyik vezető gyártók világszerte. A márka képviselteti magát 100 országban szerte a világon. A cég már több már 60 éve jelen van a piacon fejlesztésével és gyártásával nagyteljesítményű autóápolási termékek körében, melyek megfelelnek a legmagasabb követelményeknek. Mindegy, hogy az autósport, a tuning, vagy a klasszikus autók: Mikor szükség van a gépkocsi tökéletes megjelenésére, SONAX mindig kéznél van gépkocsi rajongók és a szakértők számára.

A jármű belső ápolása, ami magába foglalja az ülések, műszerfal kezelését és hozzá tartozik a klíma rendszer tisztítása is. A használat után hirtelen leállított légkondicionáló berendezés belsejében, nedvesség marad. A nedves környezet melegágya a különböző gombák megtelepedésének. Az elhanyagolt klíma rendszerről árulkodnak a kellemetlen szagok, az állapot kialakulása elkerülhető SONAX klímatisztító használatával. A klíma rendszer tisztítható a levegő rendszer kilépő rostélyain befújt tisztító habbal vagy ózonos klímatisztító géppel. Ózon segítségével fertőtlenít, ami gáz halmazállapotának köszönhetően mindenhova eljut az autó belsejében. Az ózon egy nagyon erős oxidálószer, amely eltávolít minden, utastérben összegyűlt szennyezést és baktériumot.
A jármű külsejének tisztántartása professzionális anyagokkal a leghatékonyabb. A mosáshoz ideális a SONAX Sampon Koncentrátum zöld citrom illattal. A szennyeződések eltávolítása egyszerű a SONAX autóápoló szivaccsal, ami kétoldalú kialakítású a jobb eredmény eléréséhez. A hosszú szálak különösen finoman tisztítanak, nagy nedvszívó képességgel rendelkeznek és növelik a habképződést. A sima oldal segíti a makacs szennyeződések eltávolítását. A szivacson kívül használhatunk egyéb SONAX kellékeket is.
A téli autózás sokszor komoly feladatok elé állítja a sofőröket. Egy fagyos reggelen az autóba bejutás is okozhat kellemetlenségeket. A befagyott zárakat működésre bírhatjuk SONAX jégoldó zárolajzóval. A zúzmarás szélvédőt takaríthatjuk jégkaparóval, ekkor fennál a lehetősége, hogy összekarcoljuk az üveg felületeket. Nem ajánlatos a jármű ablaktörlőjével elvégezni a jégmentesítést, mert károsodhat az ablaktörlőlapát éle. A legpraktikusabb megoldás a SONAX jégmentesítő, ami szélvédőről és az ablakokról pillanatok alatt leolvasztja a jégréteget és véd az újra jegesedéstől, így biztosítva a tiszta kilátást.
A téli autózás elengedhetetlen kelléke a téli szélvédőmosó folyadék, célszerű már az első fagyok előtt feltölteni a tartály SONAX téli szélvédőmosóval.
Téli autózás kiegészítőit szetteben is megvásárolhatjuk, így biztosak lehetünk benne, hogy a leghidegebb reggeleken is biztosan kelhetünk útra.

Árak megjelenítése EURO-ban is