Szűrés termékcsoportokra:

Nyári termékek:

A tavaszi és nyári időszakban hosszú autópályázós utak után gyakran nagy nehézséget okoz a szélvédőre és az autó elejére kenődött bogarak eltávolítása. A szélvédőmosó folyadékok többsége tartalmaz bogároldó adalékot, ami megkönnyíti a bogár maradványok eltávolítását. Nyári szélvédőmosó folyadékot választhatunk 2 Literes vagy 5 Literes csomagolásban, de akár koncentrátumként is. Koncentrátumból mindig könnyedén előállíthatjuk a számunkra szükséges mennyiséget, így elkerülhetjük a csomagtartóban hánykolódó maradék szélvédőmosó folyadék tárolásával járó kellemetlenségeket.
A meleg időjárás beköszöntése előtt célszerű a légkondicionáló rendszer tisztítását elvégezni. A légkondicionálót saját kezűleg is tisztíthatjuk tisztító hab vagy klímafertőtlenítő spray használatával.
A tisztító habot a hozzá mellékelt hosszú rugalmas cső segítségével juttathatjuk be a jármű szellőztető rendszerének kilépő fúvókáin keresztül. A befújt hab eljut a klíma rendszer elpárologtatójához és a kondenzvíz kifolyójához is. A tisztító hab fertőtleníti a légkondicionáló rendszert, megszűntetve a kellemetlen szagokat.
Ha a légkondicionáló rendszerből a használat során rossz szagok kerülnek a jármű utasterébe a tisztítást tisztító spray használatával is elvégezhetjük. A tisztító spray-t a használati útmutatójának megfelelően a jármű utasterében kell elhelyezni és a flakon tartalmát a bekapcsolt klíma mellett kifújni. A tisztító spray tartalma tisztítja a szellőző rendszert és jó illatot biztosít a jármű belsejében.

Tekintse meg Téli termékeinket is:
Téli termékek

Megadott szűrési feltételekre termék nem található!

Árak megjelenítése EURO-ban is