Szűrés termékcsoportokra:

Csőbilincsek

A csőbilincsek szó hallatan nagy valószínűséggel mindenki az Aba bilincsre gondol. Kevesen tudják, de az Aba bilincs pontos megnevezése az orsómenetes csőbilincs. 1949-ben Knut Edwin Bergström feltaláló szabadalmaztatta a csigamenetes bilincset, melyet tovább fejlesztett 1961-ben.

Bilincseket az autó technikában és műhely környezetben is széles körben használnak. Bilincsek előfordulnak minden olyan területen ahol folyadékot vagy levegőt vezetnek.
Az autó üzemanyag rendszere az egész járművet behálózza. Az üzemanyagot a tankból el kell juttatni a befecskendező rendszerig úgy, hogy a rendszer mindenhol teljesen zárt maradjon. A bilincseknek gondoskodnak arról, hogy az üzemanyag rendszer egyes elmeinek találkozásánál a csatlakozás tökéletes legyen. Egy tökéletlen csatlakozásnál az üzemanyag kiszivároghat a külvilágba. A szivárgó üzemanyagrendszer balesetveszélyes és környezetszennyező. A környezetkárosító hatáson kívül a fellevegősödő üzemanyag rendszer nehézkes indítást is eredményez. A nehezen induló jármű fokozottan igénybe veszi az autó akkumulátorát és önindítóját is, ami az alkatrészek korai meghibásodásához vezet.

Tekintse meg további bilincs termékeinket is: Aba bilincsek 8-90 MM átmérőig, Turbócső bilincsek, Üzemanyagcső bilincsek, Vízcső bilincsek

Árak megjelenítése EURO-ban is