Szűrés termékcsoportokra:

Autóápolás

Az autó felépítéséből adódóan különböző anyagú és felületkezelésű alkatrészből épül fel.
A karosszériát borító fényezett műanyag és lemez felületek ápolása rendkívül fontos, hiszen az autó egyik legdrágább alkatrésze ez. Ahhoz, hogy a fényezés hosszú ideig szép maradjon, megfelelő minőségű mosó felszerelésekre és anyagokra van szükség. Külső ápoláshoz választhatunk MANNOL, BERNER, SONAX, MOTIP termékeket.
A felnikre rakodó fékport eltávolítani nem könnyű feladat, de ha rendszeresen használjuk a megfelelő keréktárcsa tisztító szert, egy-egy mosás alkalmával rengeteg időt és mosóérmét spórolhatunk.
Az időjárás viszontagsági miatt mattult felületek fényét jól megválasztott SONAX polírozó készítményekkel újra eredeti fényűre vissza lehet állítani.
A jármű kevésbé látható részeinek ápolási is fontos feladat. A kerékjárati ívek, sárvédőívek, küszöbök elejénél és végénél lévő csomópontok hatványozott igénybevételnek vannak kitéve. A kerekek által felvert kavicsok, sár, télen a latyak és jég megáll ezekben a falcokban, ezzel utat engedve a rozsda kialakulásának. Az érintett felületek alvázvédős kezeléséhez választhatunk MANNOL, BERNER, SIKA vagy MOTIP terméket. A kereszt és hossztartók üregvédős kezelésévek a rozsdásodás megelőzhető, ehhez jó eszköz a SikaGard-6220 S Üregvédő viasz spray.
Egyre jellemzőbb a műanyag lámpabúrák használata az autóiparban. A fő és mellékfényszóró lámpatestek sárgulása, opálosodása több kellemetlenséget is hordoz magában. A jármű nem tudja az elvárt fénymennyiséggel megvilágítani az úttestet. A matt lámpaburán szétszóródó fény vakítja a többi közlekedőt. Egy bemattult, rossz állapotú fényszóró, akár a műszaki vizsgán való bukást is jelentheti. A lámpatest cseréje előtt mindenképpen érdemes a jóval költséghatékonyabb polírozást MANNOL készlettel vagy a Pure Headlight Restore felújító kendő használatát kipróbálni.

Ápolni kell a jármű utasterét is, hiszen ez van a legtöbbet a szemünk elött amikor autózunk.
Egy tiszta műszerfalat, tisztán tartott kormányt és váltógombot jobb érzés nézni, megfogni. A folyamatosan ápolt, tisztán tartott utastér hosszú távon meghálálja a befektetett időt és energiát. Az autó eladásakor a vevők a beltér állapotából következtetnek az autó további műszaki állapotára is. A tiszta belsőhöz egy gondos tulajdonos tartozik, vagyis az autó jó vétel lesz.

 

Termékek:

Autósampon és wax | Turtle Wax HS CERAMIC WASH & WAX 1,42L

TURTLE WAX
  • Autósampon és wax | Turtle Wax HS CERAMIC WASH & WAX 1,42L
A Turtle Wax Hybrid Solutions Ceramic Sampon és Wax magasabb védelmet nyújt kevesebb szárítási idő mellett. A termék szuper hidrofób és SIO2 polimerekkel készült, hogy hónapokig fokozza a vízgyöngyökkel és a vegyszerekkel szembeni védelmet.

A Turtle Wa
Súly[kg]: 1.4
Tovább a terméklapra >

Kedvezmény: 24 %

Eredeti ár: 5 268 Ft

Beszállítónál

Wax bevonat | Turtle Wax HS CERAMIC WAX COATING 500ML

TURTLE WAX
  • Wax bevonat | Turtle Wax HS CERAMIC WAX COATING 500ML
A Turtle Wax Hybrid Solutions Ceramic spray bevonat segítségével a felületek hosszabb ideig tiszták maradnak. Az SIO2 formula páratlan hidrofób és kerámiavédelmet nyújt, amely akár 12 hónapig is eltarthat.

A Turtle Wax Hybrid Solutions Ceramic bevonat
Súly[kg]: 0.5
Tovább a terméklapra >

Kedvezmény: 34 %

Eredeti ár: 7 615 Ft

Beszállítónál

Nedves wax | Turtle Wax HS CERAMIC WET WAX 500ML

TURTLE WAX
  • Nedves wax | Turtle Wax HS CERAMIC WET WAX 500ML
A Turtle Wax Hybrid Solutions Ceramic nedves wax ragyogó fényt és védelmet biztosít egy lépésben. A professzionális eredmény érdekében egyszerűen permetezze nedves autójára és szárítsa meg. A szuperhidrofób és SIO2 polimerek hónapokig tartó vízlepergető k
Súly[kg]: 0.5
Tovább a terméklapra >

Kedvezmény: 34 %

Eredeti ár: 7 615 Ft

Beszállítónál

3 in 1 gyorsápoló | Turtle Wax HS CERAMIC 3IN1 DETAILER 500ML

TURTLE WAX
  • 3 in 1 gyorsápoló | Turtle Wax HS CERAMIC 3IN1 DETAILER 500ML
A Turtle Wax Hybrid Solutions Ceramic 3 az 1-ben ápoló folyadék biztonságos vízmentes tisztítást nyújt, amely fokozza a fényt és hosszantartó kerámia védelmet biztosít. Használd rutinszerűen a fényesség fokozásához, valamint a fényezés védelmének érdekébe
Súly[kg]: 0.5
Tovább a terméklapra >

Kedvezmény: 34 %

Eredeti ár: 7 615 Ft

Beszállítónál

Polír és wax | Turtle Wax HS CERAMIC POLISH & WAX 500ML

TURTLE WAX
  • Polír és wax | Turtle Wax HS CERAMIC POLISH & WAX 500ML
A Turtle Wax Hybrid Solutions Ceramic Polír és Wax egy mindent magában foglaló formula elképesztő tisztaságot, fényt és védelmet nyújt. A fejlett SIO2 összetevők rendkívüli víztaszító képességet és extrém védelmet nyújtanak.

A Turtle Wax Hybrid Solutio
Súly[kg]: 0.5
Tovább a terméklapra >

Kedvezmény: 34 %

Eredeti ár: 7 614 Ft

Beszállítónál

Árak megjelenítése EURO-ban is