Egyéb felszerelés

Egyéb felszerelés

A modern autók más sok olyan kényelmi fejlesztéssel nyújtanak, amik néhány éve még nem voltak természetesek. Ezek az apró dolgok megkönnyítik a mindennapokat, nem kell rájuk külön figyelmet, energiát fordítanunk. A világítást önműködően vezérlik, a gyújtás levételével a lámák lekapcsolnak. Apróságnak tűnik, de ez a hasznos funkció mentheti meg a feledékeny tulajdonost az akkumulátor lemerülésétől. A lemerült akkumulátorral az autó nem indítható. Ilyenkor be lehet bikázni vagy akkumulátor töltővel feltölteni. A felkapcsolt fényszórókra figyelmeztető hangjelzést utólag is bármelyik autóba beszerelhetjük.
A parkolást segítő eszközök miatt sem érdemes lecserélni szeretett autónkat. Utólagos beszereléssel bővíthetjük autónk tudását, a tolatókamera vagy parkolóradar külön egységként megvásárolható, szinte bármilyen autóba beépíthető.
Egy jó riasztó parkoláskor helyettünk vigyáz a járműre. Riasztó beszerelésével, számos extrával is felruházhatjuk a járművet. Motoros visszapillantó tükröket egy kiegészítő modullal a riasztó élesítésekor automatikusan behajthatja a jármű, az elektromos ablakok bezárása is vezérelhető, sőt még a gombos csomagtérnyitás is elérhetővé válik.
A beépített rádiót cserélhetjük egy olyan egységre, ami telefon kihangosítására is alkalmas, ha az autóban járműspecifikus rádió van, akkor sem kell lemondanunk a vezetés közbeni telefonálásról bluetooth-os kihangosító használatával.

 


Autótípusok